Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    12. Srpanj 2023. 16:26

Ivyyyy

Mene uvijek desni boli i stvarno uvijek samo na toj strani imam bolove i kad dobijem M uz stomak gore.. sad me bolucka malo D, malo L, malo od sredine tocno ispod pupka prema D ili L strani, nisu to bolovi i nije jako, vise kao neugoda neka

Možda kakva upala? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Ivyyyy
    12. Srpanj 2023. 17:03

Nemam nikakva peckanja ni nista drugo, trebam dobiti za 6 dana pa mozda od toga, nadam se🤗 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Ivyyyy
    12. Srpanj 2023. 17:07

I nije konstatno, dodje i prodje, i nije bol tipicna bol, nego onako ko zatezanje vise ko neugodno malo, nije jakog inteziteta.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    12. Srpanj 2023. 19:39

Tratinčica123

Anee,uff ti si u fazi najgoreg čekanja 😒 valjda će skoro i kod vas plusić, red je više 😋
    Bebolina, držimo fige za naš najbolji mjesec 🤞
    E dobro, pripremila sam si hrpu testova, pa ću onda krenuti 7 dpt. 😁 bit cemo na moru tad, nadam se da neću proplakat more 😅😅
    Anchyyy isto ima blastice da, vraća jednu vjv 😊
    Dobro jutro 🌼🌼

Naoružana si testovima, to je dobro.
    Mislim da ću i ja ovaj put piškiti testić nakon transfera, gledat ću da bude kao 12.dpo tad bi nešto trebalo biti ako ima pa da se pripremim za betu. Previše mi je bio stresan onaj dan iščekivanja bete.
    Jedna članica na temi potpomognute je piškila mislim od 4. ili 5. dana blastice i baš je imala lijepu kolekciju kako se vidjelo da crtica tamni.
    September drago mi je što dečki jako lijepo napreduju. Uživajte na moru. 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Banana
    12. Srpanj 2023. 20:50

Zenice drage,
    Obzirom da pokusavamo skoro 2 godine, krenuli smo s skupljanjem nalaza (papa, brisevi, hormoni, spermiogram…) kako bi dobila uputnicu za dalje ( klinika za neplodnost) Prosle godine svi nalazi su bili ok te smo tad odlucili jos malo pokusavati prirodnim putem.
    Sad smo dobili nalaz spermiograma gdje je M smanjena pokretljivost plivaca. Zanima me, da li on mora posebno kod urologa ili nas dvoje idemo u neku od bolnica na temelju moje upitnice ginekologa pa tamo sve obavljamo?
    Ginic mi je na godisnjem pa ne mogu pitati..

Bebolina2024
    12. Srpanj 2023. 21:21

Banana

Zenice drage,
    Obzirom da pokusavamo skoro 2 godine, krenuli smo s skupljanjem nalaza (papa, brisevi, hormoni, spermiogram…) kako bi dobila uputnicu za dalje ( klinika za neplodnost) Prosle godine svi nalazi su bili ok te smo tad odlucili jos malo pokusavati prirodnim putem.
    Sad smo dobili nalaz spermiograma gdje je M smanjena pokretljivost plivaca. Zanima me, da li on mora posebno kod urologa ili nas dvoje idemo u neku od bolnica na temelju moje upitnice ginekologa pa tamo sve obavljamo?

On bi trebao uzeti uputnicu od dr opće medicine i naručiti se kod urologa. Oni će ga poslati raditi neke nalaze i napraviti mu pregled. Ne znam od kuda ste, ali u ZG se dosta čeka pa je bitno što prije se negdje naručiti ili otići privatno.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Donna2022
    12. Srpanj 2023. 23:04

Banana

Zenice drage,

Pozdrav!
    MM je u 3. mj imao istu dijagnozu sto nas je jako zabrinulo. Po preporuci gin koristio je Proxeed i jos neke dodatke prehrani. Proxeed je dosta skup ali nama se pokazao ucinkovit! U 6. mj dobili smo plusic, taman 3 mj od prvog nalaza, odnosno taman kada je prosao ciklus spermogeneze. Takodjer smo se spremali na konzultacije za MPO, da ne gubimo vrijeme, kad ono plusic🥰
    Ako te zanima posaljem ti link na stranicu iz Austrije gdje su nesto jeftiniji nego kod nas (dobiju se 3 kutije za cijenu 2 kod nas). A i nama su ostale 2 kutije zapakirane jer je MM narucio zalihe (nije ocekivao da ce tako brzo imati rezultate) pa se mozemo dogovoriti..
    Ugl sretno🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• tinatina32
    12. Srpanj 2023. 23:30

Tratinčica123

Anee, dosad sam imala samo momente bijeline, pa me strah i kako ću uopće test napravit😂😂😂
    Ali bilo bi fora uhvatiti malu sjenicu koja stvarno svaki dan postaje sve tamnija 🙈🤗
    Ništa, ti moči sad i za mene 😂😂
    Eni, Možda i bolje tako, tebi i Bebolini se divim na strpljenju.😂

Istina!! 
    I drago mi je sta sam rano pocela i vatala sjenice!!! 
    Zelim ti ovakvu situaciju uskoroooo!!

https://ibb.co/mSsmgFG 😘🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ivyyyy
    13. Srpanj 2023. 08:10

tinatina32

Tratinčica123

Anee, dosad sam imala samo momente bijeline, pa me strah i kako ću uopće test napravit😂😂😂
    Ali bilo bi fora uhvatiti malu sjenicu koja stvarno svaki dan postaje sve tamnija 🙈🤗

Istina!!

https://ibb.co/mSsmgFG😘🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

😍😍😍😍

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    13. Srpanj 2023. 09:13

tinatina32

Tratinčica123

Istina!!

https://ibb.co/mSsmgFG😘🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Predivno ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.