Žene moje, ja sam u šoku još uvijek😱🤣🤣
Znači, danas 8dc:
Endometrij- 6.3mm
Lijevi jajnik- 15 folikula (od 14-16mm svi)
Desni jajnik- 10 folikula (od 14 do 16mm svi)
Doktorica kaže da očekuje jako puno jajnih stanica. Reagiram po njenom savršeno na terapiju, u ponedjeljak 12.6 imam aspiraciju ujutro 🥳🥳🙈
.
No, blaga hiperstimulacija mi ne gine i doktorica je rekla da ona nebi radila transfer ovaj mjesec, nego slijedeći ciklus ili čak i 2 preskočit jer bi moglo biti opasno ukoliko dođe do trudnoće, a ipak je na prvom mjestu moje zdravlje, tako je ona rekla.😖
To je pozitivan šok. Naravno najbolje pričekati da se tijelo oporavi i jajnici vrate u normalu a i kažu da su veće šanse da se primi kad je tijelo odmorno. I ti ćeš onda na proljetne bebe 2024, ako ja neću biti prva bit ćeš definitivno ti 😊
Jel kod njih sve jajne stanice idu u oplodnju? Jer kod nas ide maksimum 12 što mi isto nema smisla jer netko i s toliko brojkom na kraju ostane bez smrzlića.
Drago mi je da su sve lijepe vijesti kod vas.
Kad Anchyy ima prvi UZV?
Malo nam je to teško jer se moramo vraćati, nije baš jednostavno... ali naravno da ćemo napraviti onako kako je naajbolje.. 🤷♀️ ali sretni smo!🥰🥰
Oni puštaju sve do 5 dana, zamrznu sve što preživi do 5 dana... što je meni skroz ok.😁
Navijam za tebe, uvijek si u mislima 😊
Anchyyy ide na 1 uzv u ponedjeljak.
.
Eni, mi smo u postupku potpomognute oplodnje pa je ovo odgovor na stimulaciju lijekova.🤗 inače je normalno samo po 1 jajnu stanicu imati.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Znači, danas 8dc:
Endometrij- 6.3mm
Doktorica kaže da očekuje jako puno jajnih stanica. Reagiram po njenom savršeno na terapiju, u ponedjeljak 12.6 imam aspiraciju ujutro 🥳🥳🙈
.
No, blaga hiperstimulacija mi ne gine i doktorica je rekla da ona nebi radila transfer ovaj mjesec, nego slijedeći ciklus ili čak i 2 preskočit jer bi moglo biti opasno ukoliko dođe do trudnoće, a ipak je na prvom mjestu moje zdravlje, tako je ona rekla.😖
To je pozitivan šok. Naravno najbolje pričekati da se tijelo oporavi i jajnici vrate u normalu a i kažu da su veće šanse da se primi kad je tijelo odmorno. I ti ćeš onda na proljetne bebe 2024, ako ja neću biti prva bit ćeš definitivno ti 😊
Jel kod njih sve jajne stanice idu u oplodnju? Jer kod nas ide maksimum 12 što mi isto nema smisla jer netko i s toliko brojkom na kraju ostane bez smrzlića.
Kad Anchyy ima prvi UZV?
Malo nam je to teško jer se moramo vraćati, nije baš jednostavno… ali naravno da ćemo napraviti onako kako je naajbolje.. 🤷♀️ ali sretni smo!🥰🥰
Oni puštaju sve do 5 dana, zamrznu sve što preživi do 5 dana… što je meni skroz ok.😁
.
Eni, mi smo u postupku potpomognute oplodnje pa je ovo odgovor na stimulaciju lijekova.🤗 inače je normalno samo po 1 jajnu stanicu imati.
Aaa kužim , hvala 🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Znači, danas 8dc:
Endometrij- 6.3mm
.
Kad Anchyy ima prvi UZV?
Malo nam je to teško jer se moramo vraćati, nije baš jednostavno… ali naravno da ćemo napraviti onako kako je naajbolje.. 🤷♀️ ali sretni smo!🥰🥰
Oni puštaju sve do 5 dana, zamrznu sve što preživi do 5 dana… što je meni skroz ok.😁
.
Misliš teško radi posla ili? A da dobra je i ta taktika da ih sve puste do 5. dana pa zamrznu što ostane. Ovo kod nas mi se ne sviđa jer evo u tvom primjeru oni bi oplodilo 12 ostale bacili a možda bi baš neka od tih bačenih uspjela.
Hvala, navijam i ja za tebe, Anchyyy i sve ostale cure. Možda ako ćeš dolaziti do ZG u koje vrijeme se nađemo Anchyyy, ti i ja.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Znači, danas 8dc:
Endometrij- 6.3mm
.
Kad Anchyy ima prvi UZV?
.
Misliš teško radi posla ili? A da dobra je i ta taktika da ih sve puste do 5. dana pa zamrznu što ostane. Ovo kod nas mi se ne sviđa jer evo u tvom primjeru oni bi oplodilo 12 ostale bacili a možda bi baš neka od tih bačenih uspjela.
Hvala, navijam i ja za tebe, Anchyyy i sve ostale cure. Možda ako ćeš dolaziti do ZG u koje vrijeme se nađemo Anchyyy, ti i ja.
Ma nezgodno i zbog posla i zbog samog puta,sve.
Nisam znala da je tako kod nas, jer nisam nikad ni istraživala kako se to radi u Hr...Ali da, ovdje mi je to super.😁
Ma joj, malo sam tužna. Sad sam bila sa doktoricom i rekla je da ćemo još vidjet, ali da bi oni pričekali 2 ciklusa pa da tek sa 3 ciklusom krenemo pripreme za transfer, što znači negdje iza polovine 8 mj bi bio transfer 😱😱
Da će biti potrebno malo više vremena da mi se tijelo smiri, meni se sad to opet čekanje čini kao cijeeela vječnost 😪😪😪.
Možemo se nekad naći 🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Danas 8 dpo. Nista specijalno. Bradavice bole osjecam kao da cu svaki cas dobiti ... imali jos ko da je ublizu da napise svoje "simptome".. ubi ovo cekanje. Lijep Pozz svima
Evo meni je krenuo svijetlo smeđi iscjedak, tako da ću procuriti sutra ili subotu sigurno , tako mi uvijek krene …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Ja vise ni ne znam da li imam simptome ili neke umisljam.. danas imam upali misica i osjecam se tako nekako slabasno..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja vise ni ne znam da li imam simptome ili neke umisljam.. danas imam upali misica i osjecam se tako nekako slabasno..
Kod mene danas lagana sukrvica 2x i bol u lijevom jajniku, tako mi je bilo 6dpo, i danas na 12dpo... M "treba" doci tek u ponedjeljak... vjerovatno mi je imunitet od stresa pao i sve se poremetilo 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
A dobro, možda si trudna . Ja znam da ću sigurno procuriti nemam vise čemu da se nadam , grudi me vise ne bole a i krenuo ni je iscjedak , tako da ni ovaj put ništa .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji