Ja imam 34, sljedeći mj punim 35. Rodila prvo malo prije 30tog rođendana, od prve. U četvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baš potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno šest mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne dođe do trudnoće uzet ću si opet premamu duo i ako dođe ću svakako jel.
Bas vidim da ste sve začele prije , meni je ovo prva trudnoća pa se malo bojim da moje godine ne bi bile problem. Al dobro vidjet ćemo , nadam se da će sve biti ok i da ću imati sreće uskoro ..
Moja kuma je moje godište nakon pilula je odmah začela. Mala ima sedam mjeseci.
Da većina koja bude na pilula čim prestanu piti odmah ostanu trudne . Evo ja nikad nisam trošila pilule .. niti imala nekih problema oko ciklusa , do sad što mi kasni toliko pa mi je čudno stvarno .. a grudi me baš bole danas i probadaju me užasno . Tako da ili ću stvarno tek dobiti ovih dana ili sam trudna pa još neznam 😕😕😕
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Ja imam 34, sljedeći mj punim 35. Rodila prvo malo prije 30tog rođendana, od prve. U četvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baš potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno šest mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne dođe do trudnoće uzet ću si opet premamu duo i ako dođe ću svakako jel.
Bas vidim da ste sve začele prije , meni je ovo prva trudnoća pa se malo bojim da moje godine ne bi bile problem. Al dobro vidjet ćemo , nadam se da će sve biti ok i da ću imati sreće uskoro ..
Da većina koja bude na pilula čim prestanu piti odmah ostanu trudne . Evo ja nikad nisam trošila pilule .. niti imala nekih problema oko ciklusa , do sad što mi kasni toliko pa mi je čudno stvarno .. a grudi me baš bole danas i probadaju me užasno . Tako da ili ću stvarno tek dobiti ovih dana ili sam trudna pa još neznam 😕😕😕
Mene danas baš boli trbuh. Kontam da ću sutra procuriti. Glava me boli i sva sam nikakva i umorna. Grudi me uopće ne bole.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
A kad zatrudnim zatrudnim. Ne želim si stvarati pritisak ako mi je suđeno doći će samo. Moje ti je tako razmišljanje. Vjerojatno nije vrijeme. Moja baka je rodila u 41 oj godini. Ima troje djece ali ipak. Tako da. 🤞🙏🏻
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Da se i ja predstavim :)
Meni je 30, njemu 31. Intenzivno pokusavamo 4-5 ciklusa. Ja pijem Novalac na preporuku ginekologice. Pocela sam 6 mjeseci prije nasih pokusaja (ne znam kako vi, ali meni su te prenatalne tablete otvorile apetit i nabila sam 6-7 kg koje nikako skinuti🙄 probala sam i druge prenatalne, ista stvar).
Moji ciklusi su kratki 23-24-25 dana, ali relativno uredni s odstupanjuma +/- 3 dana.
Od zdravstvenih problema - izvadila sam stitnjacu prije 8 godina pa sam na hormonskoj terapiji, IBS (sindrom iritabilnog crijeva) i imam uuuuuuzas o osjetljiv mjehur - 1 boso setanje od sobe do kupaonice je dovoljno da dobijem upalu i da zavrsim na antibioticima ili jedna malo jaca svađa s nekime i eto upalice, toga me strah u trudnoci, ali dobro. Neka trudnoca prvo dodje pa cemo lako rjesavati probleme putem😊
I to je to! U dusi sam dijete i vesele me male stvari🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Super su mi ova predstavljanja. Evo ja imam 34 godine, a suprug 41. Imamo sina od 2.5 godine. Meni je cijelo to roditeljstvo tesko palo i previse sam se brinula o svemu tako da mi se bilo tesko odluciti na jos jedno dijete. Ali zelja za jos jednim djetetom je jaca od straha, valjda.. Uglavnom, ovo je nas drugi ciklus pokusavanja. Imam hashimoto koji sam zaradila nakon poroda, ali nemam nekih smetnji, osim mozda zivcanost 😂. Sretno nam svima!
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Meni je 30, njemu 31. Intenzivno pokusavamo 4-5 ciklusa. Ja pijem Novalac na preporuku ginekologice. Pocela sam 6 mjeseci prije nasih pokusaja (ne znam kako vi, ali meni su te prenatalne tablete otvorile apetit i nabila sam 6-7 kg koje nikako skinuti🙄 probala sam i druge prenatalne, ista stvar).
Moji ciklusi su kratki 23-24-25 dana, ali relativno uredni s odstupanjuma +/- 3 dana.
Od zdravstvenih problema - izvadila sam stitnjacu prije 8 godina pa sam na hormonskoj terapiji, IBS (sindrom iritabilnog crijeva) i imam uuuuuuzas o osjetljiv mjehur - 1 boso setanje od sobe do kupaonice je dovoljno da dobijem upalu i da zavrsim na antibioticima ili jedna malo jaca svađa s nekime i eto upalice, toga me strah u trudnoci, ali dobro. Neka trudnoca prvo dodje pa cemo lako rjesavati probleme putem😊
I ja sam ih pila , i nabila sam 7 kg , i prestala sam ih piti , jer nisam vidjela neku razliku što se tiče ciklusa , samo sam kile dobivala i kako sam prestala , opet sam došla na svoju kilažu od 55kg , meni je na pregledu kod neke privatne ginekologice preporučila infolic , i super je, i ako nemam problema sa cistama , rekla je da je to super za kvalitetu jajne stanice i za skraćivanje ciklusa , sad mi je 2 kutija počela pa ću vidjeti kako ću reagirati na to .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Evo i ja da kazem ponesto,
Imam jedno veliko dijete, MM ima dvoje isto velikih, zelimo jedno zajedničko.
Prvo zatrudnila od prve kada sam htjela, bila mlada i luda 🤣
Drugo pokušavamo nekoliko mjeseci, s tim da smo par ciklusa preskocili zbog obaveza, onda par ciklusa također preskočili zbog biokemijske, tako dr preporučio 🙄
Kad sve zbrojim samo par ciklusa smo se potrudili, ovaj najviše, ali evo kao u inat ovaj ciklus krvarim 16 dana, nije to krvarenje nego smeđarenje i curkanje, malo smećkasto, malo crvenkasto, nemam pojma šta je. Bila u petak kod dr, kaze sve uredu zna se tako dogoditi, vidio na UZV da je desni jajnik dominantan i da ce na njemu biti ovulacija kroz 5 dana, folikula u petak bila velika 11mm, endometrij zadebljan 5,7mm. Nije mi dao nista da zaustavi krvarenje da me ne bi prebacio u lutealnu fazu, kaze neka pustim prirodno i neka se dogodi ovulacija.
Kontam sutra otići na folikometriju, jutros smo MM i ja pokrili, nije nam smetalo to oskudno krvarenje.
I da, u 12mj sam imala biokemijsku, a do nje je došlo jednim jedinim odnosom u tom ciklusu i to 2 dana poslije M. Kratki su mi ciklusi, 23 dana i ovulacija mi obično padne 9. ili 10.dc.
Malo me tješi ta biokemijska jer je znak da možemo prirodno začeti bebicu ❣️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
*Folikulometriju
Razumjele smo se 🤣
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
I ja sam ih pila , i nabila sam 7 kg , i prestala sam ih piti , jer nisam vidjela neku razliku što se tiče ciklusa , samo sam kile dobivala i kako sam prestala , opet sam došla na svoju kilažu od 55kg , meni je na pregledu kod neke privatne ginekologice preporučila infolic , i super je, i ako nemam problema sa cistama , rekla je da je to super za kvalitetu jajne stanice i za skraćivanje ciklusa , sad mi je 2 kutija počela pa ću vidjeti kako ću reagirati na to .
Kupit cu inofolic odmah sutra😬 a Novalac cu ostaviti sa strane dok ne ostanem trudna🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Možda da tražiš ginekologa uputnicu za betu.Ovako možda od stresa nikako da procuriš. Ovako ili dobiješ pozitivnu betu i super, a ako je negativna znaš da je to to i nemaš se više čemu nadati i znaš da ćeš procuriti.
Ići ću danas na vađenje pa se javim curke . Hvala svima na podršci .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia