Miss, da.. ti testovi su malo zeznuti. I meni je znao biti totalno negativan, pa onda kao pozitivan, pa opet negativan veÄ slijedeÄi koji umoÄim u isti urin.
Ponovi s nekim drugim, moĆŸeĆĄ veÄ danas, drzim fige da je ipak ispravan.đ€đ samo evo, htjela sam upozoriti da im nije 100%za vjerovat, imali smo svakakva iskustva na forumu.đ€Ł
Enii, ovo izgleda kao da se bliĆŸi peak, ali nije joĆĄ sigurno. PokuĆĄaj testirati i danas popodne pa da vidimo kakva Äe crta biti. MoĆŸe biti da dolazi peak, a moĆŸda je skok Lh pred M. đ€·ââïž

Trudimo se od 9/21.
đ±ââïž24- PCOS, đââïž28- Azzospermia, mTese â
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22đ„/--10 odliÄnih đ§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
âąBeta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiĆŸe curka đ
Miss, da.. ti testovi su malo zeznuti. I meni je znao biti totalno negativan, pa onda kao pozitivan, pa opet negativan veÄ slijedeÄi koji umoÄim u isti urin.
Ponovi s nekim drugim, moĆŸeĆĄ veÄ danas, drzim fige da je ipak ispravan.đ€đ samo evo, htjela sam upozoriti da im nije 100%za vjerovat, imali smo svakakva iskustva na forumu.đ€Ł
Enii, ovo izgleda kao da se bliĆŸi peak, ali nije joĆĄ sigurno. PokuĆĄaj testirati i danas popodne pa da vidimo kakva Äe crta biti. MoĆŸe biti da dolazi peak, a moĆŸda je skok Lh pred M. đ€·ââïž
Ma vise nisam pametna , a ja se iĆĄla testirati jer me juÄer probadao uĆŸasno lijevi jajnik pa reko da vidim .. kad ono pozitivan đšđšđš nis mi nije jasno , moĆŸda mi se ovulacija pomaknula od stresa evo stvarno neznamÂ

đ©35
PokuĆĄavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni âïž
AMH 23.19
đš35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni âïž
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleâ
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle â
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle â
IVF 6/2025 Vinogrdska â
Enii, ovo izgleda kao da se bliĆŸi peak, ali nije joĆĄ sigurno. PokuĆĄaj testirati i danas popodne pa da vidimo kakva Äe crta biti. MoĆŸe biti da dolazi peak, a moĆŸda je skok Lh pred M. đ€·ââïž
Ma vise nisam pametna , a ja se iĆĄla testirati jer me juÄer probadao uĆŸasno lijevi jajnik pa reko da vidim .. kad ono pozitivan đšđšđš nis mi nije jasno , moĆŸda mi se ovulacija pomaknula od stresa evo stvarno neznam
Probaj ponoviti popodne, ali ovo ti joĆĄ uvijek nije pozitivno.Â
Moraju biti baĆĄ baĆĄ iste jaÄine ili na tim testovima lijeva crta bude i dosta tamnija od desne.đ€·ââïž
A Lh zna skoÄiti i malo pred M.Â

Trudimo se od 9/21.
đ±ââïž24- PCOS, đââïž28- Azzospermia, mTese â
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22đ„/--10 odliÄnih đ§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
âąBeta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiĆŸe curka đ
Miss, ja sam isto imala lazno pozitivan prosli ciklus sa one step hcg testom. Bila je crta skroz roza i nisam mogla vjerovati da je laznjak. Stvarno se nadam da je tvoj pozitivan.Â
Eni, ovo nije pik ali je blizu tako da nastavis testirati.

34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Miss koji ti je danas dpo, kad trebaĆĄ dobiti?
Gledali smo mi tu svakakve sjene pa niĆĄta od svega toga. Ako imaĆĄ priliku moĆŸda da betu izvadiĆĄ. Ovako sa testovima si nigdje i dalje niĆĄta ne znaĆĄ. IzvadiĆĄ betu ili dvije (ako je prva pozitivna) i onda je ipak sve jasnije.
S obzirom na ona tvoja smeÄarenja moglo bi biti da je bila implatacija. VeÄ sam napisala da mi je jedna osoba veÄ joj je dosta kasnila a hrpa testova negativna dok konaÄno jedan nije pokazao plus. Sretno!
Osjetljiv je ovaj test,10 piĆĄe. Danas sam 12 dpo. U Äetvrtak bi trebala ne dobiti.Â

đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Uradi joĆĄ jedan, kvalitetniji test, ili ako imas mogucnost izvadi betu da znas na cemu si. Ja volim uraditi test ali odmah nakon pozitivnog radim betu za svaki sluÄaj.Â
Nadam se da je trudnoca u pitanju i da ce sve biti ok. đ€đŒ

đđ»ââïž37
đđ»ââïž42
28.03.'24. Dđž
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ă17.7. B 183,6ă19.7. B 499,8 ă21.7. B 1209,2 ă
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. â€
Panorama â
ïžâïž
Miss, ja sam isto imala lazno pozitivan prosli ciklus sa one step hcg testom. Bila je crta skroz roza i nisam mogla vjerovati da je laznjak. Stvarno se nadam da je tvoj pozitivan.
Eni, ovo nije pik ali je blizu tako da nastavis testirati.
Testirat Äu se danas kroz dan joĆĄ 3 puta pa Äemo vidjetiÂ

đ©35
PokuĆĄavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni âïž
AMH 23.19
đš35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni âïž
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleâ
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle â
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle â
IVF 6/2025 Vinogrdska â
Gledali smo mi tu svakakve sjene pa niĆĄta od svega toga. Ako imaĆĄ priliku moĆŸda da betu izvadiĆĄ. Ovako sa testovima si nigdje i dalje niĆĄta ne znaĆĄ. IzvadiĆĄ betu ili dvije (ako je prva pozitivna) i onda je ipak sve jasnije.
S obzirom na ona tvoja smeÄarenja moglo bi biti da je bila implatacija. VeÄ sam napisala da mi je jedna osoba veÄ joj je dosta kasnila a hrpa testova negativna dok konaÄno jedan nije pokazao plus. Sretno!
Osjetljiv je ovaj test,10 piĆĄe. Danas sam 12 dpo. U Äetvrtak bi trebala ne dobiti.
Sretno đ€ i ja vidim sjenicu, probaj s nekim drugim,iste osjetljivosti.Â

âïž 34
âïž 31
K đ±đŒââïžđ 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaĆŸa- baby boy đ¶đ»đđŁ
+29.3 đâ€ïž
12.12.2023 baby girl đđ
Ma vise nisam pametna , a ja se iĆĄla testirati jer me juÄer probadao uĆŸasno lijevi jajnik pa reko da vidim .. kad ono pozitivan đšđšđš nis mi nije jasno , moĆŸda mi se ovulacija pomaknula od stresa evo stvarno neznam
Probaj ponoviti popodne, ali ovo ti joĆĄ uvijek nije pozitivno.
Moraju biti baĆĄ baĆĄ iste jaÄine ili na tim testovima lijeva crta bude i dosta tamnija od desne.đ€·ââïž
A Lh zna skoÄiti i malo pred M.
Potpisujem
1999 â„ïž
2006â„ïž
PokuĆĄaji za 3 sreÄu đ€đ€
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Osjetljiv je ovaj test,10 piĆĄe. Danas sam 12 dpo. U Äetvrtak bi trebala ne dobiti.
Trk u ljekarnu po neki test i drĆŸim fige đ€đ€
1999 â„ïž
2006â„ïž
PokuĆĄaji za 3 sreÄu đ€đ€
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji