Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bebolina2207

Broj poruka: 849

Prijavi adminu

lana202021

Tratinčica123

lana202021

Sad sam išla pogledati sliku prije i ovu aad pa po meni to nije ista jačina, ovo je slikano ujutro čim sam ga napravila danas.
    I nije provučeno kroz filter.
    https://ibb.co/ynCyDV7 [ibb.co]

Ovo je po meni plusić, ako je 2 dana prije M, definitivno je test pozitivan 🤞🥳🥳
    .
    Dobro jutro moje cure, nadam se da uživate u vikendu..i da akcijate 😎🤗

Tratinčica123 pop***** ću 😂. Imam osjećaj kao da svaki tren moram dobiti pa mi se to ne slaže jedno s drugim.
    Bome mi danas idemo na ručak, tako da ce biti prava uzivancija🥳
    I vi svi uživajte ❤️

Po meni je isto pozitivan test. Možeš se opustiti. Menga bolovi mogu potrajati nekoliko mjeseci to je skroz normalno. Ja u prvoj trudnoći nisam radila test jer sam imala osjećaj da ću svaki čas dobila. Napravila test nakon 2 tjedna kašnjenja i naravno čim sam ga umočila bio plus. Ponoviš za par dana i vidiš jel tamni i onda se javiš ginekologu za jedno 6, 7 tjedana od zadnje M jer bi tada i srčeko trebalo kucati. Ako odeš prerano ne budeš puno vidjela a samo ćeš brinuti i stresirati se. Sretno!

👪
    🧑‍🦱50+ Asthenozoospermia 11/2022
    👸39 nalazi uredni (AMH 14.44 pmol/L)
    6/22 pratimo cikluse LH trakicama
    2/23 prve konzultacije
    3/23 pripreme za prvi postupak (Ovaleap, Menopur)

• lana202021

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Bebolina2207 hvala ti, budem još u utorak probala i javim. Nisam M još ni rekla..baš me je strah.. no valjda je to normalno. 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️ 19.3 💞

Lunolina

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Cure, cini se da sam uhvatila peak! 🤭
    https://ibb.co/FVHHXFy [ibb.co]
    Dakle ovulacija bi trebala biti sutra ili prekosutra? A trebamo poceti s pokrivanjem od danas?
    Mm je vec par dana bolestan, ali je krenulo na bolje i nadam se da ce smoci snage 😂

💃🏼30
    🕺🏻31
    Uterus bicornis

kiki13

Broj poruka: 1506

Prijavi adminu

Lunolina u akciju! 
    Lana ponovi s nekim testom koji ima crvene linije, npr duchesse iz mullera. Al to bi trebalo bit to 🤞

31 👫
    19.12. ➕🥰 beta - 8dnt 40.7, 10dnt 130.5, 14dnt 569.0, 16dnt 1059.0
    6+2 ❤️
    Qualified 360 ✔️ baby girl 💗
    [tickerfactory.com]

Bebolina2207

Broj poruka: 849

Prijavi adminu

Lunolina

Cure, cini se da sam uhvatila peak! 🤭
    https://ibb.co/FVHHXFy [ibb.co]
    Dakle ovulacija bi trebala biti sutra ili prekosutra? A trebamo poceti s pokrivanjem od danas?
    Mm je vec par dana bolestan, ali je krenulo na bolje i nadam se da ce smoci snage 😂

Popodne negdje oko 15, 16 pišneš još jednu taman da vidiš jel još raste ili je krenula padati. Ako je u padu aplikacija će sama ovu sad označiti kao peak. Navodno ovulacija nastupa od peaka kroz nekih 12 do 36 sati. Svakako početi pokrivati i onda još iduća 2, 3 dana. Sretno u pokrivanju!
    .
    lana202021 ja baš danas muža pitala jel moram otkrivati betu ako je pozitivna ili mogu smuljati malo. Rekao je da sama odlučim kada ću reći ako je pozitivno. Jer ako bude pozitivno ne bi nikome do srčeka govorila. Čuvala bi to sve samo za sebe. A i ako nešto krene po zlu bar ne bi trebala puno objašnjavati.

👪
    🧑‍🦱50+ Asthenozoospermia 11/2022
    👸39 nalazi uredni (AMH 14.44 pmol/L)
    6/22 pratimo cikluse LH trakicama
    2/23 prve konzultacije
    3/23 pripreme za prvi postupak (Ovaleap, Menopur)

• Mom2one 92

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

Drage moje dame, djevojke, majke, žene, kako već želite, lijepo Vas pozdravljam!
    Pratim Vas unazad nekoliko godina, i napokon sam se odlučila pridružiti Vam se.
    Nakon turbulentnih, bolnih, tužnih nekoliko mjeseci, MM i ja smo se odlučili na novi pokušaj. I trebala bih vašu pomoć.
    Koristim LH trakice 20ml s neta i mislim da sam napokon uhvatila “ono pravo”, ali nisam sto posto sigurna. Voljela bih staviti fotografiju, da mi vaše stručno oko to procijeni ali nisam upućena kako 🤣
    Unaprijed se zahvaljujem. 

♂️ 33
    ♀️ 30
    K 👱🏼‍♀️💗 10 godina
    - Pokušavali od 2021.
    + 7.mjesec 2022.
    -15. tjedan gestacije- abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣

Lunolina

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Mom2one 92

Drage moje dame, djevojke, majke, žene, kako već želite, lijepo Vas pozdravljam!
    Pratim Vas unazad nekoliko godina, i napokon sam se odlučila pridružiti Vam se.
    Nakon turbulentnih, bolnih, tužnih nekoliko mjeseci, MM i ja smo se odlučili na novi pokušaj. I trebala bih vašu pomoć.
    Koristim LH trakice 20ml s neta i mislim da sam napokon uhvatila “ono pravo”, ali nisam sto posto sigurna. Voljela bih staviti fotografiju, da mi vaše stručno oko to procijeni ali nisam upućena kako 🤣
    Unaprijed se zahvaljujem.

Samo na ovaj link uploadajte sliku i kopirajte link koji izbaci ispod :) 
    https://imgbb.com/ [imgbb.com]

💃🏼30
    🕺🏻31
    Uterus bicornis

• Donna2022

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

Drage cure, danas mi je dan za NEdobiti, naravno da sam nestrpljiva i jutros radila test, negativan. Sada naravno sebe hocu uvjeriti da postoje razlozi zasto moze biti lazno negativan npr- da li sam ga radila prerano? Na dan kada bi trebala dobiti, ne kasni mi jos. Radila sam One step trakicu, to su oni testovi koji se dobiju gratis uz narucene One step ovulacijske trakice (dodje u paketu nekoliko kom testova za T). Nisam koristila prvi jutarnji urin nego drugi (probudila sam se u 7, obavila wc, pa nastavila spavati do 10 i onda u 10 testirala).. ima li tko slicno iskustvo? Svakako cu ponoviti test ako do sutra ne dobijem..

09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
    TSH 3,6- Euthyrox

• Mom2one 92

Prijavi adminu

https://ibb.co/p2XgW8z [ibb.co]
    Evo, nadam se da sam uspjela. Hvala 🙂

♂️ 33
    ♀️ 30
    K 👱🏼‍♀️💗 10 godina
    - Pokušavali od 2021.
    + 7.mjesec 2022.

• Mom2one 92

Prijavi adminu

Donna2022

Drage cure, danas mi je dan za NEdobiti, naravno da sam nestrpljiva i jutros radila test, negativan. Sada naravno sebe hocu uvjeriti da postoje razlozi zasto moze biti lazno negativan npr- da li sam ga radila prerano? Na dan kada bi trebala dobiti, ne kasni mi jos. Radila sam One step trakicu, to su oni testovi koji se dobiju gratis uz narucene One step ovulacijske trakice (dodje u paketu nekoliko kom testova za T). Nisam koristila prvi jutarnji urin nego drugi (probudila sam se u 7, obavila wc, pa nastavila spavati do 10 i onda u 10 testirala).. ima li tko slicno iskustvo? Svakako cu ponoviti test ako do sutra ne dobijem..

Ako se ne varam, to su oni one step od 10 ml osjetljivosti? 

♂️ 33
    ♀️ 30
    K 👱🏼‍♀️💗 10 godina
    - Pokušavali od 2021.
    + 7.mjesec 2022.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.