Jutro cure!
Napokon sam se uspjela prijavit preko muzevog mobitela 🙈 ja jos na putu, a moj mobitel se smocio i ne mogu ga upalit 😅 kao sta vidite ne pratim bazalnu ni nista. Znam samo da ce mi ovulacija bit taman kad se vratimo doma.
Amelia uzasnooo mi je zao sta prolazis kroz to 😐 nadam se da si sad bolje!
Luna93 na ovom forumu svaka koja napise da joj muz ide na put oko ovulacije na kraju taj mjesec ostane trudna haha.
Kiki i Zoe sretno ovaj ciklus s inseminacijom! 🤞🏻
Garawakad kreces sa testovima? Mozda s novim poslom dobijes i plus 😄
Simbau kojoj su ti fazi?
Mogla bih i ja svog muža poslati na put oko ovulacije 🤣🤣
Moj nikuda ne ide.. možda zato nisam ostala trudna ove 3 godine 🤣🤣🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro cure!
Napokon sam se uspjela prijavit preko muzevog mobitela 🙈 ja jos na putu, a moj mobitel se smocio i ne mogu ga upalit 😅 kao sta vidite ne pratim bazalnu ni nista. Znam samo da ce mi ovulacija bit taman kad se vratimo doma.
Luna93 na ovom forumu svaka koja napise da joj muz ide na put oko ovulacije na kraju taj mjesec ostane trudna haha.
Simbau kojoj su ti fazi?
hahha da ali u obzir dolazi samo sex dan prije ovulacije i onda ga posalji negdje 😂
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Jutro cure!
Simbau kojoj su ti fazi?
mi kad odemo onda idemo skupa. mozda sam trebala ostat doma 🤣🤣
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Jutro cure!
Simbau kojoj su ti fazi?
hahha da ali u obzir dolazi samo sex dan prije ovulacije i onda ga posalji negdje 😂
Iskoristim ga i pošaljem na odmor🤣🤣
A čuj, vrijedi svašta probati haha
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutro cure!
Simbau kojoj su ti fazi?
mi kad odemo onda idemo skupa. mozda sam trebala ostat doma 🤣🤣
Vjerojatno, ostanes 1 dan doma i onda se vrati po tebe🤣🤣
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Rainy_dayhvala ti na odgovoru ☺ i moje mišljenje je da je peak bio 04.04.👶🤞
Garawa izgleda da meni ne pašu zelene trakice od 20/miu/ml, pa sam naručila roze od 10miu/ml. 06.04.sam se testirala s obje i roza trakica mi je pokazala tamniju crticu nego zelena, iako su obje bile svijetle s obzirom da je O prošla. Ako ovaj mjesec ne upali probat ćemo sljedeći ali ću se testirati s obje da bi mogla definitivno zaključiti da prelazim samo na roza trakice ☺
Vi nove cure koje dođete brzo ostanete trudne.. očito mi starosjedioci donosimo sreću 🤭 pa ti možda neće ni trebati 🤞🤞
Nadam se da mi neće trebati ☺🥰 Kakva je situacija s tobom? ☺
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
September,
Voljela bih da se ova tvoja konstatacija ostvari. 😊
Mi smo u nezavidnoj situaciji, zivimo na dvije adrese, tako da od novembra ni jedan dan nismo uspjeli pokriti, uvijek dodje nekoliko dana poslije ovulacije. 😞
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Da se javim svojim dragim prijama 🤗🤭
Di ste cure 🤗 Petak jeee 🥳🥂
Sigurno sam vam falila, nisam se javljala mjesec dana. 🙈 Kod mene ništa nova. Ja i muž smo oboje dobili fantastične poslovne ponude, pa će beba pričekati. Ako nam je suđeno, zalomit ce se. Mladi smo 😂 Oboje smo zdravi, i vjerujem da će se desiti kad treba. Ako ne treba, neće. Mi smo okej s tim.😊
Vama želim da vam se desi što prije, jer vidim da to jako želite.☘️🙏🙌
Ali, nemojte zbog svojih frustracija biti zločeste prema drugim curama koje to ničim nisu zaslužile.
Ne govorim za sve vas tu, one "zločestije" će se prepoznati. Ima tu i dobrih cura. Njima svaka čast.
Ma sve ste vi dobre, ali kad si nesretan znaš biti bezobrazan. A da toga nisi ni svjestan. Budite mi zdrave i sretne! Ostalo će doći samo po sebi. 🤗💕☘️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Draga nasa Kamilice,
Zelje su obostrane. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Garawa bas si lijepo napisala, slazem se s tobom, bez nepotrebnog laprdanja, ako kome mozes dati koristan savjet iz svog iskustva super, ako ne, nema filozofije i nepotrebnih gluposti i nagadjanja💪🏻
A opet sve se pratimo i znamo kako koja stoji i u kojoj je situaciji🥰
Luna jeste vi radili kakve pretrage? Ja sam tebe pomjesala s nekim, mislim s Moly pa sam mislila da vi vec imate dijete😅
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji