Potpisujem sve rečeno. :))
Onda nije rano s mjesec dana za baby gym? 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Nije, nije. Evo sad sam po slikama gledala kad smo mi nju prvi puta stavili u gym (bila je 3 tj stara) ali samo je onako mlako promatrala, bila je jos mala i nije nista kuzila. Al sa nekih 5tj se bas pocela zanimati 👍
Nea 💗
Nije, nije. Evo sad sam po slikama gledala kad smo mi nju prvi puta stavili u gym (bila je 3 tj stara) ali samo je onako mlako promatrala, bila je jos mala i nije nista kuzila. Al sa nekih 5tj se bas pocela zanimati 👍
Hvalaaa
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ines super si napisala sve, ja svoju isto vracam u kindic ,nekako mi je sigurnija tamo a i madrac je malo povisen pa mi isto ulijeva sigurnost nego da je kraj mene!
Sto se tice odlazenja od kuce, nemam problem s tim ostavim muzu isto, samo ja dojim pa nemrem si dat oduska da sam sad negdje satima,al kad je nahranim,premotam, mirna sam negdje 2 sata sigurno, osim u ovoj sad fazi gdje ima grceve pa mi bradavicu nateze za utjehu svakih sat vremena, a i vjerojatno skok u razvoju!
Ja sam opet probala s pampers premium jer ih imam viska i opet mi se osula , tako da ipak obicne plave pampersice koristimo, mislila sam potrosit premium jer su skuplje al eto nama ne pasu!
Moja jos nije u gymu al sam na kolijevku stavila da joj vise sareni plisanci, malo ih promatra i to je to. Sad cu joj uzet vrtuljak za kindic jer svaki dan sve vise promatra oko sebe cak nam je pocela malo gugutat, nije to ono pravo jos al pocelo je i onak se zna naglas nasmijat kad spava ☺
Prijavljujem pristice vidim da ih dobiva svaki dan sve vise po licu,neki se povuku ,novi se pojave , samo neka se iscisti!
Prvo kupanje imamo u cetvrtak napokon, danas je pupak bio suh i sutra ako bude, imamo kupanac 👏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Drage mame, help help help.
Tamara danas ima dva tjedna!
Što se dogodilo!? Prilikom rodjenja je pokupila malo infekcije i završila na neonatologiji. Tih 7 dana dojila nije. Izdajala sam se i mlijeko slala na odjel. Ona se, naravno, navikla na bočicu i prilagodba na cicu ne uspjeva. Nije važno. Odlučila sam se izdajat!
Medjutim u jednoj cici je mlijeko nestalo, u drugoj cijeli dan izdojimo 80. Ni to nije problem. Nakon početne drame, prihvatili smo NEdojenje i uveli AD. Po preporuci uzeli Novalac plus.
Naš problem je taj što ona već dva dana nema stolicu. Ok, nije puno. Ali ima fazu u danu kad se grči, plače 20-ak sekundi, i prestane. Po nekoliko sati u krug! Jesu li to 'standardni' bebini grčići, ili je muči stomak obzirom da nema kakicu!? Trebam li promijeniti AD? Koji vi koristite?
Prva mi je beba, pojma nemam!!!
Što se dogodilo!? Prilikom rodjenja je pokupila malo infekcije i završila na neonatologiji. Tih 7 dana dojila nije. Izdajala sam se i mlijeko slala na odjel. Ona se, naravno, navikla na bočicu i prilagodba na cicu ne uspjeva. Nije važno. Odlučila sam se izdajat!
Medjutim u jednoj cici je mlijeko nestalo, u drugoj cijeli dan izdojimo 80. Ni to nije problem. Nakon početne drame, prihvatili smo NEdojenje i uveli AD. Po preporuci uzeli Novalac plus.
Naš problem je taj što ona već dva dana nema stolicu. Ok, nije puno. Ali ima fazu u danu kad se grči, plače 20-ak sekundi, i prestane. Po nekoliko sati u krug! Jesu li to 'standardni' bebini grčići, ili je muči stomak obzirom da nema kakicu!? Trebam li promijeniti AD? Koji vi koristite?
Ja ti uz dojenje koristim novalac plus i night formula i kaka ujutro i navecer... Moja se isto zgrči kad poslije klope legne al onda prducne ili se pokaka pa se smiri al patronažna rekla da cu skuzit ak su grcevi, do tad kapi ni iz preventive radi... Nije mi dala ni da joj dam d3-k2 jer da su preteske za bebe pa dobiju grceve 🤔 al bidim da pišu da je normalno da ne kakaju po koji dan, što je meni čudno jer gledam sebe jel 😂😂
Ja ti uz dojenje koristim novalac plus i night formula i kaka ujutro i navecer… Moja se isto zgrči kad poslije klope legne al onda prducne ili se pokaka pa se smiri al patronažna rekla da cu skuzit ak su grcevi, do tad kapi ni iz preventive radi… Nije mi dala ni da joj dam d3-k2 jer da su preteske za bebe pa dobiju grceve 🤔 al bidim da pišu da je normalno da ne kakaju po koji dan, što je meni čudno jer gledam sebe jel 😂😂
Moja ti ima 2 tjedna i 3 dana... Uf, što vrijeme leti 😍😍
Kao prvo trebas se smirit. Bebe na AD-u nekad nemaju stolicu po tj dana. Moja je imala tako ispocetka tocno na svakih 7 dana i sta je bilo, nista, aposlutno nista. To je sasvim normalno.
Kao drugo, vjerovatno su grcevi jer se bebina crijevna flora razvija tek i grcevi su sasvim normalna pojava koju treba izgurati jer ce i to proci. A trece i najvaznije AD nikada ne mijenjaj na svoju ruku, koliko god bezazleno zvucalo, to je ipak malo dijete koje je jako osjetljivo i podlozno promjenama. Ako vec mislis mijenjati AD svakako se savjetuj sa svojim pedijatrom. Ali ja na tvom mjestu ne bih nista mijenjala jer stvarno nema potrebe. Bebe koje su na AD-u nemaju toliko redovnu stolicu kao dojene bebe. Mi smo na Nanu i super nam je. Znaci samo polako i smireno. Nije nista strasno, sve to mora proci.
A eventualno odi na hitnu ili zvrcni pedijatra u slucaju da ima zatvor i da se grci i stenje, a ne moze se pokakati, nikako ne guraj toplomjer i ostale gluposti kako bi potakla stolicu jer su bebina crijeva, pa tako i rektum jako osjetljivi i lako moze doci do nenamjernog ozljedivanja.
Nea 💗
Moja je isto bila koma na pocetku i mislila sam si svasta. Ali kad shvatis da vecina beba kroz to prolazi onda ti postane jasno da je to tako i da nije to neki bauk. Evo moja je stalno na AD u tek prije nekih 10tak dana joj se izregulirala stolica na svaka 2,3 dana. Pri tome ne stenje i ne grci se. Lijepo sve obavi da nekad i ne skuzimo da je kakala, znaci nema zatvora i nikakvih problema po tom pitanju. Samo je potrebno vrijeme da sve dode na svoje i da crijeva sazriju do kraja 👍😊
Nea 💗
Nama su propisane d3 kapi Oleovit, piju li ih Vaša djeca? Evo sad vidim da netko piše da izazivaju grčeve, pa nisu valjda!?! Imamo dovoljno problema s grčevima i bez njih!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji