Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    07. Travanj 2022. 17:26

kiki13

Bacoja sam jednom koristila geonistin vaginalete za gljivice, tako da mozda nije nista strasno 🙈
    Simba daj vise detalja 😂 neznam o cemu se radi al zvuci interesantno 😂😂😂😂

Ma to Simba zakuhala, pa ko fol  koja od nas je 🙃🙃

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Luna93
    07. Travanj 2022. 17:59

Svakako sam htjela da se javim. 😃
    Jos veceras da pokrijemo, pa da me Bella stavi na listu za 21.04.
    Ovulacija bi mi trebala biti sutra, ali dragi ide na neki kraci put, tako da necemo uspjeti sutra. Kako ste vi? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 18:20

Garawa cestitke na novom poslu, bas mi je drago da si se preporodila🍀
    Luna samo vi danas pokrijete, momci ce spremno cekat jajasce 🙊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 19:35

Simba omg🤣🤣 Deja vu🙊 
    Nemam komentara🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Sto se tice nas, da, plan je i dalje da idemo u postupak u 6. mjesecu, ali eto odlicno si opisala, tocno mi se nista vise neda, nadam se usputnom cudu😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 19:39

Meni je samo zao sto nju mlade i neiskusne cure drze kao sveto pismo, slusaju njene savjete, pametovanja koja nemaju veze sa zdravim mozgom.
    Jadne cure🤦🏼‍♀️
    Tko god ima bilo kakvog pojma ne dozivljava ju.

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Garawa¤
    07. Travanj 2022. 19:46

Simba2

Radi se o drugoj temi i našoj povremenoj komentatorici Kejsi kojoj se događa cijela zavrzlama oko rasta i pada bete, koju je 10 puta vadila, pa se ništa ne vidi na ultrazvuku osim nekog tkiva, pa doktori sumnjaju i ne sumnjaju, pa krvari, ali to nije menga nakon npr biokemijske, nego eto možda vanmaterična itd., pa je u bolnici kod specijalista koji očito sa diplomom mogu dupe obrisati itd…
    Znači, ukoliko je to sve istina, ja se unaprijed ispričavam Kejsi, i želim joj brzo ozdravljenje i žao mi je što joj se to dešava. 🍀

Ali ovo zvuči kao fejk priča. Zbilja. I apsolutno sam pomislila na Hope ili Hope2.

Pokrivali jesmo.. tako da zbilja dan dva ni tamo ni vamo.. 
    A Kejsi.. ne mislim da je ona Hope to sam davno rekla.. 
    Pratila sam baš njenu priču i od početka mi testovi nisu obecavali da će to na dobro izaći.. 
    Što se dalje desilo vjeruj da nisam baš pohvatala jer mi je to sve dosta kaotično.. i koliko sam shvatila sa su je ostavili na promatranju u slučaju da nije vanmaternična.. 
    Vjerujem da nije, da je samo biokemijska u pitanju.. 
    Vjerujem da joj nije lako jer kad se sjetim sebe.. svojih odljeva a beta raste.. neke lude nade da će sve biti ok...plašenja doktora da nije možda vanmaternicna itd.. savjeta da odem ipak na kiretazu da oni to malo još postružu 🤦🏻‍♀️ Na kraju se sve samo rijesilo a ubili me u pojam.. ono što ja ne razumijem je ta volja za pisanjem ovdje.. možda joj je to ispušni ventil .. znam da meni nije bilo do same sebe a gdje do bodrenja drugih da pokrivaju pozitive LH trakice.. pa možda zato Simba imaš dojam da nisu čista posla u vezi te priče..
    Sve i svemu ne znam.. 😩

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Darcyyy
    07. Travanj 2022. 19:56

Baćo

Imam jedno pitanje :S
    Bila sam na gin pregledu sredinom 2. mj,. 23.3 sam ih zvala (jer oni nisu mene) da provjerim jel sve ok i da li mogu radit na bebi, s tim da mi je na tom pregledu vec rekla da mogu. Tad sam zvala jer sam vidila na e građanin kako je stigo nalaz i vidim neke x zabiljezene po papiru. Odmah sam ih zvala, a sestra je rekla da je to neka upala ali nema napomene za tabletama (pa vjv ne trebaju vaginalete) i da ce me tokom dana doktorica zvat- Zvala nije!
    Danas idem bzvze na E-građanin i vidim u komentaru da je nadodala kako je to bila upala rodnice i vulve i prepisala tablete Geonistin. Taman sam na 6dpo i nekako ne zelim sad to uzimat dok pocetka iduceg ciklusa (ako dode). Znam, trebala bi nazvati doktoricu, onda radi tek sutra jutro pa pitam vas :D: moram li sad to svakako piti ? :/ ako ih nisam popila do sad da li to znači da zbog toga nam ne ide vec 3 mj pokusavajuci jer imam neku upalu (iako ja osjecam da je sad sve ok i nema toga zbog cega sam tad isla na pregled)

Malo sam se razvezalaa, oprostite. Ali bas me to sad nekako utuklo :/

Haj! Nemoj to ni slučajno piti, to su vaginalete. :) a za ostalo vidi prvo s doktoricom.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 20:00

Kiki  vi krecete s inseminacijom? I mi isto, pratit cemo se💪🏻

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Garawa¤
    07. Travanj 2022. 22:32

proljetnica

Samo da pozdravim Simbu2, i ti si prozrela fejk priču dotične. Ja pokušavam argumentirano objasniti da priča nikako ne drži vodu a ekipa ništa ne kuži i daju podršku ženskoj a ono menstruira😂

Sad ću ja kao najveća neznalica pitati.. zašto misliš da laže.. zar ne postoji opcija da je biokemijska? Istina ,doktori to tumače skoro jednako kao i mengu i ne daju neku veliku važnost tome.. 
    Već sam gore napisala da sam imala situaciju da sam imala odljev a beta rasla.. i da su me plašili sa svime i svacim a ujedno me poslali kući sa duphastonom da čekam razvoj situacije.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Polly
    07. Travanj 2022. 23:14

Drage djevojke, sve koje ne uključuju Simbu, Zoe, proljetnicu i ostatak klana koji gazi po Kejsy. Nadam se da ima takvih. Zapitajte se zašto vam je tema nikakva. Jedna od vas je to napisala nedavno, da je zamrla, da je dobila jedan odgovor na pitanje, a između se ništa ni ne piše. Meni ovdje vlada nikakva energija, svako za sebe, dosta osoba ima koje očito imaju problem s povjerenjem.. Grozno!! Ne bih ni ja bila dio ove teme. Naša tema dnevno ima po 20 stranica, hrpetina savjeta, šala, podrške, analiziranja.. A Kejsy je jedna prekrasna osoba koja doslovno za svakoga nađe vremena u moru svojih briga. Ja bih razmislila u kome je problem. U divnoj ženi koja nesebično dijeli svoja iskustva i koja širi samo pozitivu forumom ili u čangrizavim kokoškama bez trunke poštovanja i empatije koje bacaju otrovne komentare bez imalo zadrške?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.