e i još jedna stvar.
inače me grudi boluckaju oko ovulacije, pa prestanu, pa opet pred M.
al ovaj put su boluckale oko O, ali su nastavile boluckat, nisu prestale.
Ivyyyy kad sam saznala da sam trudna onda sam malo izvrtila simptome i tako sam jedan vikend imala lagano povišenu temp i prehladicu. A imala sam jednu kojoj je više od tjedan dana i kasnila i tek nakon toga je prvi test pokazao plusić.
Meni danas 29.dc i 17.dpo nemam čak ni nešto previše menga bolove, cice niti ne osjetim a temp malo gore malo dolje.
Lunolina evo vidi meni na 5. dpo temp bila 36.4 tek nakon toga počela rasti, oko ovulacije 36.0 ili 36.1, sad će valjda ovih dana pasti i menga doći. Makar ni onda nekako duga lutealna faza, ne znam inače mi nekad ciklus zna prošetati najduže do 33-eg dana. Ovdje mi Premom već označio sam da menga trebala doći.
https://ibb.co/1G3nRDM
Ja prvi put kad sam ostala trudna sam isto bila sva nikakva, pristevi mi sve izasli, noge me bolile, jos sam steznik bila za nogu kupila i tako..
al ja cesto imam simptome od kad pokusavamo, pa vise ne znam sta je drugacije sta nije 🫣
I ja koristim premom app, i imam flo, koristim dvije, na obje
Mi jednako pokazuje kad ce M al mi razlicito O racuna
Ja nemam nikad simptome mislim imam te PMS ali ništa drugačije nego inače . Ja znam po tom smeđom iscjetku da će M nastupiti jer mi je uvjek dan ili 2 prije nego će nastupiti . Sad neznam . Kažu da žene se osjećaju drugačije i u pravilu znaju da će biti plus i prije nego se im pokaže . Sad neznam žene koje su bile trudne znaju sigurno o čemu je riječ . Ja osobno nemam iskustva
Ne znam, ja prvi put nisam ocekivala i desilo se neplanirano pa nisam ni pomislila da sam T..
A ovako cesto mislim, gotovo sam sigurna a onda nista..
Da razumijem , ja više ni neznam što da mislim ni kako..zato sam prestala i razmišljati i osluškivati te simptome jer te to još više izludi .. jednostavno kad se bliže dani pred M znam da ću je dobiti ..nekim parovima treba duže nekim manje i nemožemo nažalost utjecati na to , oko mene svi trudni ili imaju tek rođene bebe , nije mi baš najlakše ali za sve postoji zašto nadam se ..😢😢
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Kad sam bila trudna nisam imala osjećaj da sam trudna. Iako je M kasnila već 15 dana glavobolje, umor i menga bolovi ja sam mislila da ću procuriti svaki čas. A kako sam taj period bila pod jako velikim stresom mislila sam da zato kasni.
Valjda će doći za koji dan. Nisam ponavljala test, samo onaj na 12.dpo mislim da jesam bi imala neke simptome ali oni cice ništa, menga bolovi ništa previše.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Kiki, da.. napomenuli su mi da par dana nakon očekujem M.. ništa, koliko god da je teško, samo nek se meni smiri moje stanje. A reakcijom smo stvarno zadovoljni, to je i očekivano bilo 😘😘
.
Bebolina, ajme ženo.. ne pitaj.. 🙄
Stomak kao kamen i balon, napuhana sam da se ne mogu normalno ni ispraviti, imam blage mucnine ujutro i užasan pritisak dolje.. iskreno, danas sam i oplakala jer mi je baš teško...😔😔
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kiki, da.. napomenuli su mi da par dana nakon očekujem M.. ništa, koliko god da je teško, samo nek se meni smiri moje stanje. A reakcijom smo stvarno zadovoljni, to je i očekivano bilo 😘😘
.
Stomak kao kamen i balon, napuhana sam da se ne mogu normalno ni ispraviti, imam blage mucnine ujutro i užasan pritisak dolje.. iskreno, danas sam i oplakala jer mi je baš teško…😔😔
Drži se, bit će to sve dobro. Isplatit će se sav trud i sve ćeš zaboraviti čim ugledaš ono za što si se borila. ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
.
Stomak kao kamen i balon, napuhana sam da se ne mogu normalno ni ispraviti, imam blage mucnine ujutro i užasan pritisak dolje.. iskreno, danas sam i oplakala jer mi je baš teško…😔😔
Mogu si misliti. Izdrži još nekoliko dana do punkcije i bit će lakše. Ali sad si prošla stimulaciju i sa svim smrzlićima bi trebala imati i za vratiti se još po koje dijete. Ovo je sada najteži dio do punkcije, nadam se da neće doći do hipera pa će se sve pomalo vraćati u normalu.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹
Može biti da ti je imunitet samo pao , zna se desiti pred Menstruacijom . A koliku su ti inače ciklus ? Ja sam danas 31, a znaju mi biti do 34 ovisi
Pa do 35 mi zna biti, prosli mj sam dobila na 29, inace na 35 ovih mjeseci, vidjet cemo
Ja dobila maloprije, 25dc, uranile 4 dana 🤦🏻♀️ jaka bol u jajniku... je li moguce da je to nuspojava Inofolica, uzela sam ga na svoju ruku iako nemam pcos 🙄
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja jos nisam, sutra bi trebala po kalendaru, pa vidjet cemo..
nema veze idemo u novi mjesec🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹
Može biti da ti je imunitet samo pao , zna se desiti pred Menstruacijom . A koliku su ti inače ciklus ? Ja sam danas 31, a znaju mi biti do 34 ovisi
Pa do 35 mi zna biti, prosli mj sam dobila na 29, inace na 35 ovih mjeseci, vidjet cemo
Ja dobila maloprije, 25dc, uranile 4 dana 🤦🏻♀️ jaka bol u jajniku… je li moguce da je to nuspojava Inofolica, uzela sam ga na svoju ruku iako nemam pcos 🙄
Ovulacija ti je ranija bila očito . Ja kad ovuliram 14 dana nakon ovulacije dobim, i svaki mjesec je tako .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
Curke koje su već bile trudne
Kakav ste iscjedak imale u periodu implantacije ?
Hvala puno❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji