Cure, malo citam o Inofolic i Gynositol preparatima. Koji bi vi preporucile? Citam da je dosta zena ostalo trudno nakon koji mjesec koristenja ovih preparata. Kakvq su vasa iskustva?
Ja koristimINOFOLIC dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom , onako je plava kutija s bijelim to mi je preporučila na pregledu kod privatne ginekologice i kaže da je puno žena ostalo trudno nakon korištenja . Ja sam počela s 2 kutijom i nemogu još ništa reci jer trenutno mi kasni pa neznam dal je trudnoća ili nije .. ali svako ću piti po uputama dok ne ostanem trudna jer štetiti ne može . Od onih vitamina sam se samo udebljala tako da ih neću piti.
Kupujes 3 kutije mjesecno? Ako sam dobro skuzila, pije se 2 vrecice dnevno, a kutija sadrzi 20 vrecica. To je cca 450kn?
Malo me sokirala cijena 😄
Nista, danas nakon posla kupujem pa kud puklo da puklo🤭
Ja pijem jednu dnevno. Naručila gynositol, 60kom za dva mjeseca.
Citala sam sastav i u pravilu bi trebalo piti 2 dnevno. Zanimljivo da ima po raznim forumima puno vise komentara za Inofolic nego za Gynositol. I doktori vise guraju Inofolic 🤷🏻♀️, a mene kao ekonomistu jako muci zasto 2 preparata sa istim sastavom nemaju isti polozaj na trzistu😄
Eni233 slazem se, ako pomogne, vrijedit ce svake kune ☺️ jedino se nadam da mi nece pomaknuti ovulaciju ranije jer mi i ovako pada na 10.-12. dan🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
A imate i ovaj s istim sastavom:
https://gravida.hr/proizvod/inozitol-i-folna-kiselina-u-prahu-vita-world-200g/
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
A imate i ovaj s istim sastavom:
https://gravida.hr/proizvod/inozitol-i-folna-kiselina-u-prahu-vita-world-200g/
Hvala! Ovo je super cijena, a i dobri su im drugi proizvodi pa pretpostavljam da je i ovaj takav.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Došli su mi nalazi bete posto neznam staviti sliku ću napisati <0.1 mi je rezultat pretpostavljam da znaci da nema trudnoće , po mom mišljenu , taj dio smo rješili .. a sad ću se Morati javiti svojoj ginekologici pošto menstruacije nema , a niti ne vidim da ću je dobiti uskoro .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Došli su mi nalazi bete posto neznam staviti sliku ću napisati <0.1 mi je rezultat pretpostavljam da znaci da nema trudnoće , po mom mišljenu , taj dio smo rješili .. a sad ću se Morati javiti svojoj ginekologici pošto menstruacije nema , a niti ne vidim da ću je dobiti uskoro .
Bas mi je zao😔😔
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Došli su mi nalazi bete posto neznam staviti sliku ću napisati &lt;0.1 mi je rezultat pretpostavljam da znaci da nema trudnoće , po mom mišljenu , taj dio smo rješili .. a sad ću se Morati javiti svojoj ginekologici pošto menstruacije nema , a niti ne vidim da ću je dobiti uskoro .
Bas mi je zao😔😔
A dobro , bude drugi put . Jesam tužna jer sam se ponadala ali novi ciklus nova nada 🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Hvala svima! Ponovit cu naravno, zato sam prvotno i isla je napravit.
Mislite da je ovo ok broj s obzirom da su mi testovi vec 9dpo bili pozitivni?
Cestitam🎉🥰
Zelim ti urednu trudnocu!
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Clearblu digitalni test za ovulaciju. Ima li tko iskustava? Meni je 11. dan ciklusa pokazao smjeska u 14h, nisam se ranije počela testirati jer mi je ciklus 29/30dana. E sad ne znam dali je 10.dan bio pozitivan. Danas 12.dan 26h nakon opet test pozitivan. U srijedu je bio odnos pa smo ovaj pozitivan test kako i preporučuju na uputama imali odnos. Što sad da imamo opet danas ili tek sutra..jer kakve će kvalitete biti sjeme nakon samo jedan dan apstinencije?
LCure drage ja sam danas 29 dc i napravila sam test. Imam bolove i dalje kao pred menzis i lagani spotting kada se naprežem ili kod odnosa (tada je krvarenje koje traje jako kratko)
Šta vi kažete na sve to?
https://ibb.co/zhfz7FW
Problem je sto nisam doma još tjedan dana nego na putu pa se bojim.
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
LCure drage ja sam danas 29 dc i napravila sam test. Imam bolove i dalje kao pred menzis i lagani spotting kada se naprežem ili kod odnosa (tada je krvarenje koje traje jako kratko)
Šta vi kažete na sve to?
https://ibb.co/zhfz7FW
Problem je sto nisam doma još tjedan dana nego na putu pa se bojim.
Ovo se čini kao pozitivan test , ali probaj čim
Vise mirovati , može biti stara krv ili implementacija .. ali pozitivan je ovo test , čestitke ❤️😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia