Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmaa34
    02. Travanj 2023. 13:54

Ljudi moji kakve kolicine sluzi ja proizvodim, to je nevjerojatno. Znam da je to dobro ali bas imam toga puno, vec 4 dana. Pocelo je 2 dana prije pika, i danas imam. S time da je jucer i prekjucer toga bilo bas puno. Kako je vama?

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• eni233
    02. Travanj 2023. 13:56

Miss88

Ja imam 34, sljedeći mj punim 35. Rodila prvo malo prije 30tog rođendana, od prve. U četvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baÅ” potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno Å”est mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne dođe do trudnoće uzet ću si opet premamu duo i ako dođe ću svakako jel.

Bas vidim da ste sve začele prije , meni je ovo prva trudnoća pa se malo bojim da moje godine ne bi bile problem. Al dobro vidjet ćemo , nadam se da će sve biti ok i da ću imati sreće uskoro ..

šŸ‘©35
    PokuŔavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni āœ”ļø
    AMH 23.19
    šŸ‘Ø35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni āœ”ļø
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleāŒ
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle āŒ
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle āŒ
    IVF 6/2025 Vinogrdska āœ…

sisy
    02. Travanj 2023. 16:25

To ti je super, ja nisam te srece, u mene bude malo sasvim dan dva iza M i to je to.
    Jedino poslije biokemijske sam imala jako puno sluzi i znam da svi govore da je poslije biokemijske najlakse zatrudniti ali moj dr rekao da pauziram dva,tri mjeseca. Sad mi je zao sto sam ga poslusala.

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø37
    šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7怋17.7. B 183,6怋19.7. B 499,8 怋21.7. B 1209,2 怋
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ā¤
    Panorama āœ…ļøā™€ļø

Selmaa34
    02. Travanj 2023. 17:11

Ee i jos imam te ovulacijske bolove, tocno na dan pika, cijeli dan. Pretpostavljam da tada bude ovulacija.Ā 

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• eni233
    02. Travanj 2023. 17:37

Moja situacija je sljedeća. Menstruacije su mi točne inače kao Å”vicarski sat Ā , 32,33 dana mi bude ciklus i to svaki put u jutro dobijem menstruaciju popraćeno užasnim bolovima Ā , Ā proÅ”li mjesec sam imala neku upalicu mjehura i kasnila mi je 3 dana , ali sam je dobila na 35 dan ciklusa opet nije straÅ”no Ā , ali ovaj neznam , boli me kao da ću dobiti ali niÅ”ta , danas mi je 37 dan ciklusa ali joÅ” nisam dobila , a danas su me počele grudi boljeti i bas su mi napuhnute , imam svjetlo smeđi iscjedak ali Full malo u točkicama Ā , jučer sam radila test ali u podne i nije bio prvi jutranji Ā i bio je negativan , tako da neznam Å”to se desilo , dali su mi se ciklusi poremetili ili je neÅ”to treće stvarno neznam , ili je moguće da trudnoća pa da se joÅ” ne vidi testom ?neznam viÅ”e niti Å”to da si mislim..Ā 

šŸ‘©35
    PokuŔavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    šŸ‘Ø35
    10/2023 oligozoospermia

• eni233
    02. Travanj 2023. 17:47

Bebolina2207

eni233

Moja situacija je sljedeća. Menstruacije su mi točne inače kao Å”vicarski sat , 32,33 dana mi bude ciklus i to svaki put u jutro dobijem menstruaciju popraćeno užasnim bolovima , proÅ”li mjesec sam imala neku upalicu mjehura i kasnila mi je 3 dana , ali sam je dobila na 35 dan ciklusa opet nije straÅ”no , ali ovaj neznam , boli me kao da ću dobiti ali niÅ”ta , danas mi je 37 dan ciklusa ali joÅ” nisam dobila , a danas su me počele grudi boljeti i bas su mi napuhnute , imam svjetlo smeđi iscjedak ali Full malo u točkicama , jučer sam radila test ali u podne i nije bio prvi jutranji i bio je negativan , tako da neznam Å”to se desilo , dali su mi se ciklusi poremetili ili je neÅ”to treće stvarno neznam , ili je moguće da trudnoća pa da se joÅ” ne vidi testom ?neznam viÅ”e niti Å”to da si mislim..

Moguće je i to da test ne pokazuje, znam osobu kojoj je već dosta kasnila hrpa testova negativna. Dok konačno jedan nije pokazao i to pravu debelu crtu.

Nadam se da je to u pitanju .. ako ne procurim ovih dana ću ići na pregled kod ginekologice drugo mi ne preostaje .Ā 

šŸ‘©35
    PokuŔavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    šŸ‘Ø35
    10/2023 oligozoospermia

Miss88
    02. Travanj 2023. 17:51

eni233

Miss88

Ja imam 34, sljedeći mj punim 35. Rodila prvo malo prije 30tog rođendana, od prve. U četvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baÅ” potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno Å”est mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne dođe do trudnoće uzet ću si opet premamu duo i ako dođe ću svakako jel.

Bas vidim da ste sve začele prije , meni je ovo prva trudnoća pa se malo bojim da moje godine ne bi bile problem. Al dobro vidjet ćemo , nadam se da će sve biti ok i da ću imati sreće uskoro ..

Moja kuma je moje godiŔte nakon pilula je odmah začela. Mala ima sedam mjeseci.

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. 🩵

• eni233
    02. Travanj 2023. 18:19

Miss88

eni233

Miss88

Da većina koja bude na pilula čim prestanu piti odmah ostanu trudne . Evo ja nikad nisam troÅ”ila pilule .. niti imala nekih problema oko ciklusa , do sad Å”to mi kasni toliko pa mi je čudno stvarno .. a grudi me baÅ” bole danas i probadaju me užasno . Tako da ili ću stvarno tek dobiti ovih dana Ā ili sam trudna pa joÅ” neznam šŸ˜•šŸ˜•šŸ˜•

šŸ‘©35
    PokuŔavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    šŸ‘Ø35
    10/2023 oligozoospermia

Miss88
    02. Travanj 2023. 19:05

eni233

Miss88

eni233

Miss88

Da većina koja bude na pilula čim prestanu piti odmah ostanu trudne . Evo ja nikad nisam troÅ”ila pilule .. niti imala nekih problema oko ciklusa , do sad Å”to mi kasni toliko pa mi je čudno stvarno .. a grudi me baÅ” bole danas i probadaju me užasno . Tako da ili ću stvarno tek dobiti ovih dana ili sam trudna pa joÅ” neznam šŸ˜•šŸ˜•šŸ˜•

Mene danas baÅ” boli trbuh. Kontam da ću sutra procuriti. Glava me boli i sva sam nikakva i umorna. Grudi me uopće ne bole.Ā 

šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø

Miss88
    02. Travanj 2023. 19:07

A kad zatrudnim zatrudnim. Ne želim si stvarati pritisak ako mi je suđeno doći će samo. Moje ti je tako razmiÅ”ljanje. Vjerojatno nije vrijeme. Moja baka je rodila u 41 oj godini. Ima troje djece ali ipak. Tako da. šŸ¤žšŸ™šŸ»

šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani