Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    13. Srpanj 2023. 09:14

Meni je danas krenuo smeđi iscjedak .. tako će se sigurno pokrenuti do kraja dana

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    13. Srpanj 2023. 11:24

Meni jos nista, kad se nakasljem ili nesto malo me dole zaboli..
    Grudi su bolje, jos onako teske i imam osjecaj da sam procurila, idem cesto u wc i gledam al nista jos

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

bubamara.88
    13. Srpanj 2023. 11:55

Ivyyyy

Grudi su bolje, jos onako teske i imam osjecaj da sam procurila, idem cesto u wc i gledam al nista jos

Ni meni ništa juče sam išla kod ginekologa i nije vidio ništa 🫤😞. A ja sve pitam jeste sigurni 🤣🤣. Ali sve mi je ok nema cista nema ništa  valjda i mene Bog pogleda jednom.

• eni233
    13. Srpanj 2023. 13:08

bubamara.88

Ivyyyy

Ni meni ništa juče sam išla kod ginekologa i nije vidio ništa 🫤😞. A ja sve pitam jeste sigurni 🤣🤣. Ali sve mi je ok nema cista nema ništa valjda i mene Bog pogleda jednom.

Ma hoće sigurno , ja nakon ove M nemogu računati na ništa jer bas taj tjedan plodnih dana i O sam na poslovnom putu , ali držim palčeve da bar sve vi ostale cure sa forma budete imale plus 🥰❤️ tako da ja tek u 9 mj opet na posao 🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

sisy
    13. Srpanj 2023. 14:36

2 dana do M, danas tek grudi počele onako da boluckaju i ništa više. Možda će mi M kasniti ovaj mjesec, to onda znači da smo falili O 🤦🏻‍♀️
    Na trudnoću ne sumnjam jer bi valjda nekakvih simptoma već bilo. 
    Mi ćemo iduća 2 ciklusa pauzirati zbog putovanja, idemo na baš daleko putovanje pa bi sve to bilo rizično sa malom trudnoćom, ako bi slučajno uspjeli 🙄 a putovanje već uplaćeno i jaaako je skupo.
    Tako da tek u 10mj se opet bacamo na posao.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• eni233
    13. Srpanj 2023. 16:13

sisy

2 dana do M, danas tek grudi počele onako da boluckaju i ništa više. Možda će mi M kasniti ovaj mjesec, to onda znači da smo falili O 🤦🏻‍♀️
    Na trudnoću ne sumnjam jer bi valjda nekakvih simptoma već bilo.
    Mi ćemo iduća 2 ciklusa pauzirati zbog putovanja, idemo na baš daleko putovanje pa bi sve to bilo rizično sa malom trudnoćom, ako bi slučajno uspjeli 🙄 a putovanje već uplaćeno i jaaako je skupo.
    Tako da tek u 10mj se opet bacamo na posao.

Neznam evo , može biti da je O nastupila kasnije .. nekad to zna šetati .. ne mora značiti možda i jesi trudna , neke žene nemaju uopće simptome trudnoće . Tek im se kasnije javljaju . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    13. Srpanj 2023. 17:31

Pozdrav cure,  nova sam tu vise manje a imam par pitanja. Pa ako netko moze pomoc
    Biokemijska 2/23.
    Missed ab 9+5, 6/23 blizanacka trudnoca
    Uzv nakon kiretaze uredan, rekao je da ce vjerovatno ce biti ili ovulacija ili 2folikularne,vodene ciste koje bi trebale nestati sa menstruacijom. Tad sam uradila lh trakicu koja je pokazala ovulaciju..oke, znam to je samo 2tjedna nakon kiretaze.moguce da je pozitivno i zbog bete jer je tad bila 180. Nakon tjedan dana beta pada na 17. 
    Dobijem menstruaciju 27.dan ciklusa (tako inace i dobivam) uredna menga, bez znacajnih odstupanja..
    I 5.dan tog novog ciklusa uradim lh trakicu iz znatizelje i ona bude pozitivna. 
    Mislim da je to gotovo pa nemoguce. Jel to moze biti znak nekog hormonalnog disbalansa? Ili mozda jos malo bete u organizmu? 
    Je li imate iskustva s tim vodenim cistama nakon spontanog, je li nestaju stvarno sa menstruacijom? 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Banana
    13. Srpanj 2023. 20:42

Bebolina2024

Banana

Zenice drage,
    Obzirom da pokusavamo skoro 2 godine, krenuli smo s skupljanjem nalaza (papa, brisevi, hormoni, spermiogram…) kako bi dobila uputnicu za dalje ( klinika za neplodnost) Prosle godine svi nalazi su bili ok te smo tad odlucili jos malo pokusavati prirodnim putem.
    Sad smo dobili nalaz spermiograma gdje je M smanjena pokretljivost plivaca. Zanima me, da li on mora posebno kod urologa ili nas dvoje idemo u neku od bolnica na temelju moje upitnice ginekologa pa tamo sve obavljamo?
    Ginic mi je na godisnjem pa ne mogu pitati..

On bi trebao uzeti uputnicu od dr opće medicine i naručiti se kod urologa. Oni će ga poslati raditi neke nalaze i napraviti mu pregled. Ne znam od kuda ste, ali u ZG se dosta čeka pa je bitno što prije se negdje naručiti ili otići privatno.

Hvala ti, tako smo i mislili privatno urologu, da vidimo ste ce prvo on reci pa onda dalje.

• Banana
    13. Srpanj 2023. 20:45

Donna2022

Banana

Zenice drage,
    Obzirom da pokusavamo skoro 2 godine, krenuli smo s skupljanjem nalaza (papa, brisevi, hormoni, spermiogram…) kako bi dobila uputnicu za dalje ( klinika za neplodnost) Prosle godine svi nalazi su bili ok te smo tad odlucili jos malo pokusavati prirodnim putem.
    Sad smo dobili nalaz spermiograma gdje je M smanjena pokretljivost plivaca. Zanima me, da li on mora posebno kod urologa ili nas dvoje idemo u neku od bolnica na temelju moje upitnice ginekologa pa tamo sve obavljamo?
    Ginic mi je na godisnjem pa ne mogu pitati..

Pozdrav!
    MM je u 3. mj imao istu dijagnozu sto nas je jako zabrinulo. Po preporuci gin koristio je Proxeed i jos neke dodatke prehrani. Proxeed je dosta skup ali nama se pokazao ucinkovit! U 6. mj dobili smo plusic, taman 3 mj od prvog nalaza, odnosno taman kada je prosao ciklus spermogeneze. Takodjer smo se spremali na konzultacije za MPO, da ne gubimo vrijeme, kad ono plusic🥰
    Ako te zanima posaljem ti link na stranicu iz Austrije gdje su nesto jeftiniji nego kod nas (dobiju se 3 kutije za cijenu 2 kod nas). A i nama su ostale 2 kutije zapakirane jer je MM narucio zalihe (nije ocekivao da ce tako brzo imati rezultate) pa se mozemo dogovoriti..
    Ugl sretno🍀

Hvala ti.. malo je lakse sad kad znam da postoji nesto i da se relativno brzo rijesilo terapijom. 😃
    Otici ce urologu pa cemo vidjeti sta on kaze.

Bebolina2024
    13. Srpanj 2023. 21:25

Anne91

Evo mene 👋🏻 odlucila sam se vratiti, trebala mi je pauza od svega, citala sam Vas i pratila.
    Nisam se uspjela vratit sa starim imenom Anchyyy pa sam uzela ovo koje je bilo slobodno.
    Citam Cas sve i pratim a sa Tratincicom se cujem stalno ❤️
    Veliki pozdrav curama Bebolini, Kiki, September i ostalim , sigurno sam nekoga izostavila pa bez uvrede 🫶

Drago mi je što si nam se vratila. Sretno na FET-u 🤞🙏
    Vraćate 1 ili 2 blastice?
    Banana dobro je što ćete privatno jer bar nećete gubiti vrijeme na čekanje termina nekoliko mjeseci.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.