Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NiaLyn
    08. Travanj 2022. 07:01

Garawa, koje si imala bakterije, kakvi su bili simptomi, ako ih je bilo? I koliko se vremena to liječi? Hvala na odgovoru. 

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 07:14

Rainy_day

Garawa, kojesi imala bakterije, kakvi su bili simptomi, ako ih je bilo? I koliko se vremena to liječi? Hvala na odgovoru.

Simptoma nisam imala nikakvih.. tako da nisam u pripremi za MPO ne bi ni radila briseve..
    Imala sam ureoplazmu.. i otišla je s jednom turom antibiotika.. morali smo piti oboje.. i pazili smo za to vrijeme da odnosi budu s kondomom.. e onda je se pojavio streptococcus.. i on je otišao nakon jedne ture antibiotika.. i sad zadnje je bio enterococcus za kojeg nisam pila ništa jer moj socijalni ginekolog neda.. kaže da je to normalna fizioloska flora rodnice te da rodnica ne može biti sterilna.. 

Ti samo zbog tog iscjedka želiš raditi briseve? 
    Jeste do sada radili na bebi ili želiš prvo sve provjeriti? 
    Jer praksa nije da se brisevi rade tek tako.. tek ako postoji problem kod začeća.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

NiaLyn
    08. Travanj 2022. 08:20

Garawa, imamo bebu od godinu i pol koja se uhvatila drugi ciklus, Bogu hvala. Imala sam manjak plodne vode pred kraj trudnoće od cega imam ptsp pa bi htjela sve provjeriti. Iako nitko nije rekao da bakterije mogu biti uzrok tome. Imala sam problema sa gljivicama nakon poroda i koristila sam par puta vaginalete. Trenutno nemam nikakvih simptoma osim iscjetka. 

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 08:57

Rainy_day

Garawa, imamo bebu od godinu i pol koja se uhvatila drugi ciklus, Bogu hvala. Imala sam manjak plodne vode pred kraj trudnoće od cega imam ptsp pa bi htjela sve provjeriti. Iako nitko nije rekao da bakterije mogu biti uzrok tome. Imala sam problema sa gljivicama nakon poroda i koristila sam par puta vaginalete. Trenutno nemam nikakvih simptoma osim iscjetka.

Svakako učini onako kako osjećaš.. biti ćeš mirnija.. 
    Držim fige da sve bude ok 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

NiaLyn
    08. Travanj 2022. 09:30

Garawa, hvala.. 

September
    08. Travanj 2022. 09:46

Jutro cure!
    Napokon sam se uspjela prijavit preko muzevog mobitela 🙈 ja jos na putu, a moj mobitel se smocio i ne mogu ga upalit 😅 kao sta vidite ne pratim bazalnu ni nista. Znam samo da ce mi ovulacija bit taman kad se vratimo doma.
    Amelia uzasnooo mi je zao sta prolazis kroz to 😐 nadam se da si sad bolje!
    Luna93 na ovom forumu svaka koja napise da joj muz ide na put oko ovulacije na kraju taj mjesec ostane trudna haha.
    Kiki i Zoe sretno ovaj ciklus s inseminacijom! 🤞🏻
    Garawa kad kreces sa testovima? Mozda s novim poslom dobijes i plus 😄
    Simba u kojoj su ti fazi?

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Christine
    08. Travanj 2022. 09:54

Rainy_day hvala ti na odgovoru ☺ i moje mišljenje je da je peak bio 04.04.👶🤞
    Garawa izgleda da meni ne pašu zelene trakice od 20/miu/ml, pa sam naručila roze od 10miu/ml. 06.04.sam se testirala s obje i roza trakica mi je pokazala tamniju crticu nego zelena, iako su obje bile svijetle s obzirom da je O prošla. Ako ovaj mjesec ne upali probat ćemo sljedeći ali ću se testirati s obje da bi mogla definitivno zaključiti da prelazim samo na roza trakice ☺

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

September
    08. Travanj 2022. 09:58

Sta se tice druge teme... sad moram ocito procitat 50 stranica jer me bas zanima sta je bilo 😅 tu i tamo citam i vecinu toga preskocim ali sam pratila ovaj slucaj. I da, istina je da je ona tema aktivnija ali eto meni vise odgovara ova iz razloga jer ne volim tu laznu nadu. Znaci ako je na testu sjena na 14 dpo onda nista od toga. Ako se beta ne dupla svakih 48h sanse su valjda 1% da ce to dobro zavrsit. Bilo je cura na forumu kojima je beta npr bila 220 i nakon 48h 400 i dogurale bi do 6.tjedna ali bi stalo srce nazalost. I to je uvijek bilo tako. Vidim opet su krenule rasprave... simba i zoe vjerujte da keysi nije hope jer je ona kad je dosla na forum u opisu imala svoj facebook profil. Ima slicnosti zbog dugackih postova i detaljnog opisivanja ali nekako sam sigurna da ne izmislja

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 09:58

Christine

Rainy_dayhvala ti na odgovoru ☺ i moje mišljenje je da je peak bio 04.04.👶🤞
    Garawa izgleda da meni ne pašu zelene trakice od 20/miu/ml, pa sam naručila roze od 10miu/ml. 06.04.sam se testirala s obje i roza trakica mi je pokazala tamniju crticu nego zelena, iako su obje bile svijetle s obzirom da je O prošla. Ako ovaj mjesec ne upali probat ćemo sljedeći ali ću se testirati s obje da bi mogla definitivno zaključiti da prelazim samo na roza trakice ☺

Vi nove cure koje dođete brzo ostanete trudne.. očito mi starosjedioci donosimo sreću 🤭 pa ti možda neće ni trebati 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Ella..
    08. Travanj 2022. 09:59

September

Jutro cure!
    Napokon sam se uspjela prijavit preko muzevog mobitela 🙈 ja jos na putu, a moj mobitel se smocio i ne mogu ga upalit 😅 kao sta vidite ne pratim bazalnu ni nista. Znam samo da ce mi ovulacija bit taman kad se vratimo doma.
    Amelia uzasnooo mi je zao sta prolazis kroz to 😐 nadam se da si sad bolje!
    Luna93 na ovom forumu svaka koja napise da joj muz ide na put oko ovulacije na kraju taj mjesec ostane trudna haha.
    Kiki i Zoe sretno ovaj ciklus s inseminacijom! 🤞🏻
    Garawakad kreces sa testovima? Mozda s novim poslom dobijes i plus 😄
    Simbau kojoj su ti fazi?

Mogla bih i ja svog muža poslati na put oko ovulacije 🤣🤣

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.