Pa nije ni rano za T simptome, jer smo sve razlicite, ja sam se u ovih godinu i po nacitala svakakvih foruma i sve je od zene do zene, tako da za nista nije rano 😊
Ma ništa danas nije rano niti kasno .. sve žene su različite i nema pravila .
Upravo tako ☺️
A sad to sto umisljamo simptome, to je do nas😂
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Odmah poslije O počinje rasti progesteron došlo do T ili ne, zato I imamo simptome, samo normalno ako dođe do T on nastavlja rasti, a ako ne onda počinje padati i dolazi do M...tako da sve su to simptomi M ili T sve je isto na početku 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Gdje ste ženice moje 🥳
evo da se malo i ja javim. Krenuli smo u akciju, pa sto budeee. Izgleda da me ulovila ili neka prehlada/upala ili mjehura ili jajnika. Ni sama ne znam. Imam neki pritisak dolje. A problem je sto se u isto vrijeme poklopilo i da sam se bila nahladila i da mi je bila ovulacija (koja me inače isto boli). Ali svakako, ovaj mjesec smo se trudili iako mi je O bila na jajniku na kojem je jajovod odstranjen nakon vanmatericne tako da su šanse gotovo pa nemoguce (premda postoji i takvih slučajeva trudnoće), ali nikad ne znaš cuda su moguća 😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Imam još jahanja do M, nekih 10 dana. Joooj ovo čekanje, opet sve ispočetka 😤🙄

baby boy
Gdje ste ženice moje 🥳
evo da se malo i ja javim. Krenuli smo u akciju, pa sto budeee. Izgleda da me ulovila ili neka prehlada/upala ili mjehura ili jajnika. Ni sama ne znam. Imam neki pritisak dolje. A problem je sto se u isto vrijeme poklopilo i da sam se bila nahladila i da mi je bila ovulacija (koja me inače isto boli). Ali svakako, ovaj mjesec smo se trudili iako mi je O bila na jajniku na kojem je jajovod odstranjen nakon vanmatericne tako da su šanse gotovo pa nemoguce (premda postoji i takvih slučajeva trudnoće), ali nikad ne znaš cuda su moguća 😂
Ooo di si ti nama 🥰🥰 AJde držim palčeve da onaj 0.000000001% pobjedi i bude nešto 🥰
Sve smo više manje isto kako si nas ostavila 🤣🤣💪 nema predaje

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Gdje ste ženice moje 🥳
Ooo di si ti nama 🥰🥰 AJde držim palčeve da onaj 0.000000001% pobjedi i bude nešto 🥰
Sve smo više manje isto kako si nas ostavila 🤣🤣💪 nema predaje
Eee da znaš da vas nisam ostavila!! Čitam stalnooo😂😂😎
Držim fige i ja vama ❤️

baby boy
Gdje ste zene? Ima li sta novoo?🩵
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Meni je M zavrsila jucer, od danas krecemo u akciju i nove nade 🤞🙏

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Mene uzasno bole sise, imam ziganje od sredine trbuha prema desnom jakniku i u desnom jajniku osjecam zatezanje.. posto smo na moru, dosta je hladn voda, nadam se da se nisam prehladila i dobila kakvu upalu, posto M trebam dobiti tek za 5-7 dana....
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji