Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Mom, moja se posjela bas onako pravilno i skolski sama tek sa 8 i po - 9 mj. Sve do tada je bilo neko “ljuljanje” na sve 4, okretanje na sve strane i vojnicko puzanje. Ali posjela se samostalno i propuzala pravilno na sve 4 sa 9mj. Popela se na noge sa 10, isto tako pravilno, u iskorak uz ravnotezu usmjerenu na noge (ne na ruke) i evo sad sa 11 fali joj “Z” da prohoda. Kod nje je sve nekako islo “redom”, a nisam se opterecivala kad ce… neka djeca to naprave sa 6-7, neka sa 9-10, neka i kasnije… sve je to individualno… ne brini, sve ce ona to savladati kad se bude osjecala “sigurno” za te korake… ja sam s L vjezbala svaki dan malo one vjezbice sto smo stavljali tu i puuuuno su mi pomogle u njenom razvoju, svaki put bi vidila dobar napredak nakon nekoliko dana tih vjezbica… 
    Sve u svemu, ne brini, sve ce to doci na svoje i sve ce to mali mis svladati dok jos nisi trepnula. 

MareiKate

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

Ines

Mame koje vec imaju djecu, koliko su vasi klinci voljeli tricikl i da li se isplati uzimati? Baka i muz su zagrijani za njega, a ja ni sama nisam pametna 🤔

Moja je mrzila kolica ali je tricikl obozavala. Izrauban je skroz koliko smo ga koristili. Mi smo uzeli smart trike kad je bila neka akcija. I stvarno nam se isplatilo.

• MissGraz

Prijavi adminu

MareiKate dala si mi nadu u zivot, haha, L mrzii kolica, ali dida i baba ce joj za rodjendan kupit Smart Trike za koji se najiskrenije nadam da ce prihvatit jer ledja vise ne osjecam… 
    Ines javim ti iskustva ako do tad ne kupis 😀

Valkris

Broj poruka: 1183

Prijavi adminu

Mali je volio kolica, voli i tricikl. 
    Mala ne voli kolica, tricikl voli. 
    Imamo kinderkraft aveo. 
    I tadaaaaaa propuzala frajla danas na kauču, sve napore uložila da dohvati mobitel 🎊🎊🎊🎊

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Hvala Vam drage moje mamice na rijecima utjehe i podrske .. ja cu sad s njom kojindan na pod malo vise sjest i preko noge je staviti da se vise oslanja na ruke da joj jačaju ruke i ramena tako ce i ona postati svjesna nekih poza i pokreta pa mozda krene i puzati..logicno je da je lakse posjest se kada puze vec.bas vidim da su joj noge dostaa jace od ruku pa cu malo na rukice se bazirati ali Boze moj kad “joj dode” sve ce odraditi..bitno da zna kako biti zivcenjaca mala..covjece jel vasi ako im nije po volji vrište deru se bacaju se mlate glavom,ja u soku ova kraljica se posteno naljuti dode mi da je po usima oklepim kad skontam koja je vicija s nepunih 9 mj ..a kad joj dam to sta trazi onda se cerleka,ma zamisli dase moj sinko…

mom_of_4

Prijavi adminu

U principu je linguza jedna..jer dok sjedi okrene se za 360 stupnjeva i sve oko sebe hvata igra se,dok lezi isto tako se vrti nema Di je nema a kad je ja stavim da puzi i igracke  odmaknem od nje onda se ljuti i odustaje..legne “odmarat” ahahha ili jednostavno prebaci fokus na nesto drugo🙈 kao ono eh kad si mi pomakla sve sad mi ne treba nista dobavi si sama ja ti se necu vuc po podu do tog😂..
    Ma jedva cekam da se posjedne za puzanje kako oce jer kad se nauci posjest dizat ce se kad padne i znat ce se docekat ovako kad padne plesne o pod i cao.. lezi i tuli ili eventualno se okrene na prsa i nastavi veslat u krug🥴

mom_of_4

Prijavi adminu

U mene ni tocke ni zareza 🙈Al nema veze brzinski je..
    Mi imamo tricikl ..pa ono ok je na dane ovisi o raspolozenju dijeteta,nekad se zeli vozati pa aj prosetamo s tim ali generalno meni je to sve bacanje novaca..cim oni noge svoje “otkriju”tesko je njih vise igdi vezati i držati na “lancu”.. nego rukica i setnja i eventualno kisobran kolica.

• MissGraz

Prijavi adminu

Evo samo da vam preporucim Bauerfeind cipelice za prve korake - lagane, savitljive, mekane, odlicne… L kad je bosa/u carapicama dize se na prstice dosta, pa sam joj nabavila te cipelice i za dva dana je spustila stopalo i uhvatila ravnotezu bez da se drzi za ista. 
    Trenutno su vam i na akciji neki modeli, a sa prijavom na newsletter imate i dodatan popust, isplati se! 

• Tea2807

Broj poruka: 582

Prijavi adminu

I moj se poceo bunit, tipa kad smo kod mojih mama mu neda biljke, jer bi naravno zavrsio list u ustima odma. I on dode do nje, mi vicemo ne, a on krene vikat a, bas protestira frajer mali 😂

• Bebanomoje

Broj poruka: 770

Prijavi adminu

MissGraz

Evo samo da vam preporucim Bauerfeind cipelice za prve korake - lagane, savitljive, mekane, odlicne… L kad je bosa/u carapicama dize se na prstice dosta, pa sam joj nabavila te cipelice i za dva dana je spustila stopalo i uhvatila ravnotezu bez da se drzi za ista.
    Trenutno su vam i na akciji neki modeli, a sa prijavom na newsletter imate i dodatan popust, isplati se!

I ja ih baš gledam. Koju veličinu ste uzeli? Mjerila sam joj stopalo, maaalo više od 11 cm, ali me brine dok joj obucem stramplice, a i ne znam kako brzo će joj rasti noga 🙈 ima debelo stopalo, skoro bez pete i bas će nam biti teško njoj izabirati cipele pa sam planirala ove otići probati u neku njihovu trgovinu pa tek onda naručiti.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.