Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    14. Srpanj 2023. 06:44

Martina1931

Pozdrav cure, nova sam tu vise manje a imam par pitanja. Pa ako netko moze pomoc
    Biokemijska 2/23.
    Missed ab 9+5, 6/23 blizanacka trudnoca
    Uzv nakon kiretaze uredan, rekao je da ce vjerovatno ce biti ili ovulacija ili 2folikularne,vodene ciste koje bi trebale nestati sa menstruacijom. Tad sam uradila lh trakicu koja je pokazala ovulaciju..oke, znam to je samo 2tjedna nakon kiretaze.moguce da je pozitivno i zbog bete jer je tad bila 180. Nakon tjedan dana beta pada na 17.
    Dobijem menstruaciju 27.dan ciklusa (tako inace i dobivam) uredna menga, bez znacajnih odstupanja..
    I 5.dan tog novog ciklusa uradim lh trakicu iz znatizelje i ona bude pozitivna.
    Mislim da je to gotovo pa nemoguce. Jel to moze biti znak nekog hormonalnog disbalansa? Ili mozda jos malo bete u organizmu?
    Je li imate iskustva s tim vodenim cistama nakon spontanog, je li nestaju stvarno sa menstruacijom?

Mozda malo bedasto pitanje, ali da li si i prije koristila LH trakice?
    Pokazuju li trakice 2 jednake crtice ili je jedna crta ipak svjetlija? 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    14. Srpanj 2023. 08:11

Lunolina

Martina1931

Pozdrav cure, nova sam tu vise manje a imam par pitanja. Pa ako netko moze pomoc
    Biokemijska 2/23.
    Missed ab 9+5, 6/23 blizanacka trudnoca
    Uzv nakon kiretaze uredan, rekao je da ce vjerovatno ce biti ili ovulacija ili 2folikularne,vodene ciste koje bi trebale nestati sa menstruacijom. Tad sam uradila lh trakicu koja je pokazala ovulaciju..oke, znam to je samo 2tjedna nakon kiretaze.moguce da je pozitivno i zbog bete jer je tad bila 180. Nakon tjedan dana beta pada na 17.
    Dobijem menstruaciju 27.dan ciklusa (tako inace i dobivam) uredna menga, bez znacajnih odstupanja..
    I 5.dan tog novog ciklusa uradim lh trakicu iz znatizelje i ona bude pozitivna.
    Mislim da je to gotovo pa nemoguce. Jel to moze biti znak nekog hormonalnog disbalansa? Ili mozda jos malo bete u organizmu?
    Je li imate iskustva s tim vodenim cistama nakon spontanog, je li nestaju stvarno sa menstruacijom?

Mozda malo bedasto pitanje, ali da li si i prije koristila LH trakice?
    Pokazuju li trakice 2 jednake crtice ili je jedna crta ipak svjetlija?

Da, tako sam i ostala trudna, doslovno taj isti mjesec.
    Pa sam htjela vidjeti situaciju sada, hocu li opet lako uloviti ovulaciju
    Inace sam koristila Clearblue testove, u principu smajlic mi se pojavi ( a i linije su obje jednako tamne)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

sisy
    14. Srpanj 2023. 08:12

Tinaa267

Hej cure,
    danas trebam dobiti, ali nisam imala strpljenja i jucer popodne sam radila test. Nazalost, nista - negativno.
    Danas i dalje nije dosla vjestica, sto mislite ima li smisla da ponavljam test, ako da kada…..😊

Hej, ja sutra trebam dobiti M, nisam još radila test, možda veceras uradim. Bole me grudi malo i to je sve od simptoma PMSa, do jučer nisam imala nijedan, tek jučer pocele boliti grudi, ali zaista jako malo, jedva osjetim. 
    Kontam včrs uraditi test, eto čisto tako, da ne gubim običaj 😅
    Imaš li ikakvih simptoma?

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Ivyyyy
    14. Srpanj 2023. 09:07

Tinaa267

sisy

Tinaa267

Hej cure,
    danas trebam dobiti, ali nisam imala strpljenja i jucer popodne sam radila test. Nazalost, nista - negativno.
    Danas i dalje nije dosla vjestica, sto mislite ima li smisla da ponavljam test, ako da kada…..😊

Hej, ja sutra trebam dobiti M, nisam još radila test, možda veceras uradim. Bole me grudi malo i to je sve od simptoma PMSa, do jučer nisam imala nijedan, tek jučer pocele boliti grudi, ali zaista jako malo, jedva osjetim.

Nadam se da ce biti plusic, javi.☺️
    Od simptoma kod mene nista posebno, blagi pritisak dole i to je to.

I ja imam pritisak dolje,ledja me bole bas podosta,laganu upalu misicka (sise i okolica), i jos 4 dana do M.. prije 2 dana sam radila test, ni sjenice, tako da sad cekam M😊

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Ivyyyy
    14. Srpanj 2023. 11:57

Anne91

Ivyyyy

Tinaa267

sisy

Tinaa267

Hej cure,

Nadam se da ce biti plusic, javi.☺️
    Od simptoma kod mene nista posebno, blagi pritisak dole i to je to.

I ja imam pritisak dolje,ledja me bole bas podosta,laganu upalu misicka (sise i okolica), i jos 4 dana do M.. prije 2 dana sam radila test, ni sjenice, tako da sad cekam M😊

Možda je bilo rano za testo, to je 6 dana prije M 🤔

Pa jeste, al vidjet cemo, svaki mj kazem necu ni razmisljati o tome i cekati da zakasni M, al ne znam, ja krenem 10 dana prije🤦‍♀️ 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    14. Srpanj 2023. 12:36

Meni se isto nije spustila M , malo smeđega imam na ulošku , ali ništa .. sacekat ću do nedelje ako ne dobijem radim test . Ali me ništa ne boli , malo grudi na dodir to je to . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    14. Srpanj 2023. 12:56

Anne91

eni233

Meni se isto nije spustila M , malo smeđega imam na ulošku , ali ništa .. sacekat ću do nedelje ako ne dobijem radim test . Ali me ništa ne boli , malo grudi na dodir to je to .

Koliko dugo smedaris?

Pa 2 dan , 1 dan kad sam trebala dobiti mi je bila neka kapljica to ne brojim jučer i danas mi je jako malo na ulošku smeđe .. danas bi mi  trebao biti kao treći dan ciklusa ali tako malo mi ide .. možda je ova M samo rjeđa evo neznam .ili će mi se tek pokrenuti , budem sačekala još mrvicu 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    14. Srpanj 2023. 13:08

Anne91

eni233

Anne91

eni233

Koliko dugo smedaris?

Pa 2 dan , 1 dan kad sam trebala dobiti mi je bila neka kapljica to ne brojim jučer i danas mi je jako malo na ulošku smeđe .. danas bi mi trebao biti kao treći dan ciklusa ali tako malo mi ide .. možda je ova M samo rjeđa evo neznam .ili će mi se tek pokrenuti , budem sačekala još mrvicu

Malo je cudna, meni ako krene smedarit ujutro vec popodne je prava M.
    Vidi jos sutra kako ce ti bit.

I meni pocne roskasto i za kakvih sat vremena se onda bas spusti, prvo sam se par puta utripovala isto al onda mi uvijek bas krene.. 
    ali meni je bilo prosli mj prva dva dana bas krv i onda je stalo i to je to bilo, to mi se prvi puta desilo, i radila sam test poslje toga reko za svaki slucaj, i onda sam sama sebi rekla necu vise dok mi bar M ne zakasni, ali uvijek napravim prije i onda cekam fa procurim jer nemam ni sjene sjenice ma nista

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    14. Srpanj 2023. 13:08

Anne91

eni233

Anne91

eni233

Koliko dugo smedaris?

Pa 2 dan , 1 dan kad sam trebala dobiti mi je bila neka kapljica to ne brojim jučer i danas mi je jako malo na ulošku smeđe .. danas bi mi trebao biti kao treći dan ciklusa ali tako malo mi ide .. možda je ova M samo rjeđa evo neznam .ili će mi se tek pokrenuti , budem sačekala još mrvicu

Pa meni isto tako bude , kad krene smeđe , mi se pokrene do kraja dana ili drugi dan  .. ali vidjet ćemo , možda je samo iskudnija M , nije da me nešto boli niti peče , tako da bila kakva upala je isključena . Sacekat ću još malo ako ništa se ne pokrene  do nedelje radim test prije neću. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    14. Srpanj 2023. 13:23

eni233

Anne91

eni233

Anne91

eni233

Koliko dugo smedaris?

Pa meni isto tako bude , kad krene smeđe , mi se pokrene do kraja dana ili drugi dan .. ali vidjet ćemo , možda je samo iskudnija M , nije da me nešto boli niti peče , tako da bila kakva upala je isključena . Sacekat ću još malo ako ništa se ne pokrene do nedelje radim test prije neću.

Drzim 🤞🥰

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.