Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    01. Travanj 2023. 20:12

Da li vi pušite? Ja se ne mogu riješiti te ružne navike, a znam da uveliko šteti pri začeću, tj teže dolazi do njega.
    Iako pušim neke najblaže cigarete svejedno me grize savijest. Bilo bi mi lakše da među vama trudnicama ima bivših pušačica 🤣

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Aneee
    01. Travanj 2023. 20:33

Plusici na sve strane. Čestitam cure 😊
    .
    Ja ili sam omasila peak ili još nije bio nez....tako da se ovaj ciklus ne nadam previše, jer nez jesmo uopće dobro porkili ako je i kad je bila O 🙄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Aiona
    01. Travanj 2023. 20:43

Pozdrav drage cure, dugo pratim forum i sada kada je moja situacija skoroo ista kao Angela morala sam da znas da nisi sama,  moja situacija je sljedeca u septembru spontani 6tt, u decembru biohemijska ( nasli ureaplazmu - tura antibiotika ponivljeni bris uredan) . Ovaj mjesec 02.03 mjesecnica, 17.03. Ponovila briseve na ureaplazmu ( do tada imala nezasticene odnose ) opet pozitivna ureaplazma 10 na 4 dobila hemomicin I dovicin i ja i partner lijecenje trajalo 7 dana ( tih 7 dana bez odnosa po savjetu ginekologa) . Na sve to pila tablete protiv migrene. Jucer prvi dan izostanka menstruacije ( ciklus u prosjeku 29-30 dana ) uradim test daa se uvjerim da je negativaaan jer sam bila ubjednena da ovulaciju nismo pokrili kad ono gravignost mini blago pozitivan, uradim drugi test za dva sata neke druge marke negativan. I podjem da izvadim krv beta 10.6 . Danas opet uradim gravignost mini i linija tamni. Sutra idem na drugu betu, bas sam u traumi i nadam se da ce sve biti dobro da nije jos jedna biohemijska i da lijekovi nece uticati. 🙏

Luna93
    01. Travanj 2023. 20:52

Tratinčica123

Luna draga, Hvala ti na odgovoru. Gledam sad u postpisu i prisjećam se kako je na kraju kod vas sve ispalo.. nadam se da će kod mene isto biti dosta jajnih stanica jer sperma bi trebala biti vrhunska🤣🤣
    Baš sam uzbuđena i najviše znatiželjna kako ću reagirati. Drago mi je da nije bilo nuspojava od lijekova, valjda ću i ja tako proći..
    Javi nam obavezno kad bude fet, da se skupa veselimo.. možda budemo i skupa na nekoh trudničkoj temiii 🥳🥳🤗

Ne znam sta uzimas od suplemenata, ali pocni da pijes vitamin B ( folnu), C, D, E , zink, omegu, Q10. Ja inace pijem za podmladjivanje kolagen i hijaluronsku kiselinu. 😂
    Mislim da je sve to uticalo na kvalitet jajnih celija. Imala sam ih bas dosta i sve dok je bilo do mene, tacnije do jajne celije, imali smo 10 embrija, kako su preuzeli spermici vodstvo dosli smo na 3 blastociste. 
    Koliko znam 3 mjeseca prije postupka to trebas poceti sa bustanjem. 
    Reagovaces dobro, ne brini. Mozda budes imala samo fiks ideje kao ja. Imala sam milion pitanja. 😂
    Samo hrabro, najgore je iza vas! ❤️
    Sta god da te bude zanimalo, a ja budem znala odgovoriti, tu sam. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    01. Travanj 2023. 20:58

Sisy, 
    Nisam trudnica, ali jesam pusac. Mislim da je to najmanji rizokofaktor za ostvarivanje trudnoce. Znam mnogo mami koje su konzumirale cigarete i bez ikakvih problema zacele. 
    Nadam se da necu navuci gnjev neistomisljenika nakon ovog komentara. 😂😎
    Aiona,
    Sretno i bez stresa. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• eni233
    01. Travanj 2023. 21:33

Miss88

eni233

Ma žene drage sve će biti uredu i jako sam sretna radi svih vas koje ste ostale trudne i želim vam školske i uredne trudnoće ❤️❤️❤️❤️ , ja sam nova ovdje možda pred mjesec dana sam se ulogirala i pratim .. evo ja očekujem dali ću procurit ovih dana, danas mi je krenuo neki svijetlo Rozi iscjedak tako da sam se prestala nadati :( baš sam se rastužilatako da idemo dalje.. možda ću imati sreće sljedeći mjesec ..

Možda je implantacija?si radila testove. Nisam upratila.

Jesam danas , ali ne prvim urinom nego oko podneva i bilo je test negativan , tako da čisto sumnjam da je trudnoća u pitanju :(

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Lunolina
    01. Travanj 2023. 21:47

Sisy i ja sam pušač. Ne ponosim se time ☹️
    Želja mi je prestati. Prestala sam bila prije 2 godine, ali sam imala jako ruzan i ekstresmno stresan period na poslu u listopadu prosle godine i opet sam krenula🙄 odlučila sam od ovog mjeseca popraviti prehranu, pojačati treninge i smanjiti pušenje na max 3 cigarete dnevno (sad ih pušim cca 6), a nakoj toga probati prestati - kod mene ne funkcioniraju zabrane već korak po korak.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Tratinčica123
    01. Travanj 2023. 21:56

Luna, Ja se nadam da će ispast dobro!💪
    Ja pijem već godinu dana- folnu, vitamin C, vitamin D, matičnu mlijec i omegu.  Od ovog mjeseca sam ubacila Q10 i Alou. Nadam se da će bit ok!😊 hvala ti!
    Kiki, Super.. sad mi je lakše. Onda ću vjerovati da neću imati nekih nuspojava.🤣
    E pa mi smo njima morali ispuniti jedan upitnik- opisati mog muža- visina, stas, rasa, boja očiju, boja kose, krvna grupa... i onda smo to poslali i oni su vratili odgovor da imaju odgovarajućeg donatora.🤷‍♀️
    Znat ćemo više info tek kad dođemo tamo, ali mi smo rekli da nam je bitna krvna grupa, plave oči i svijetlija kosa. Nemamo nikakvih više zahtjeva, pa će oni lako s nama 🤣☺️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tinchy09
    01. Travanj 2023. 22:01

Angela, cestitam i tebi na plusicu! 🥰 nek je skolska do kraja! 🥰
    ...
    Ja ne pusim ali sam na vapeu. Nije dobro, znam, ali zadnja godina je bila prepuna stresa, majka se jedva izvukla nakon dvije sepse, uginula mi je pasica.. sve je to dosta utjecalo na mebe i kao sto je vec netko napisao i pokleknula sam 🤦🏻‍♀️ al ajde, bar je najmanja doza nikotina ak nista drugo.. trudim se da se i toga rijesim.
    Uz to, pokusavam se natjerati vjezbati, nabila sam kile bezveze jer sam i "stress eater" 😬..prije 2god sam imala 60kg sad sam na 78kg i jaaako me to cini nesretnom 😅.
    ..
    Tratincice, drago mi je da sve ide toliko brzo i vjerujem da ces ubrzo docekati svoj plusic 😁🤞🤞
    ...
    Aiona, sretno 🤞🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Luna93
    01. Travanj 2023. 22:31

kiki13

Tratinčica123

Luna draga, Hvala ti na odgovoru. Gledam sad u postpisu i prisjećam se kako je na kraju kod vas sve ispalo.. nadam se da će kod mene isto biti dosta jajnih stanica jer sperma bi trebala biti vrhunska🤣🤣
    Baš sam uzbuđena i najviše znatiželjna kako ću reagirati. Drago mi je da nije bilo nuspojava od lijekova, valjda ću i ja tako proći..
    Javi nam obavezno kad bude fet, da se skupa veselimo.. možda budemo i skupa na nekoh trudničkoj temiii 🥳🥳🤗

Hej hej nisam ni ja imala neke nuspojave od bockalica, samo sam bila napuhana uzasno i bilo mi je neugodno sidit 8 sati na poslu 🙈 nakon aspiracije ko da nista nije ni bilo..
    Nego, jedno mozda glupo pitanje, al znas da ne mislim nista lose, jel vi sami birate donora po nekim kriterijima ili "sto vas dopadne"?
    Nadam se i ja da ste ti i luna skupa na proljetnim bebama dogodine 🙂🤞🙏

Hvala puno. ❤️ 
    Evo me kao Kamilica, namjestam kad mi odgovara da rodim. 🤣😆😂

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.