Miss 88 , Mom2one?? Ima li kakvih novosti?
Bebolina s nestrpljenjem Äekam tvoju betu ā¤š
A sta da ti kazem. Danas mi je dan kad ne bi trebala dobit. Tupi bolovi u lijevom jajniku, sve mislim da cu procurit. Nisam pametna.
Kad ideÅ” na pregled? Jesi rekla. Bitno da nema krvarenja.

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
A sta da ti kazem. Danas mi je dan kad ne bi trebala dobit. Tupi bolovi u lijevom jajniku, sve mislim da cu procurit. Nisam pametna.
17.4 tek.
Nema krvarenja ali ima povracanja i malo bolnih grudi, nista posebno. Sve mi je to nekako prerano.Ā

āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
17.4 tek.
Nema krvarenja ali ima povracanja i malo bolnih grudi, nista posebno. Sve mi je to nekako prerano.
PovraÄanje? š¤š¤

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
17.4 tek.
Nema krvarenja ali ima povracanja i malo bolnih grudi, nista posebno. Sve mi je to nekako prerano.
PovraÄanje? š¤š¤
Jake mucnine koje ako ne dovedu do povracanja bude koma. Ma draga moja, za izludit, nista drugo.Ā

āļø 34
āļø 31
K š±š¼āāļøš 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy š¶š»šš£
+29.3 šā¤ļø
12.12.2023 baby girl šš
Cure koje ste ostale trudne i koje ste rodile , kolko vam je trebalo da ostanete trudne ? Dali ste prije trudnoÄe uzimali kakve vitamine ? Bilo kakav savjet bi mi dobro doÅ”ao . Mi smo bili na pregledu i sve uredu, gink je rekla da nema potrebe iÄi na detaljnije preglede tek nakon godinu dana ako nam ne uspije onda . Suprug i ja imamo 34 godine , i tek Äe mi biti prva trudnoÄa .. malo me strah radi godina , da možda neÄu uspjet ima koja cura koja je u kasnijim godinama planirala trudnoÄu i da je ostala trudna bez problema.. hvala na odgovorimaĀ

š©36
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
šØ34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Cure koje ste ostale trudne i koje ste rodile , kolko vam je trebalo da ostanete trudne ? Dali ste prije trudnoÄe uzimali kakve vitamine ? Bilo kakav savjet bi mi dobro doÅ”ao . Mi smo bili na pregledu i sve uredu, gink je rekla da nema potrebe iÄi na detaljnije preglede tek nakon godinu dana ako nam ne uspije onda . Suprug i ja imamo 34 godine , i tek Äe mi biti prva trudnoÄa .. malo me strah radi godina , da možda neÄu uspjet ima koja cura koja je u kasnijim godinama planirala trudnoÄu i da je ostala trudna bez problema.. hvala na odgovorima
Ja zadnja dva mjeseca uzimala Premama duo. Sad ne znam da li su Å”ta pomogle . Ja nemam problema sa zaÄeÄem, meni kasnije doÄe do spontanog ili bude biokemijska. Zato se sad ni ovoj "trudnoÄi" neÅ”to ne veselim kad ne znam Å”to me Äekaš¤
Ja sam prvi put ostala trudna sa 31 godinom 2. ciklus.
Sada imam 34 i ovo mi je takoder drugi ciklus pokusavanja, ali nekako se ne nadam tako brzo ovaj put jer sam sada vise pod stresom i pijem terapiju za stitnjacu, sad neznam dali ce to utjecati.Ā

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Cure koje ste ostale trudne i koje ste rodile , kolko vam je trebalo da ostanete trudne ? Dali ste prije trudnoÄe uzimali kakve vitamine ? Bilo kakav savjet bi mi dobro doÅ”ao . Mi smo bili na pregledu i sve uredu, gink je rekla da nema potrebe iÄi na detaljnije preglede tek nakon godinu dana ako nam ne uspije onda . Suprug i ja imamo 34 godine , i tek Äe mi biti prva trudnoÄa .. malo me strah radi godina , da možda neÄu uspjet ima koja cura koja je u kasnijim godinama planirala trudnoÄu i da je ostala trudna bez problema.. hvala na odgovorima
Ja zadnja dva mjeseca uzimala Premama duo. Sad ne znam da li su Å”ta pomogle . Ja nemam problema sa zaÄeÄem, meni kasnije doÄe do spontanog ili bude biokemijska. Zato se sad ni ovoj "trudnoÄi" neÅ”to ne veselim kad ne znam Å”to me Äekaš¤
Meni je sad 4 ciklus , ali mi je prvi put da planiramo bebu i sve mi je novo , pa neznam puno toga , i bojim se malo jer neznam sto me sve ÄekaĀ

š©36
PokuŔavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni āļø
AMH 23.19
šØ34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni āļø
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelleā
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ā
IVF 6/2025 Vinogrdska ā
Ja imam 34, sljedeÄi mj punim 35.Ā Rodila prvo malo prije 30tog roÄendana, od prve. U Äetvrtak mi je dan za ne dobiti. Ovo prvi ciklus da smo se baÅ” potrudili. E sad. Pijem ja premama i one iz dma sam pila jedno Å”est mjeseci. Sad pijem samo folnu. Malo pauziram s vitaminima. Ako ne doÄe do trudnoÄe uzet Äu si opet premamu duo i ako doÄe Äu svakako jel.Ā

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
Ja pijem Ellovu, po preporuci doktora, kaze brze cu zatrudniti uz nju. U njoj je folna kiselina plus nesto sto pospjeŔuje ovulaciju.

šš»āāļø37
šš»āāļø42
28.03.'24. Dšø
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7ć17.7. B 183,6ć19.7. B 499,8 ć21.7. B 1209,2 ć
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ā¤
Panorama ā
ļøāļø
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji