Curke koje su već bile trudne
Kakav ste iscjedak imale u periodu implantacije ?
Hvala puno❤️
Ja nisam imala nikakva krvarenja nego negdje cca 11.dpo kad sam se brisala mi je ispala malo veća bijela gruda ili nakupina ne znam kako da se izrazim. Nije bilo tekuće nego čvrsto. Koji je tebi dpo i kakav imaš iscjedak?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹
Može biti da ti je imunitet samo pao , zna se desiti pred Menstruacijom . A koliku su ti inače ciklus ? Ja sam danas 31, a znaju mi biti do 34 ovisi
Pa do 35 mi zna biti, prosli mj sam dobila na 29, inace na 35 ovih mjeseci, vidjet cemo
Ja dobila maloprije, 25dc, uranile 4 dana 🤦🏻♀️ jaka bol u jajniku… je li moguce da je to nuspojava Inofolica, uzela sam ga na svoju ruku iako nemam pcos 🙄
Ne. On će vam ustabiliti ciklus. Nikakve nuspojave.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹
Može biti da ti je imunitet samo pao , zna se desiti pred Menstruacijom . A koliku su ti inače ciklus ? Ja sam danas 31, a znaju mi biti do 34 ovisi
Pa do 35 mi zna biti, prosli mj sam dobila na 29, inace na 35 ovih mjeseci, vidjet cemo
Ja dobila maloprije, 25dc, uranile 4 dana 🤦🏻♀️ jaka bol u jajniku… je li moguce da je to nuspojava Inofolica, uzela sam ga na svoju ruku iako nemam pcos 🙄
Od Inofolica se moze promijeniti duljina ciklusa, ali na zdraviju duljinu. Mislim da s 29 na 25 dana ne bi trebalo biti od Inofolica.
+ postoje nuspojave, ja sam ga pila par mjeseci i probala od vise proizvodjaca i od svih sam imala trckalicu🙈🙈
.
Btw, cure ne želim skakati pred rudo, ali danas 6./7. DPO mi je cerviks postao visi i meksi. Mozda je izolirani slucaj, a mozda ipak je doslo do oplodnje. Tko ce tek sad docekati kraj iduceg tjedna 😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Od Inofolica se moze promijeniti duljina ciklusa, ali na zdraviju duljinu. Mislim da s 29 na 25 dana ne bi trebalo biti od Inofolica.
+ postoje nuspojave, ja sam ga pila par mjeseci i probala od vise proizvodjaca i od svih sam imala trckalicu🙈🙈
.
Btw, cure ne želim skakati pred rudo, ali danas 6./7. DPO mi je cerviks postao visi i meksi. Mozda je izolirani slucaj, a mozda ipak je doslo do oplodnje. Tko ce tek sad docekati kraj iduceg tjedna 😄
Vidit cu hoce li se danas nastaviti krvarenje, sumnjam da je implantacija na 12dpo bila 🤦🏻♀️
Drzim ti fige da ostane visok i mekan 🙈🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
.
Vidit cu hoce li se danas nastaviti krvarenje, sumnjam da je implantacija na 12dpo bila 🤦🏻♀️
Drzim ti fige da ostane visok i mekan 🙈🤞
Teoretski moze biti implantacija 12. dan.
Ako imas ugruske onda je sigurno M, aaali ako nemas onda je to mozda ipak implantacijsko ☺️ kak je to tebi?
.
Hvala ti! Nadam se da bude, vidjet cemo kroz koji dan 🙈
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Petra pa jel ti jakooo ili kako? Opisi malo, mozda ipak nije M🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Na 11dpo navecer me jako probolo na lijevom jajniku kad sam isla cucnuti... na 12dpo ujutro nakon jednog brisanja sukrvica, i sinoc grcevi i jedan mali izljev na gacicama krvi... jutros nema nista, svaki odlazak na wc mi je panika 🤦🏻♀️ moguce da je uranila M, al uvijek mi je skolski na 29 dana... ne nadam se bas, mislim da je stres zbog selidbe napravio svoje
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Na 11dpo navecer me jako probolo na lijevom jajniku kad sam isla cucnuti… na 12dpo ujutro nakon jednog brisanja sukrvica, i sinoc grcevi i jedan mali izljev na gacicama krvi… jutros nema nista, svaki odlazak na wc mi je panika 🤦🏻♀️ moguce da je uranila M, al uvijek mi je skolski na 29 dana… ne nadam se bas, mislim da je stres zbog selidbe napravio svoje
Ja bih rekla da to nije M 😬
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Na 11dpo navecer me jako probolo na lijevom jajniku kad sam isla cucnuti… na 12dpo ujutro nakon jednog brisanja sukrvica, i sinoc grcevi i jedan mali izljev na gacicama krvi… jutros nema nista, svaki odlazak na wc mi je panika 🤦🏻♀️ moguce da je uranila M, al uvijek mi je skolski na 29 dana… ne nadam se bas, mislim da je stres zbog selidbe napravio svoje
Ja bih rekla da to nije M 😬
Javljat cu vam novitete nakon odlaska na wc 😬🙈
👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Curke koje su već bile trudne
Kakav ste iscjedak imale u periodu implantacije ?
Hvala puno❤️
Ja nisam imala nikakva krvarenja nego negdje cca 11.dpo kad sam se brisala mi je ispala malo veća bijela gruda ili nakupina ne znam kako da se izrazim. Nije bilo tekuće nego čvrsto. Koji je tebi dpo i kakav imaš iscjedak?
Evo 7dpo.
Upravo radi te “grude” sam i postavila pitanje, na 5dpo navecer sam osjetila bol laganu u jajniku i sutradan navecer tu “grudu”. Vise kao gusti iscjedak prozirno-mliječni.
Sortiraj odgovore
Najstariji