Cure hvala na odgovorima za Lorelli Aviator, ali ako moze jos samo pitanje dali je isofix bas s njom ili se moze odvojit,vezat pojasevima od auta.
Jer u jednom autu bi bio isofix, a u drugom bi dali svekru kad je na cuvanju, a oni nemaju mogucnost isofixa
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Cure hvala na odgovorima za Lorelli Aviator, ali ako moze jos samo pitanje dali je isofix bas s njom ili se moze odvojit,vezat pojasevima od auta.
Jer u jednom autu bi bio isofix, a u drugom bi dali svekru kad je na cuvanju, a oni nemaju mogucnost isofixa
Malo je nezgodno sjedalicu općenito premjestat stalno iz jednog auta u drugi. A mislim da nije ni preporučljivo to raditi zbog klik sistema koji se razloha vjerojatno brže nego inače.
Mi imamo u jednom autu joie sa isofixom u drugom neku jeftinu (500kn) vezanu pojasem jer se povremeno koristi.
Malo je nezgodno sjedalicu općenito premjestat stalno iz jednog auta u drugi. A mislim da nije ni preporučljivo to raditi zbog klik sistema koji se razloha vjerojatno brže nego inače.
Mi imamo u jednom autu joie sa isofixom u drugom neku jeftinu (500kn) vezanu pojasem jer se povremeno koristi.
Mi smo dnevno dojenje ukinuli. Ne mojom namjerom, jednostavno je L prestala dojiti sama. Kako smo uveli uzinu, valjda je bila dovoljno sita i svaki put kad bih joj nudila dojenje nije htjela.
Doji pred spavanje i po noci jos nekad 2 puta, nekad 3848392 puta. Ali uopce nisam sigurna da ista doji, vise kao da joj sluzim kao duda nocu.
Planiram uskoro krenuti sa odbijanjem od nocnog dojenja. Ali muci me samo jedna stvar, sto joj dati pred spavanje kad ne zeli mlijeko na bocu??
Koliko god da pojede za veceru uvijek “fino” podoji pred spavanje. Eto to me brine…
Sortiraj odgovore
Najstariji