Lunice bas mi je drago da maleni napreduje i da si se javila❤️
Mj smo jucer bile na redovnoj kontroli sa 9 mjeseci, ima 8610g i 67,2cm, sramila se doktorice i sestre i plakala je😂 jedva ju je preslušala.. čula sam svaku treću riječ dok je pričala,strasno 😂 sad ima fazu kad je netko nepoznat da počne plakati i sramiti se🙊🙈
Mamite evo da skicnem do vas,…
Ovo moje sesto cudo oborilo sve rekorde🤣 s tocno osam mjeseci prohodao..sad vec hoda na veliko..sve papa, zvace..ko mali covjeculjak…zove mama..am am..jaje..goo(gol).. zaista svi koji ga vide ne vjeruju da nema jos godinu kako izgleda…i da..imamo osam zubica..jos dojim…
idem vas malo citati…
Wow! Bome rekord! Tak su moja sva 3 necaka. Genijalno su se razvijali, i sad su napredni al se to poslozilo nekak i ne odskacu toliko bas vise, sad su 4, 6, 8g. Moj je napravio 2 koraka sam s 9.5 💜 S guralicom ide super, ja presretna. Sto ti jos prica? Moj: tata, teta, keks, kaka, vava je kava, baba, baka, banka i dalje naravno jaje i gaga. Mama nije rekao vec dugo 😔😔😔
.
Kak da ga natjeram da jede meso?
Mamite evo da skicnem do vas,…
Ovo moje sesto cudo oborilo sve rekorde🤣 s tocno osam mjeseci prohodao..sad vec hoda na veliko..sve papa, zvace..ko mali covjeculjak…zove mama..am am..jaje..goo(gol).. zaista svi koji ga vide ne vjeruju da nema jos godinu kako izgleda…i da..imamo osam zubica..jos dojim…
idem vas malo citati…
😍😍😍😍 bravo čudo maleno 😍😍 ljepo sto si se javila 😘😘
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Pozdrav mame, molim Vas ako koja ima iskustvo s auto sjedalicom Lorelli Aviator 360°, sa isofix bazom. Gledam da je na akciji, a ne mogu nac Adac testove za nju i ne poznajem nikog da ju ima.
Hvala puno
Ako se ne varam, ima lussi tu as, ja sam ju gledala kad je bio black friday, ima i top tether za prikvacit, ona ima bez i sve je sigurno fiksno. Ja ju nisam kupila jer mi nemamo tt, nakraju zazalila 😁
A svako dijete je prica za sebe...
evo imam i dvogodisnjaka koji je prohodao tek s 16 mj i jos uvijek ne prica...tako da evo..nema pravila.
Tko planira bebu netko je pitao 😊😊
ja doma s njih sest i bas je guzva..nekak mi ae cini dosta, a opet nikad se ne zna...sad kad sam izlazila iz rodilista, pratila me jedna sestra dolje do ulaza i bas sam joj rekla uh ne bi se vise vracala u ovu rađaonu i trpila ono jos jednom😅 mislim , sva radost svijeta dolazi s bebom al bas ono kao da mi je vise dosta..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pozdrav mame, molim Vas ako koja ima iskustvo s auto sjedalicom Lorelli Aviator 360°, sa isofix bazom. Gledam da je na akciji, a ne mogu nac Adac testove za nju i ne poznajem nikog da ju ima.
Hvala puno
Imam ju ja i odlicna je, sve preporuke za nju, ne bi se dvoumila ni sekunde. Od sigurnosti, lakoce postavljanja, udobnosti ma sve je top top 👍👍
Nea 💗
Dobro jutro mameeeee!
Evo mene budna po treći put jer malena princeza traži mlijeko koje joj više ne bih trebala davati po uputi liječnika jer joj je skoro godina dana. Vidim da će nam odbijanje mlijeka biti veselo🥴
.
NeverEver, Možda tvoj maleni više voli hranu sa komadićima nego kašice? Moja je takva.
I moja je luda za kruhom kojeg ona zove "beb" kao bread😆😆😆. Neki dan sam joj dala komadiće ribe koje je isto zvala "beb" , valjda zbog bijele boje. Inače jede najmanje 3 velika obroka i 2 mala, ne pije mlijeko nikada tokom dana, sve dok ne ode na spavanje.
.
Nije još prohodala , ali diže se sa namještajem i pravi male korake, pa se nadam da će prohodati brzo.
.
Neva mislim da je bolje da mu daješ mlijeko iz mekane, jer jedno je cugnut vodu iz kljunašice a drugo popit 1xy ml mlijeka.
Vjerujem da razgovor spašava brak, ali kad imaš sisavca koji navečer zaspe tipa u 9 i čim ga spustim probudi se, ili eventualno za 15 minuta i tako dok ne legnem s njim 🤦 to ne prestaje dok ne prestane sisanje. Ako se ne rastanem do tada, bit će super 😂 mužu fali pažnje a ja ne mogu na dvije strane 🙄 proći će naravno, ali nama je već drugo i to stanje traje već skoro 3 godine, tj ja svojim već preko 3 godine bez prekida 😂😂
Nije e priča ništa. Povremeno kaže nešto što mislim da je mama, i am am. I to je to 😂 ali hoda samostalno već nekoliko tjedana 😊
Ja nahvalila jucer muza i evo navecer odmah bi ga i zagutila. Manji nebitan okrsaj, al nepotreban skroz.
Hvala MareiKate, nek onda cuga on sa sisacem. Lijepo pije i iz case pa cemo u tom smjeru i nastavit.
Emmie nasi ce prsticima sve popapati. Dok pocne jest sendvice idemo na put za London 🤩
.
Moja beba je dosta aktivna 😅 kolko sati su vasi budni i u pokretu izmedju dnevnih spavanja?
Sortiraj odgovore
Najstariji