R-day ja sam ih napravila na svoju ruku platila 600 kn, ali nije mi žao jer bi s mojim ginekologom još čekala, a na kraju sam imala ureaplazmu. Iskreno, pokušaj piti lactogyn, da ti se malo vaginalna flora obnovi, znam da je nekom to pomoglo, i da sam ga i ja pila uz antibiotike za ureaplazmu i da sam bila super, nisam imala nikakvih problema s antibioticima, a bojala sam se radi gljivica koje sam ranije imala...
Semptember ja sam upravo imala negativan test, u ponedjeljak se javljam dr i onda ćemo vidjeti što dalje. Uglavnom imam dva propala ciklusa, u kojima nisam konkretno imala ni nade ... Nisam neke sreće, ali mi to nije novost 😅😅😅
_____
Da nisam u MPO sad bi svog poslala ma makar nazad kod sveki, iza O ... 😂😂😂
Ja sam bila kupila taj prah od bioandine "Crvena maca" nešto najgore ikad, jedva bi to uspjela u voćnom jogurtu pojesti, tako da preporučam kapsule ... A koji dan ciklusa pretpostavljaš da ti je ovulacija, koliko ti traje L faza?
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
e koji maca prah da kupim? žuti, crveni ili crni? i gdje? i kako se to ono pije?😁
Hej, ja sam pila macu u kapsulama sa stranice Futunatura.. sad ne znam je li to stogod pripomoglo 🤭 i pila sam do O i dan poslije jer nisam znala sto posto je li bila taj dan. 😁 Inace nisam za cajeve i kojekakve napitke pa su mi kapsule bile jednostavnije
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lutealna faza mi je 10 tak dana, je, nije, trebala bi biti dulja. Izvadila sam hormone, dr mi je kratko pogledala i kaze da su ok, a progesteron mi uopce nije dala za vaditi. Pocela sam piti B6 jer sam vidjela da navodno produžuje lutealnu fazu pa eto. Ali kod mene je glavni problem stres. Sin mi sada ima godinu i mjesec dana, stvarno je bilo izazovno, a sad sam se vratila
Na posao i moram li vam pricati o stresu i pritisku. Kako vi cure tempirate odnose? Kad je najbolje za trudnoću? Nazalost nama se to svelo samo kad su trakice pozitivne, ili par dana prije, (muž nezna za trakice) jer bi mu to ubilo svu volju🤦🏻♂️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Lutealna faza mi je 10 tak dana, je, nije, trebala bi biti dulja. Izvadila sam hormone, dr mi je kratko pogledala i kaze da su ok, a progesteron mi uopce nije dala za vaditi. Pocela sam piti B6 jer sam vidjela da navodno produžuje lutealnu fazu pa eto. Ali kod mene je glavni problem stres. Sin mi sada ima godinu i mjesec dana, stvarno je bilo izazovno, a sad sam se vratila
Na posao i moram li vam pricati o stresu i pritisku. Kako vi cure tempirate odnose? Kad je najbolje za trudnoću? Nazalost nama se to svelo samo kad su trakice pozitivne, ili par dana prije, (muž nezna za trakice) jer bi mu to ubilo svu volju🤦🏻♂️.
Nemoj mu ni govoriti za trakice.. svi su oni isti ,ne funkcioniraju pod stresom..a za tempiranje odnosa napisala ti je Kiki
Sretno !!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
e koji maca prah da kupim? žuti, crveni ili crni? i gdje? i kako se to ono pije?😁
Hej, ja sam pila macu u kapsulama sa stranice Futunatura.. sad ne znam je li to stogod pripomoglo 🤭 i pila sam do O i dan poslije jer nisam znala sto posto je li bila taj dan. 😁 Inace nisam za cajeve i kojekakve napitke pa su mi kapsule bile jednostavnije
Kako si ti?
Jesi odmah otišla na komplikacije ili si još u pogonu?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ružice poradi na produženju L, vjerujem da kad to središ da ćeš lako ostvariti T... Nadam se da će se stres smanjiti i sretno.... 🍀🍀
Simba ništa ti ne preostaje nego da stvarno počmeš koristiti LH trakice 😂😂😂 ili ti to otprilike procijeni pa što bude ... 😂😂
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hvala curke,
Idemo zajedno u pobjede i sretno nam!❤️
Koje lh trakice koristite, ja kupim ove iz Mullera ali su preskupe.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala curke,
Idemo zajedno u pobjede i sretno nam!❤️
Koje lh trakice koristite, ja kupim ove iz Mullera ali su preskupe.
Ma ne to raditi..
Naruči s interneta.. npr.. ove ja koristim
HRK 110.36 21%OFF | ACCUFAST 60Pcs LH + 20Pcs HCG Test Strips Early Detection LH Ovulation HCG Pregnancy Women Fertility Test Strips
https://a.aliexpress.com/_mNUZj3M
Kod nas su preskupe 💩💩
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Lida,
Koliko prije ovulacija je tvoj muz otisao na put?
Ponadah se da to putovanje oko ovulacije donosi srecu. 😂🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki,
Hahahah, bar na izlet ih posaljite. 😂
👩🏻29👦🏻43