Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    07. Lipanj 2023. 11:13

Ivyyyy

I ja imam stresan posao, em psihicki em fizicki naporan, uz to sam bila toliko panicna da sam se gusila, al sam nasla neki kako da kazem spas i olaksanje u vjeri i molitvi, i zato smo ovaj mj krenuli polako i opusteno, i napravila sam sve nalaze koji pokazuju da sam zdrava i to mi je dalo malo mira🙏 a i ako nejde prirodno, hvala Bogu ima sad nacina i svega da se ostvari sve🥰
    Anie drzim ti fige da sve bude kako treba❤️🙏

Ivyyyy ti i ja radimo isti posao, mislim da su redovan san i spavanje jako bitni da bi organizam funkcionirao normalno, a mi to nemamo 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• eni233
    07. Lipanj 2023. 11:41

Ivyyyy

I ja imam stresan posao, em psihicki em fizicki naporan, uz to sam bila toliko panicna da sam se gusila, al sam nasla neki kako da kazem spas i olaksanje u vjeri i molitvi, i zato smo ovaj mj krenuli polako i opusteno, i napravila sam sve nalaze koji pokazuju da sam zdrava i to mi je dalo malo mira🙏 a i ako nejde prirodno, hvala Bogu ima sad nacina i svega da se ostvari sve🥰
    Anie drzim ti fige da sve bude kako treba❤️🙏

Da kužim tako je i meni i fizički i psihički .. a neznam valjda će biti jednom , mada još uvjek nije gotovo tek mi je 3 dana do M 🤣🤣 nada umire posljednja 🤣❤️ moram priznati da mi je ovaj forum odličan , barem se mogu izjadati s vremena na vrijeme 😌

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌

Maus
    07. Lipanj 2023. 11:56

Bebolina2024

Aniee

Ponovila jutros. Isto test izgleda kao o jucer, valjda jer se beta dupla svakih 48 sati tek. Inace, ovaj mjesec namjerno nisam piskila na lh trakice i namjerno sam se odmah ustajala po koslije odnosa i hodala okolo, pola izaslo iz mene, ma bas ono radila sve sto "ne treba", ko fol. Reko ovaj mjesec bez razmisljanja i opusteno. Nadam se samo da ce sve ostati u redu, a vama svima zelim puuuno srece da sto prije ugledate pozitivne testice 🤗🤗🤗

Onda sutra ujutro bi trebalo biti tamnije.
    Maus koju aplikaciju koristiš? Ja koristim Premom pa mi isto označi aplikacija kad je peak.

Femometer aplikacija...i baš sam pratila na dan kad mi piše ovulacija testovi su mi negativni.

Maus
    07. Lipanj 2023. 12:01

Petra110622

Maus

Bebolina2024

Maus

Anieečestitam ❤️. Ima li netko ovdje da mi objasni ako sam ulovila peak trakicama I nastavila pratit I dalje svaka 4 sata i onda bude negativan ne sutra već preksutra znači li kad bude negativan da tada nastupa ovulacija? Jer ne znam kada da počnem brojati. Od prvog poz testa ili kad bude ono 200posto peak.
    Želim imati odnose i nariktati baš kad bude ovulacija ako je ikako moguće, zato što sve prije što bude mislim da pokretljivost će izgubiti bilo da je kod njega ili kod mene dok čeka jajnu.

Peak ili pozitivna trakica nije kad su dvije crte nego kada je testna linija jačine kao i kontrolna ili čak i jača. A onda od tog peaka 48 sati imaš vrijeme za pokrivanje i ako imate više odnosa od peaka svakako možeš biti sigurna da ste pokrili.
    Petra i BebolinaJa imam tu aplikaciju gdje slikam i unosim trakice svaki dan nekada i više puta dnevno. Onda mi pokaže kad je pozitivan test i promjene se dani u kalendaru automatski ako sam ulovila pik danas onda mi sutra prikaže kao ovulacija da će nastupiti …a sutra su mi već testovi negativni. Tako da mislim da kad nastupi negativni test tada nastupa ovulacija. I da moglo bi biti jer od pozitivnog testa prođe i više od 24 sata ovisi kad je počeo tamniti test npr piše peak 111% i kad je bio baš ful taman tamniji od kontrolne onda mi piše npr i postotak peak200%. A možda od te ovulacije imamo još šanse bar 24h dok živi jajna stanica..pa mi nakon ovulacije na kalendaru označen još jedan dan kao plodni. Komplicirano uglavnom od ulovljeni peak smo pokrili sva tri dana. I imali smo odnos i tri dana prije peak da ne bude kao prestar uzorak. Pa sad ako ne bude ne znam kad će biti. Sljedeći mjesec ako ne bude preskačem peak pa ću samo na dan ovulacije probati s prikupljenima uzorkom od bar 3 dana apstinencije. Probat ću sve pa javim koje mi uspje hahahah

Mi smo prosli mjesec uhvatili dane prije ovulacije i vecer kad sam ulovila peak…. trebali smo barem jos sutradan, al tako se poslozilo 🤷🏻‍♀️ sto se tice S, to je kod mene redovito, u 90% slucajeva zajedno 🙈

Petra blago tebi.....Ali utjeha nama koji ne S. Znači ni to ne utječe na poz.test.

sisy
    07. Lipanj 2023. 12:09

Ma nije toliko bitno S, mislim dobro dođe, ali nije pod moranje. Ja sam zivi primjer, trudnoca ostvarena prije 6mj kad sam ostala trudna, jedan jedini odnos taj mjesec, bio mi 7dc😳, nisam S (dobro se sjecam), MM je bio iza 🙄😅, ustala odmah, sve izašlo...
    Znaci sve kako ne treba 😅
    Nije opstala trudnoca na žalost, ali hebemu uspjelo je.
    I aj ti budi pametan 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

sisy
    07. Lipanj 2023. 12:13

I da, sve ovo je bilo ovako jer je bio 7dc pa sam mislila da nema šanse nikakve, pa zašto da se tlačim jer kao nije moguće i tako...

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bebolina2024
    07. Lipanj 2023. 12:36

Mi obično u normalnim okolnostima skupa završimo. Kada je hvatanje plodnih dana onda najbitnije da on ništa ne čeka mene nego kada mu dođe završi jer ako će odgađati moguće da neće na kraju uspjeti. Tako da u tim okolnostima ako skupa dobro ako ne skupa onda svaki posebno. I ja gledam na to da završim kasnije ali ne djeluje to kod mene.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Petra110622
    07. Lipanj 2023. 12:57

Maus

Petra110622

Maus

Bebolina2024

Maus

Anieečestitam ❤️. Ima li netko ovdje da mi objasni ako sam ulovila peak trakicama I nastavila pratit I dalje svaka 4 sata i onda bude negativan ne sutra već preksutra znači li kad bude negativan da tada nastupa ovulacija? Jer ne znam kada da počnem brojati. Od prvog poz testa ili kad bude ono 200posto peak.
    Želim imati odnose i nariktati baš kad bude ovulacija ako je ikako moguće, zato što sve prije što bude mislim da pokretljivost će izgubiti bilo da je kod njega ili kod mene dok čeka jajnu.

Peak ili pozitivna trakica nije kad su dvije crte nego kada je testna linija jačine kao i kontrolna ili čak i jača. A onda od tog peaka 48 sati imaš vrijeme za pokrivanje i ako imate više odnosa od peaka svakako možeš biti sigurna da ste pokrili.
    Petra i BebolinaJa imam tu aplikaciju gdje slikam i unosim trakice svaki dan nekada i više puta dnevno. Onda mi pokaže kad je pozitivan test i promjene se dani u kalendaru automatski ako sam ulovila pik danas onda mi sutra prikaže kao ovulacija da će nastupiti …a sutra su mi već testovi negativni. Tako da mislim da kad nastupi negativni test tada nastupa ovulacija. I da moglo bi biti jer od pozitivnog testa prođe i više od 24 sata ovisi kad je počeo tamniti test npr piše peak 111% i kad je bio baš ful taman tamniji od kontrolne onda mi piše npr i postotak peak200%. A možda od te ovulacije imamo još šanse bar 24h dok živi jajna stanica..pa mi nakon ovulacije na kalendaru označen još jedan dan kao plodni. Komplicirano uglavnom od ulovljeni peak smo pokrili sva tri dana. I imali smo odnos i tri dana prije peak da ne bude kao prestar uzorak. Pa sad ako ne bude ne znam kad će biti. Sljedeći mjesec ako ne bude preskačem peak pa ću samo na dan ovulacije probati s prikupljenima uzorkom od bar 3 dana apstinencije. Probat ću sve pa javim koje mi uspje hahahah

Mi smo prosli mjesec uhvatili dane prije ovulacije i vecer kad sam ulovila peak…. trebali smo barem jos sutradan, al tako se poslozilo 🤷🏻‍♀️ sto se tice S, to je kod mene redovito, u 90% slucajeva zajedno 🙈
    Petra blago tebi…..Ali utjeha nama koji ne S. Znači ni to ne utječe na poz.test.

Blago meni, ali nema utjecaja za sada... idemo dalje s nadom u plusic 🙏

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Bebolina2024
    07. Lipanj 2023. 15:10

Tratinčice jeste se smjestili? Jesi imala danas tamo UZV?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    07. Lipanj 2023. 15:42

Bebolina, evo ja vam se taman idem javiti, kad ti baš pitaš. 😁
    Mi smo se smjestili, sve nam je u redu. Sutra u pola 10 imam 2uzv na 8dc. Veselim se 🥰🥰
    Pusa svima curama😘 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.