Cure, malo citam o Inofolic i Gynositol preparatima. Koji bi vi preporucile? Citam da je dosta zena ostalo trudno nakon koji mjesec koristenja ovih preparata. Kakvq su vasa iskustva?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
https://ibb.co/zVYswyf
Dan drage zene. Evo vadena maloprije, 14 dpo.
Bravooooo!! :)
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure, malo citam o Inofolic i Gynositol preparatima. Koji bi vi preporucile? Citam da je dosta zena ostalo trudno nakon koji mjesec koristenja ovih preparata. Kakvq su vasa iskustva?
Ja koristim INOFOLIC dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom , onako je plava kutija s bijelim to mi je preporučila na pregledu kod privatne ginekologice i kaže da je puno žena ostalo trudno nakon korištenja . Ja sam počela s 2 kutijom i nemogu još ništa reci jer trenutno mi kasni pa neznam dal je trudnoća ili nije .. ali svako ću piti po uputama dok ne ostanem trudna jer štetiti ne može . Od onih vitamina sam se samo udebljala tako da ih neću piti.
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
I meni je preporučila dr inofolic, mislim da i regulira ciklus. Pila sam prošli mjesec, ovulacija mi je ranije došla. ali ja pijem i duphaston. Tako da I ja se nećkam oko vitamina, pijem folnu samo zasad.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Hvala svima! Ponovit cu naravno, zato sam prvotno i isla je napravit.
Mislite da je ovo ok broj s obzirom da su mi testovi vec 9dpo bili pozitivni?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Hvala svima! Ponovit cu naravno, zato sam prvotno i isla je napravit.
Mislite da je ovo ok broj s obzirom da su mi testovi vec 9dpo bili pozitivni?
Čestitam 😍 to je odlično. Pusti sad testove , oni reagiraju već na 10 ml/U.
Ja sam se prestala testirati pa šta bude. Strah me i ići vaditi betu jer se sve bojim biokemijske. Nemam apsolutno nijedan simptom 😔
Ja koristimINOFOLIC dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom , onako je plava kutija s bijelim to mi je preporučila na pregledu kod privatne ginekologice i kaže da je puno žena ostalo trudno nakon korištenja . Ja sam počela s 2 kutijom i nemogu još ništa reci jer trenutno mi kasni pa neznam dal je trudnoća ili nije .. ali svako ću piti po uputama dok ne ostanem trudna jer štetiti ne može . Od onih vitamina sam se samo udebljala tako da ih neću piti.
Kupujes 3 kutije mjesecno? Ako sam dobro skuzila, pije se 2 vrecice dnevno, a kutija sadrzi 20 vrecica. To je cca 450kn?
Malo me sokirala cijena 😄
Nista, danas nakon posla kupujem pa kud puklo da puklo🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Mislim da je Gynositol isplativiji. 60kom za 300kn, a inofolic imaš samo 20 vrećica za 135kn
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ja koristimINOFOLIC dodatak prehrani sa mioinozitolom i folnom kiselinom , onako je plava kutija s bijelim to mi je preporučila na pregledu kod privatne ginekologice i kaže da je puno žena ostalo trudno nakon korištenja . Ja sam počela s 2 kutijom i nemogu još ništa reci jer trenutno mi kasni pa neznam dal je trudnoća ili nije .. ali svako ću piti po uputama dok ne ostanem trudna jer štetiti ne može . Od onih vitamina sam se samo udebljala tako da ih neću piti.
Kupujes 3 kutije mjesecno? Ako sam dobro skuzila, pije se 2 vrecice dnevno, a kutija sadrzi 20 vrecica. To je cca 450kn?
Ja pijem jednu dnevno. Naručila gynositol, 60kom za dva mjeseca.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Da ja to koristim , u nadi da će biti nekih rezultata . Nema veze što je malo skuplje .. ako se bude isplatilo mi neće biti žao :)
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram