Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Travanj 2021. 14:22

ružica

Dobar dan svima!😘
    Dakle, jučer uzeli d vitamin oleovit, imao stolicu 8 puta barem. Pedica kaže da zamijenimo i uzmemo biogaia s vitaminom d i sada sam zbunjena.
    Jesu li to iste kapi koje neke od Vas daju protiv grčeva?

Vjerovatno mu je Oleovit sjeo preagresivno na crijevnu floru pa ga tera na wc, a biogaia je probiotik koji je dobar za crijeva pa vjerovatno zato, u kombinaciji sa vitaminom d, nece mu tesko sjedat.
    Ja sam biogaiu davala za probavu u startu ali nije nam potrebna, još uvijek ako ga baš zagrči posegnem za espumisanom i on mu baš olakša.

pupetta
    21. Travanj 2021. 16:12

Dobar dan, drage mame! 
    Jel to moj malac jedini koji ne zeli zaspati sam? Probala sam sve taktike i nista ne uspijeva osim nunanja, a i to zna potrajati da mi se nekad ucini da ga cijeli dan uspavljujem. Kad ga pustim samog u kreveticu nakon nekog vremena postane nervozan i onda se sve samo oduzi. Sam zaspe jedino u autu i kolicima. Zato sam danas mudro iskoristila lijep dan  https://ibb.co/ZzntN2s
    Netko je od vas spominjao aplikaciju Baby tracker. Hvala na preporuci, meni je bas odlicna za pracenje dojenja pa ako ce jos nekome posluziti 
    Rita88 moj isto voli fen i bijeli sum, ali ne pali u tolikoj mjeri da bi sam zaspao.
    Girl1234 izdrzi, nadam se da ce cim prije proci. Meni je zadnjih dana bilo koma, danas sam napunila baterije u duzoj setnji pa mi je lakse 😘
    Ivancice meni zna tu i tamo curiti, ali rijetko kad. Znam da neke zene bas imaju problema s time. Nadam se da ce tu skoljke pomoci 👌🏻
    MareiKate & Jagodice nadam se da potres nije bio prestrasan, kad ce li im doci kraj vise...

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    21. Travanj 2021. 16:14

Ja sam danas ustala na lijevu...😒 malisa je danas po rukama, tek ga je dragi sad uspavao i polegnuo u kindac🙏
    .
    Pribojavam se kad decko ode na posao🤣
    .
    Jucer rijesili prijavu, bio je uzoran, sve prespavao, ni glasa ispustio. Zato danas nadoknadjuje🤣

• Bebanomoje
    21. Travanj 2021. 16:18

anaAn

Curke moje, koje ste rodile na Sv.Duhu jeste morale nositi svoje pelene za bebu?

Sve moraš nositi za bebu - dakle pelene, vlažne i kremu za guzu. Oni uzmu bebu ujutro na kupanje, po potrebi na dohranu i navečer od ponoć do 5 ujutro ako želiš, i tad jedino presvlače bebe ako vide da treba. Ne znam da li daju pelene ili ista drugo ako ti nestane..kad sam ja bila, bilo je 56 djece i sestre su samo to ponavljale i kukale, tako da sva sreća da sam imala sve svoje da što manje ovisim o njima živčanima 😒

Girl1234
    21. Travanj 2021. 16:44

Cure, molim vas pomoc. Beba mi ima mjesec dana (samo dojim). Sutra me nece biti kuci dva sata pa bih se izdojila i ostavila muzu da mu da na bocicu. Mozete li mi pomoci koliko da se kolicinski izdojim? Uopce nemam pojma kolko beba u toj dobi jede.. Mogu li mi pomoci mame koje daju bocicu 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

MareiKate
    21. Travanj 2021. 17:32

AnaAn na sv duhu ima pelena i maramica, nekad ih nađeš u sobi, a ako ne, imaš na hodniku, ali preporučam ponesi svoje, zadnje što će ti se dat iscrpljenoj je tražit pelene po sobi a 10ak pelena ti ništa ne znači u koferu. 
    Girl, a ti izdoji koliko uspiješ, postoji šansa ako ti beba  još nije papala izdojeno da neće htjeti ni bočicu, ne mora značiti ali budi spremna da se to može dogoditi. Mislim da između 80-100 ml je dosta za obrok ali to ovisi o bebi tako da tu nema generalnog odgovora. U svakom slučaju preživjeti će dva sata bez tebe ☺️

MareiKate
    21. Travanj 2021. 17:34

Frendici se dogodilo da je morala ići na manji zahvat i beba nije htjela izdojeno, na kedvite jade su ju nahranili. Nje tad duže nije bilo pa je bio problem, ali za dva sata kako god da bude, neće biti problem...

21. Travanj 2021. 18:32

Bok cure.
    Evo nas sa prvog pregleda 😊
    Dobili smo ravno kilu na porođajnu što je top, sa obzirom da je prvih dva tjedna slabo dobivao i 6 cm smo narasli 🤗
    Sada se moramo narucit za te kukove, valjda imaju termina na šalati ili klAicevoj, moramo to sljedeci mjesec obavit.
    Mi smo danas isto dobili oleavit i isto je komentirala pedica da ih dajem jer samo dojim, zato sto AD vec ima u sebi taj D vitamin.
    Za prištiće sitne je rekla kao i kod Bubice da se cisti i da ce se to uskoro povuc. 
    Girl mislim da ti je od od 80 do 120 max definitivno dosta, moj potegne 80 i to mu je dosta, ali rijetko se izdajam pa et. Nekako nariktas da ga nahranis prije no odes, pa mozda nece ni bit potrebe za jos dok se ne vratis 😊

Girl1234
    21. Travanj 2021. 20:07

Hvala, curee

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Ivancica90
    21. Travanj 2021. 20:26

Pupetta moj je tek prije par dana uspio zaspat sam i to samo po noći, preko dana samo na rukama. Tako da stigne još naučit.

.

Ja imam aplikaciju Baby+ tako da osim dojenja pratim i spavanje i pelene. Ima i za bočicu, izdajanje i plakanje, tako da mi je super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.