Pozdrav mame, molim Vas ako koja ima iskustvo s auto sjedalicom Lorelli Aviator 360°, sa isofix bazom. Gledam da je na akciji, a ne mogu nac Adac testove za nju i ne poznajem nikog da ju ima.
Hvala puno
Mi imamo jos od ljeta i zadovoljni smo, nama je odlična 😄 uzeli smo ju po preporuci par prijateljica i svi su zadovoljni
Ja nahvalila jucer muza i evo navecer odmah bi ga i zagutila. Manji nebitan okrsaj, al nepotreban skroz.
Hvala MareiKate, nek onda cuga on sa sisacem. Lijepo pije i iz case pa cemo u tom smjeru i nastavit.
Emmie nasi ce prsticima sve popapati. Dok pocne jest sendvice idemo na put za London 🤩
.
Moja beba je dosta aktivna 😅 kolko sati su vasi budni i u pokretu izmedju dnevnih spavanja?
Moj i dalje spava izmedu hranjenja, al to je 20min-pola sata. Nemamo nikakve rasporede, nego vidim po njemu, njegov hint je da si trlja uho kad mu se spava. A navecer izmedu 21-23 i do 7-8 ujutro
Ja nahvalila jucer muza i evo navecer odmah bi ga i zagutila. Manji nebitan okrsaj, al nepotreban skroz.
Hvala MareiKate, nek onda cuga on sa sisacem. Lijepo pije i iz case pa cemo u tom smjeru i nastavit.
Emmie nasi ce prsticima sve popapati. Dok pocne jest sendvice idemo na put za London 🤩
.
Moja beba je dosta aktivna 😅 kolko sati su vasi budni i u pokretu izmedju dnevnih spavanja?
Moj spava od 22-8 ujutro...prvi spavanac sat i pol do 2 nakon budenja. I onda ima jos 2 spavanca po 40min-1h. U pravilu je budan cca 3h pa spavanje. U pokretu stalno dok je budan 🤣🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hej hej 🤗 mi smo trenutno da 4 zuba, puze ko luda i to je dijete stvarno nemoguce pohvatati. Iskreno dugo nisam vidjela takvo zivahno dijete odgovorno tvrdim. Ali i drago mi je sto je takva, sto nije "tudum" i di je stavis tu ce bit. Ona da ne mora spavati tokom dana onda bi jurila od jutra do sutra 😂 dize se uz namjestaj vec neko vrijeme i pokusava praviti sitne korake, al jos nesigurno. Za sad joj je jos uvijek puzanje glavno.
Jucer kad smo bili vani, ja ju nosila pod terasom i dosla macka oko nas, a ona silovito hoce dolje..stavim ju na noge da ju moze pomaziti, al ne ona silovito hoce puzati po betonu da ju lovi hahha 😂🙈
Jedva cekam toplije vrijeme pa na travu i puzaj i hodaj i ak ces naglavacke 😉
Sve u svemu obozavam ju, to je toliko sretno dijete da vam ja to ne mogu opisati, cesto se pitam kako ju obrazi i celjusti vec ne bole od tolikog osmijeha i smijanja opcenito. S bakom i didom (mojima) je obavezno na videocallu za rucak i veceru, to je vec rutina postala 🤗
Kosica nam je porasla do pola leda, siske su preko brade, moramo ju malo sisnuti, a sve mi zao dok ne prode rodendan iduci vikend da zenska ima pravu frizuru kao velika 🥰🥰 ajmee zene moje ja ne vjerujem iduci vikend big first birthday 🎉🎉🙈🙈🙈
Sto se pricanja tice melje sve zivo, nema smisla nabrajati redom. Kad se igra sama to su ozbiljni razgovori 😜😂
Sad su joj hit kljucevi, zlice i sve sto zveci i pravi buku 😅
Vodu malo rec da obozava pit. Mlijeko pije kroz noc i tu i tamo kroz dan pred spavanje.
Baby2 - apsolutno da, ali vjerujem da ove god jos ne, jer nam je ova god prebukirana radovima i preseljenjem (finally) 🎉🎉
Ali da, definitivno zelimo jos djece. Meni je do 3god razlike mi je taman.
Nea 💗
Sto se hrane tice, ne znam tko je spomenuo, moja je medu onima koje ne podnose komadice. Al kad to kazem stvarno ne podnosi. Tako da je blendano i gnjeceno i dalje na tapeti. Od komadica i sama jedino sto hoce je kukuruzni flips, to tamani kao luda. A ovako bilo sto drugo apsolutno ne. Doduse pojede ona kad joj uvalim koji komadic poskrivecki, ali naravno ne prode uvijek. Mada najiskrenije ni ne opterecujem se s time, niti ju tjeram da mora. Pa zasto bi morala. Ja se uvijek vodim onime jest ce dijete kad bude spremno i kad bude trazila sama, nema potrebe za nekim ganjanjem da mora. Polako i naucit ce. Najgore je kad se stvara neki presing.
Inace ima 4,5 obroka ovisi kako kad i ne bira, jede sve sto joj spremim.
NeverEver - nama je raspored najcesce ovakav, budenje oko 9,10h, prvo spavanje oko 12h (1h), drugo spavanje oko 4,5 (1-1,5h), nocno spavanje najcesce oko 22h do 9 nekad 10h ovisi. Sve ovo izmedu je turbo aktivna i to rasporedujemo da je kombinacija svega i kuce i boravka vani. Bas imamo u planu za iduci tj kako javljaju dosta toplo, iznijeti podlogu na terasu ili travnjak i nek si zenska uziva, posto ona nije bas tip za kolica. Mislim voli ona bit u njima, al ne kao sto znam da neka djeca mogu bit unedogled. Ona voli slobodu kretanja, oduvijek je takva 😊
Nea 💗
Muzevi - onda ja svog previse kritiziram nepotrebno hahha 😂 jer moj je ukljucen max oko Nee. Zna sve koje pelene, koja hrana, kad smo na izmaku svega, kad sto fali, gdje je sta na akciji, kad je nova robica u Lidlu u ponudi, igranje i zezancija da ne pricam (to je posebna vrsta njihovog odnosa koji su stvorili, taj neki njihov svijet), kupanje, znaci mozda svega 5 puta u ovih uskoro god dana sam ju sama kupala, to uvijek radimo zajedno, uspavljivanje, cak vise puta kad su zubi u izbijanju brine dal joj treba mjerit temp, dati nesto protiv bolova, ako ju muci kakanje odmah trazi kako joj kombinirati hranu da ju potjera, hrani ju, kad vidi da usfali robice pita dal treba ukljucit prat, mijenjanje pelena, kad nekud idemo uvijek uskoci da se i sama imam vremena spremit, a on ju recimo hrani ili presvlaci, gdje god dodemo kod mojih ili tako negdje uvijek meni daje slobodu da i ja mogu u miru popit kavu i popricat, nije jedan od onih koji uzmu pivo i cigaru u ruke i uzivaju u druzenju, a na mami je dijete itd. Uhh ma mogla bi do prekosutra nabrajat. Poanta svega da se ponekad ja osjecam kao tata, a on mama koliko je predan svemu. I onda tako kad mi nije dan ili kad sam eto tako iz nekog razloga ljuta ili frustrirana, opalim paljbu na njega da se ne trudi dovoljno 😅😜🙈 a iskreno sto su i svi nasi sto prijatelji sto bliznji rekli i potvrdili da se takav tata/muz rijetko vida u danasnje vrijeme. I kad malo bolje promislim stvarno je tako. Sto se tice kucanskih poslova uskoci ako sta treba, ali posto smo dvije zene u kuci (sveki i ja) stvarno ni ne ocekujem od njega ista jer dovoljno se trudi i ovako. Ali naravno kad se preselimo da ce morati preuzeti dio poslova na sebe.. a ove izjave "umoran sam" naslusala sam se kao i svi vi i koliko god znam da se nekad i ne umori toliko (iako radi zahtjevan fizicki posao), prijedem preko toga jer znam da kuci daje sve od sebe da se posveti njoj prvenstveno, a mislim da bolje od toga ne mogu trazit..ponekad mi ga stvarno bude zao kad mu toliko kvocam nad glavom, a znam da je najbolji tata na svijetu. I nije da je moj muz savrsen, nije nitko, ali znam da je jedan od rijetkih koji su toliko posveceni obitelji i koji ne izbjegavaju nista. Jer na kraju krajeva sretno dijete je odraz sretne obitelji, odnosno muza i zene. Zar ne? 🥰🥰🥰
Nea 💗
I da AnaAn cini mi se da si pitala za ovlazivac zraka. Iskreno ne bacaj hrpu novca na skupe ovlazivace, nije vrijedno jer rade svi na isti princip. Ja sam narucila pocetkom 11mj sa Optimumshop.hr stranice 130kn je kostao, evo od tad do dan danas radi fenomenalno. Zapremina vode 500ml. Ima ambijentalno svjetlo koje se podesava na razmjenu boja ili fiksnu boju koje prelijepo izgleda i nije napadno za noc, naravno moze i nacin bez svjetla ako ti smeta za spavanje. Ima tajmer 1,3 i 6h rada (kod nas je stalno 6h), punjenje od 500ml ti izdrzi 12h. Mozes i etericna ulja dodavati u vodu ako zelis, al ja nisam jos nijednom. Ima ultra tihi rad, cujes zujanje, ali definitivno nije ometajuce i iritantno. Nama radi on svaki dan preko 15h dnevno. Ubiti dokle god Nea spava on radi. Kad je budna rijetko ga palimo jer smo ili vani ili zracimo kucu, posto smo na selu i pod sumom itekako doprinosi taj svjezi zrak koji se naravno ne moze nikako mjeriti s gradskim. Kazem ja sam prezadovoljna s njim i primjetila sam najvise po sebi da itekako djeluje, pogotovo nocu, nos koji mi je konstantno bio suh, sada to vise nije..tak da eto. Moje tople preporuke za njega, jeftin, a itekako kvalitetan. Evo i link https://www.optimumshop.hr/artm.php?id=229
Nea 💗
AnaAn, sori nisam vidjela pitanje za ovlazivac. Ovo što Ines preporucuje je više za jednu sobu. Mi smo uzeli kao za cijeli stan, stan od 80 kvadrata, a ovlazivac je za 50 kvadrata ali nam nisu sve sobe otvorene pa nam to dodje na isto.
https://www.mall.hr/ovlazivaci-i-prociscivaci-zraka/stadler-form-ovlazivac-zraka-oskar-bijeli
Je skuplji, ali je i za veću kvadraturu i mi smo stvarno zadovoljni. Dosta hvale Xiaomi ovlazivac, neki dan sam ga vidjela kod frendova. Kod njega bi me zivciralo što bas izbacuje paru i to se vidi i osjeti, ja sam sjela pored njega na pod da se igram s djecom i fino me pario taj Xiaomiev 🤣
Kod ovog našeg se ne vidi ta para, čuje se samo ako si baš kod njega i to ful slabo. Mojoj L je fora jer je skuzila da ovlazivac puse pa stavlja rukice gore i smije se 😁 nije lako za prevrnuti ga, to mi je bitno jer eto njoj je zabavno biti kod njega 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji