Miss koji ti je danas dpo, kad trebaš dobiti?
Gledali smo mi tu svakakve sjene pa ništa od svega toga. Ako imaš priliku možda da betu izvadiš. Ovako sa testovima si nigdje i dalje ništa ne znaš. Izvadiš betu ili dvije (ako je prva pozitivna) i onda je ipak sve jasnije.
S obzirom na ona tvoja smeđarenja moglo bi biti da je bila implatacija. Već sam napisala da mi je jedna osoba već joj je dosta kasnila a hrpa testova negativna dok konačno jedan nije pokazao plus. Sretno!
Osjetljiv je ovaj test,10 piše. Danas sam 12 dpo. U četvrtak bi trebala ne dobiti.
Sretno 🤞 i ja vidim sjenicu, probaj s nekim drugim,iste osjetljivosti.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Miss, da.. ti testovi su malo zeznuti. I meni je znao biti totalno negativan, pa onda kao pozitivan, pa opet negativan već slijedeći koji umočim u isti urin.
Ponovi s nekim drugim, možeš već danas, drzim fige da je ipak ispravan.🤞😎 samo evo, htjela sam upozoriti da im nije 100%za vjerovat, imali smo svakakva iskustva na forumu.🤣
Enii, ovo izgleda kao da se bliži peak, ali nije još sigurno. Pokušaj testirati i danas popodne pa da vidimo kakva će crta biti. Može biti da dolazi peak, a možda je skok Lh pred M. 🤷♀️
Ma vise nisam pametna , a ja se išla testirati jer me jučer probadao užasno lijevi jajnik pa reko da vidim .. kad ono pozitivan 😨😨😨 nis mi nije jasno , možda mi se ovulacija pomaknula od stresa evo stvarno neznam
Probaj ponoviti popodne, ali ovo ti još uvijek nije pozitivno.
Moraju biti baš baš iste jačine ili na tim testovima lijeva crta bude i dosta tamnija od desne.🤷♀️
A Lh zna skočiti i malo pred M.
Potpisujem
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Miss koji ti je danas dpo, kad trebaš dobiti?
Gledali smo mi tu svakakve sjene pa ništa od svega toga. Ako imaš priliku možda da betu izvadiš. Ovako sa testovima si nigdje i dalje ništa ne znaš. Izvadiš betu ili dvije (ako je prva pozitivna) i onda je ipak sve jasnije.
S obzirom na ona tvoja smeđarenja moglo bi biti da je bila implatacija. Već sam napisala da mi je jedna osoba već joj je dosta kasnila a hrpa testova negativna dok konačno jedan nije pokazao plus. Sretno!
Osjetljiv je ovaj test,10 piše. Danas sam 12 dpo. U četvrtak bi trebala ne dobiti.
Trk u ljekarnu po neki test i držim fige 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Eni.. ja bih na tvom mjestu zvala gina da mi pusti duphaston, pila ga i onda čekala M. Ciklus ti se poremetio očito. Tek sada sam vidjela da si betu vadila i da je negativna.. a bome lh ti može skočiti pred M, ne moraš uopće biti u plodnim danima.. sacekaj dan dva još ako ne dođe M.. zovi ginekologa..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
https://ibb.co/Nn8Tbz8 moj LH dan pred M.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Dr mi danas dao Duphaston jer 17 dana krvuckam, i dvije dnevno da pijem, ujutro i navecer, 15 dana.
Ja sada nista ne znam, kada ce mi biti O, kada cu dobiti sljedeću M.
Cure koje pijete D molim vas da javite kako to funkcionira.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Cure nakon što ulovimo pik i sutra dan test na ovulaciju bude negativan znači li da će taj dan biti ovulacija ili da je prošla već? Molim vas ako itko zna da mi odgovori.
Dr mi danas dao Duphaston jer 17 dana krvuckam, i dvije dnevno da pijem, ujutro i navecer, 15 dana.
Duphaston ti djeluje tako da organizam misli da je O nastupila pod njim nećeš imati O. Kada prestanete piti, M će doći nakon dan dva, dok se razina progesterona spusti.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Duphaston ti djeluje tako da organizam misli da je O nastupila pod njim nećeš imati O. Kada prestanete piti, M će doći nakon dan dva, dok se razina progesterona spusti.
Hvala ti, ali ja nisam sigurna da li je nastupila O i šta sada ako sam Diphastonom zeznula O i od ovog mjeseca ništa 😔
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Eni.. ja bih na tvom mjestu zvala gina da mi pusti duphaston, pila ga i onda čekala M. Ciklus ti se poremetio očito. Tek sada sam vidjela da si betu vadila i da je negativna.. a bome lh ti može skočiti pred M, ne moraš uopće biti u plodnim danima.. sacekaj dan dva još ako ne dođe M.. zovi ginekologa..
Zvala sam ju , rekla je sa sacekam još malo i da ako ne dođe da joj se javim , čula sam se ja snjom čim mi je Beta stigla . Ali me Full propada lijevi jajnik pa zato sam pomislila da je ovulacija .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram