Evo ja pokusavam to s komadicima sve kako ste napisale, procitala sam Bog zna sve zivo o tome sta i kako… ali L jednostavno nece. Ponekad nesto zna staviti sama u usta i to je to. Ima jako izrazen onaj gag refleks jos uvijek, pa ne znam je li joj to smeta ili sto… ali ne odustajem, svaki dan i svaki obrok nudim. Inace nema jos niti jedan jedini zub 😂
E da… jucer sam joj dala malo kravljeg mlijeka u kasici, da vidim hoce li reagirati, danas cu opet i sutra, posto ne zeli AD… pa ne bi li onda bar presli na svjeze mlijeko sa godinu dana. 💪🏻
Bebanomoje, mogu ti reci iz svoje struke, da poviseni tromb. koje ne prate ostali parametri u krvnoj slici sami po sebi ne znace nista. Dakle, ako je ostatak kks-a uredan, onda je to sigurno ok. Poviseni mogu biti iz sto razloga… cak i ako placu jako dok im se vadi krv, ne bi vjerovala. Vjerujem da bi ti dr nesto rekao da je mislio da ima potrebe za “alarm”.
Avama ja cu se isto praviti kao da ne znam sta pitas 😂😂
AnaAn moja ne da se dere, nego urlice do te mjere da krene radit kao da ce povratit… recimo, mrzi kolica i pokusala sam s onom metodom “placi, necu te izvadit, ne mogu te nosit”… moram li ti reci koji je to zivcani slom bio?
Miss to je normalno...na tebi je da nudis...a jedan dan ce samo kliknut i pocet jest. Mislim jel zvace...jel pokazuje interes za zvakanjem i to ..? Moj voli zvakat al ne voli kad mu dajem zlicom...jednostavno zacementira usta....al lad nosim rukom sve ce pojest. Zitarice ni jednu ne blendam...kako se skuha tako dam..zobene samo prelijem vrucom vodom i pomjesam sa vocem...povrce sto skuham serviram takvo al na komadice i dam mu prstima...i on ima na nesto taj gag jos uvijek...al bas da mu smeta nesto izbavit ce iz usta. Taj gag je ok jer se oni ne dave nego s tim blokiraju grlo i izbace to van...al s vremenom nauce...i ugl...bude...nema jos ni godinu dana 💪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
I moj još uvijekne želi komadiće. Nema šanse. Kao žvače, ali kad treba progutati uzas
Eto, moj sa hranom super, i voce i povrce. Ali voda nula bodova. Danas je uspio par zlicica, ali vode u kojoj se kuhala junetina, mrkva, grasak, persin i krumpir. Znaci juha, ali nakon sto je pojeo cca pola sata. Nakon cetvrte zlice je krenuo pljuvat van
Mamite evo da skicnem do vas,...
Ovo moje sesto cudo oborilo sve rekorde🤣 s tocno osam mjeseci prohodao..sad vec hoda na veliko..sve papa, zvace..ko mali covjeculjak...zove mama..am am..jaje..goo(gol).. zaista svi koji ga vide ne vjeruju da nema jos godinu kako izgleda...i da..imamo osam zubica..jos dojim...
idem vas malo citati...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mamice, upadam kao padobranac danas, al imam pitanjce za koje ne mogu nac odgovor na netu. Moj pije vodu iz one flasice koja ima drukciji pipac, nije sisac. Dam mu iz case al jako voli vodu i on to brzo popije svaki put pa sam mu ovo dala vise da se nacijedja dok je stucao i sad se pitam jel moze i mlijeko iz toga pit?? Do kad se daju bocice sa sisacima?
Moj muz i ja smo imali okrsaj dok je frajer bio umoran nekad s 3, 4mj, pisala sam vam tu. Od onda idila. Po noci on kuha, dize se, sve skupa radimo OSIM sta ja vodim brigu dal imamo pelene i odjecu, to jer ja narucujem online hranu i za sebe robu 😂 pa usput i to. Za ad se sjeti jer ga kuha pa vidi kad smo na zadnjem paketu i odemo kupit. Prek tjedna ja pospremam dok on preuzme malog oko 5, za vikend on riba kupaonu i to. Isto kao prije. Ne svadjamo se vise, vise se ne zali da je umoran, kaze da se naviknuo al znam da mulja jer se ne mozes naviknut na to al smo si poslozili u glavama da ce brzo proc, dijete raste ko gljiva i to sto smo svaku vecer skupa od 8 dok mali zaspe i pricamo nam je spasilo brak. Preporucam svima. Na tv-u stavimo radio, skuhamo caj ili natocimo vino i pricamo neko vrijeme, onda upalimo tv i JEDEMO 😂😂😂😂😂🤤🤤🤤🤤 Ja nikad necu vratit liniju. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
E i da, moj mali nece jest kasice. Pizdim. Bili smo na 3 obroka. ALI voli grist kruh. Danas cu mu spec domaci, nek jede. Krumpira kuhanog malo gricne, bananu.. fora mu je sta ima zube, smijemo se dok zvacemo, sve je to zabavno al mi ni bliiiiizu nismo sta se tice kolicine koju bi trebao unijet. Mlijeka tamani i dalje.
.
I samo da napomenem za tatu, radi odgovoran posao u financijama i radi ga od doma u drugoj sobi. Nekad ga ne vidimo stvarno od 9 do 17h al nekad dok cuje da mali drami il nest dodje i uzme ga na par min, to je velika prednost i bilo bi super da u prvih godinu dana zivota bebe svi tate mogu radit od doma, po mom, da gledaju djecu kak rastu. On ce se odmah nadovezat sa svoja 2mj nakon mene tak da ostaje mali s njim i ne sumnjam da je u dobrim rukama makar su se svi padovi desili dok ga je on cuvao ahahhaha😅
.
Zelim vam svima ugodan dan i da vam bebicama ne izlazi ocnjak kao mojem 🤯 Nas 9.zub 💪 U petak puni 10 mjeseci 💜 Kud je to proslo drage moje mame.. puse svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji