Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    08. Lipanj 2023. 17:38

Tratinčica123

Bebolina2024

Tratinčica123

Bebolina2024

Tratinčica123

Žene moje, ja sam u šoku još uvijek😱🤣🤣
    Znači, danas 8dc:
    Endometrij- 6.3mm
    Lijevi jajnik- 15 folikula (od 14-16mm svi)
    Desni jajnik- 10 folikula (od 14 do 16mm svi)
    Doktorica kaže da očekuje jako puno jajnih stanica. Reagiram po njenom savršeno na terapiju, u ponedjeljak 12.6 imam aspiraciju ujutro 🥳🥳🙈
    .
    No, blaga hiperstimulacija mi ne gine i doktorica je rekla da ona nebi radila transfer ovaj mjesec, nego slijedeći ciklus ili čak i 2 preskočit jer bi moglo biti opasno ukoliko dođe do trudnoće, a ipak je na prvom mjestu moje zdravlje, tako je ona rekla.😖

To je pozitivan šok. Naravno najbolje pričekati da se tijelo oporavi i jajnici vrate u normalu a i kažu da su veće šanse da se

Ma nezgodno i zbog posla i zbog samog puta,sve.
    Nisam znala da je tako kod nas, jer nisam nikad ni istraživala kako se to radi u Hr…Ali da, ovdje mi je to super.😁
    Ma joj, malo sam tužna. Sad sam bila sa doktoricom i rekla je da ćemo još vidjet, ali da bi oni pričekali 2 ciklusa pa da tek sa 3 ciklusom krenemo pripreme za transfer, što znači negdje iza polovine 8 mj bi bio transfer 😱😱
    Da će biti potrebno malo više vremena da mi se tijelo smiri, meni se sad to opet čekanje čini kao cijeeela vječnost 😪😪😪.
    Možemo se nekad naći 🥰🥰

To se čini sada dugo ali brzo će proći. Bitno je da ti se sada tijelo vrati u normalu kada prođe punkcija i sve ostalo a onda možeš po bebu ili bebe. Jeste možda planirali koliko bi vraćali? Nemaš još probadanje u jajnicima?Ja sam na onih 6 imala dosta i jedva čekala da ih izvade.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    08. Lipanj 2023. 17:46

medy

Danas 8 dpo. Nista specijalno. Bradavice bole osjecam kao da cu svaki cas dobiti … imali jos ko da je ublizu da napise svoje "simptome".. ubi ovo cekanje. Lijep Pozz svima

Ja sam 5. DPO i nemam nikakve simptome osim sto mi je cerviks tvrd, a to znaci da vrlo vjerojatno nije doslo do oplodnje 😔 i temperatura ne prelazi 36.6 kao i obicno. 
    Svejedno gajim nade da se mozda primilo, ali vidjet cemo kroz tjedan dana. Ja bih vrlo rado zatvorila temu zimskih beba🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    08. Lipanj 2023. 18:19

Ivyyyy

Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷‍♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹

Može biti da ti je imunitet samo pao , zna se desiti pred Menstruacijom . A koliku su ti inače ciklus ? Ja sam danas 31, a znaju mi biti do 34 ovisi 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌

Ivyyyy
    08. Lipanj 2023. 18:44

eni233

Ivyyyy

Meni je danas vec 30cd, tako da sad i da ima nesto valjda bi vec trebalo pokazati🤷‍♀️ osjecam se ko da cu se razboliti, svi misici me bole, danas mi je bas bilo nesto tesko, nisam mogla da idem na Svetu Misu, i plakala sam, gledala na tv🥹

Može biti da ti je imunitet samo pao , zna se desiti pred Menstruacijom . A koliku su ti inače ciklus ? Ja sam danas 31, a znaju mi biti do 34 ovisi

Pa do 35 mi zna biti, prosli mj sam dobila na 29, inace na 35 ovih mjeseci, vidjet cemo 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    08. Lipanj 2023. 18:45

Ivyyyy kad sam saznala da sam trudna onda sam malo izvrtila simptome i tako sam jedan vikend imala lagano povišenu temp i prehladicu. A imala sam jednu kojoj je više od tjedan dana i kasnila i tek nakon toga je prvi test pokazao plusić.
    Meni danas 29.dc i 17.dpo nemam čak ni nešto previše menga bolove, cice niti ne osjetim a temp malo gore malo dolje.
    Lunolina evo vidi meni na 5. dpo temp bila 36.4 tek nakon toga počela rasti, oko ovulacije 36.0 ili 36.1, sad će valjda ovih dana pasti i menga doći. Makar ni onda nekako duga lutealna faza, ne znam inače mi nekad ciklus zna prošetati najduže do 33-eg dana. Ovdje mi Premom već označio sam da menga trebala doći.
    https://ibb.co/1G3nRDM

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    08. Lipanj 2023. 18:48

Bebolina2024

Ivyyyy kad sam saznala da sam trudna onda sam malo izvrtila simptome i tako sam jedan vikend imala lagano povišenu temp i prehladicu. A imala sam jednu kojoj je više od tjedan dana i kasnila i tek nakon toga je prvi test pokazao plusić.
    Meni danas 29.dc i 17.dpo nemam čak ni nešto previše menga bolove, cice niti ne osjetim a temp malo gore malo dolje.
    Lunolina evo vidi meni na 5. dpo temp bila 36.4 tek nakon toga počela rasti, oko ovulacije 36.0 ili 36.1, sad će valjda ovih dana pasti i menga doći. Makar ni onda nekako duga lutealna faza, ne znam inače mi nekad ciklus zna prošetati najduže do 33-eg dana. Ovdje mi Premom već označio sam da menga trebala doći.

Ja prvi put kad sam ostala trudna sam isto bila sva nikakva, pristevi mi sve izasli, noge me bolile, jos sam steznik bila za nogu kupila i tako.. 
    al ja cesto imam simptome od kad pokusavamo, pa vise ne znam sta je drugacije sta nije 🫣
    I ja koristim premom app, i imam flo, koristim dvije, na obje
    Mi jednako pokazuje kad ce M al mi razlicito O racuna

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    08. Lipanj 2023. 19:23

Ivyyyy

Bebolina2024

Ja prvi put kad sam ostala trudna sam isto bila sva nikakva, pristevi mi sve izasli, noge me bolile, jos sam steznik bila za nogu kupila i tako..
    al ja cesto imam simptome od kad pokusavamo, pa vise ne znam sta je drugacije sta nije 🫣

Ja nemam nikad simptome  mislim imam te PMS ali ništa drugačije nego inače . Ja znam po tom smeđom iscjetku da će M nastupiti jer mi je uvjek dan ili 2 prije nego će nastupiti . Sad neznam . Kažu da žene se osjećaju drugačije i u pravilu znaju da će biti plus i prije nego se im pokaže . Sad neznam žene koje su bile trudne znaju sigurno o čemu je riječ . Ja osobno nemam iskustva 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌

Lunolina
    08. Lipanj 2023. 19:25

Bebolina2024

Bas ti je duga lutealna faza 😮 i bas ti plese tempica🙈 medjutim je i takvo vrijeme, malo je hladno, malo je toplo pa je vjerojatno i do toga.
    Ma znam da je jos 5. DPO rano za rast temperature. 
    .
    A jesi ti napravila jos koji test? Bas si skroz sigurna da nisi trudna?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    08. Lipanj 2023. 19:34

eni233

Ivyyyy

Bebolina2024

Ja nemam nikad simptome mislim imam te PMS ali ništa drugačije nego inače . Ja znam po tom smeđom iscjetku da će M nastupiti jer mi je uvjek dan ili 2 prije nego će nastupiti . Sad neznam . Kažu da žene se osjećaju drugačije i u pravilu znaju da će biti plus i prije nego se im pokaže . Sad neznam žene koje su bile trudne znaju sigurno o čemu je riječ . Ja osobno nemam iskustva

Ne znam, ja prvi put nisam ocekivala i desilo se neplanirano pa nisam ni pomislila da sam T..
    A ovako cesto mislim, gotovo sam sigurna a onda nista.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• tinatina32
    08. Lipanj 2023. 20:24

5dpo.
    danas lagano probadanje u predijelu jajnika na kojem je bila ovulacija. ( osjećam točno iz kojeg je ovulacija ).
    Nadam se da je to pozitivan znak.
    Ubi me iščekivanje, dani su mi kao godine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.