Ljudi moji kakve kolicine sluzi ja proizvodim, to je nevjerojatno. Znam da je to dobro ali bas imam toga puno, vec 4 dana. Pocelo je 2 dana prije pika, i danas imam. S time da je jucer i prekjucer toga bilo bas puno. Kako je vama?

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Ja imam 34, sljedeÄi mj punim 35. Rodila prvo malo prije 30tog roÄendana, od prve. U Äetvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baÅ” potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno Å”est mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne doÄe do trudnoÄe uzet Äu si opet premamu duo i ako doÄe Äu svakako jel.
Bas vidim da ste sve zaÄele prije , meni je ovo prva trudnoÄa pa se malo bojim da moje godine ne bi bile problem. Al dobro vidjet Äemo , nadam se da Äe sve biti ok i da Äu imati sreÄe uskoro ..

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
šØ35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
To ti je super, ja nisam te srece, u mene bude malo sasvim dan dva iza M i to je to.
Jedino poslije biokemijske sam imala jako puno sluzi i znam da svi govore da je poslije biokemijske najlakse zatrudniti ali moj dr rekao da pauziram dva,tri mjeseca. Sad mi je zao sto sam ga poslusala.

šš»āāļø37
šš»āāļø42
28.03.'24. Dšø
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ć17.7. B 183,6ć19.7. B 499,8 ć21.7. B 1209,2 ć
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ā¤
Panorama ā
ļøāļø
Ee i jos imam te ovulacijske bolove, tocno na dan pika, cijeli dan. Pretpostavljam da tada bude ovulacija.Ā

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Moja situacija je sljedeÄa. Menstruacije su mi toÄne inaÄe kao Å”vicarski sat Ā , 32,33 dana mi bude ciklus i to svaki put u jutro dobijem menstruaciju popraÄeno užasnim bolovima Ā , Ā proÅ”li mjesec sam imala neku upalicu mjehura i kasnila mi je 3 dana , ali sam je dobila na 35 dan ciklusa opet nije straÅ”no Ā , ali ovaj neznam , boli me kao da Äu dobiti ali niÅ”ta , danas mi je 37 dan ciklusa ali joÅ” nisam dobila , a danas su me poÄele grudi boljeti i bas su mi napuhnute , imam svjetlo smeÄi iscjedak ali Full malo u toÄkicama Ā , juÄer sam radila test ali u podne i nije bio prvi jutranji Ā i bio je negativan , tako da neznam Å”to se desilo , dali su mi se ciklusi poremetili ili je neÅ”to treÄe stvarno neznam , ili je moguÄe da trudnoÄa pa da se joÅ” ne vidi testom ?neznam viÅ”e niti Å”to da si mislim..Ā

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
šØ35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Moja situacija je sljedeÄa. Menstruacije su mi toÄne inaÄe kao Å”vicarski sat , 32,33 dana mi bude ciklus i to svaki put u jutro dobijem menstruaciju popraÄeno užasnim bolovima , proÅ”li mjesec sam imala neku upalicu mjehura i kasnila mi je 3 dana , ali sam je dobila na 35 dan ciklusa opet nije straÅ”no , ali ovaj neznam , boli me kao da Äu dobiti ali niÅ”ta , danas mi je 37 dan ciklusa ali joÅ” nisam dobila , a danas su me poÄele grudi boljeti i bas su mi napuhnute , imam svjetlo smeÄi iscjedak ali Full malo u toÄkicama , juÄer sam radila test ali u podne i nije bio prvi jutranji i bio je negativan , tako da neznam Å”to se desilo , dali su mi se ciklusi poremetili ili je neÅ”to treÄe stvarno neznam , ili je moguÄe da trudnoÄa pa da se joÅ” ne vidi testom ?neznam viÅ”e niti Å”to da si mislim..
MoguÄe je i to da test ne pokazuje, znam osobu kojoj je veÄ dosta kasnila hrpa testova negativna. Dok konaÄno jedan nije pokazao i to pravu debelu crtu.
Nadam se da je to u pitanju .. ako ne procurim ovih dana Äu iÄi na pregled kod ginekologice drugo mi ne preostaje .Ā

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
šØ35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Ja imam 34, sljedeÄi mj punim 35. Rodila prvo malo prije 30tog roÄendana, od prve. U Äetvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baÅ” potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno Å”est mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne doÄe do trudnoÄe uzet Äu si opet premamu duo i ako doÄe Äu svakako jel.
Bas vidim da ste sve zaÄele prije , meni je ovo prva trudnoÄa pa se malo bojim da moje godine ne bi bile problem. Al dobro vidjet Äemo , nadam se da Äe sve biti ok i da Äu imati sreÄe uskoro ..
Moja kuma je moje godiÅ”te nakon pilula je odmah zaÄela. Mala ima sedam mjeseci.

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Moja kuma je moje godiÅ”te nakon pilula je odmah zaÄela. Mala ima sedam mjeseci.
Da veÄina koja bude na pilula Äim prestanu piti odmah ostanu trudne . Evo ja nikad nisam troÅ”ila pilule .. niti imala nekih problema oko ciklusa , do sad Å”to mi kasni toliko pa mi je Äudno stvarno .. a grudi me baÅ” bole danas i probadaju me užasno . Tako da ili Äu stvarno tek dobiti ovih dana Ā ili sam trudna pa joÅ” neznam ššš

š©35
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
šØ35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Da veÄina koja bude na pilula Äim prestanu piti odmah ostanu trudne . Evo ja nikad nisam troÅ”ila pilule .. niti imala nekih problema oko ciklusa , do sad Å”to mi kasni toliko pa mi je Äudno stvarno .. a grudi me baÅ” bole danas i probadaju me užasno . Tako da ili Äu stvarno tek dobiti ovih dana ili sam trudna pa joÅ” neznam ššš
Mene danas baÅ” boli trbuh. Kontam da Äu sutra procuriti. Glava me boli i sva sam nikakva i umorna. Grudi me uopÄe ne bole.Ā

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
A kad zatrudnim zatrudnim. Ne želim si stvarati pritisak ako mi je suÄeno doÄi Äe samo. Moje ti je tako razmiÅ”ljanje. Vjerojatno nije vrijeme. Moja baka je rodila u 41 oj godini. Ima troje djece ali ipak. Tako da. š¤šš»

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji