Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hepy
    07. Travanj 2022. 13:06

Hej curke, ja sam malo odlutala, obveze me pojele. 
    Mene možete na listi pomaknuti za 'ne' dobiti 23.04. Nešto se tu kod mene poremetilo s ovim dolaskom...
    Trebala sam dobiti 7/8.04. i piškila na trakice svaki dan i nema O, i nema je...jučer eto piškila i ulovila peak...i danas isto, pa pretpostavljam da će sutra biti O. https://ibb.co/pRC4bsf  Od kad koristim trakice uvijek mi peak traje 2 dana. Pijem vrkutu sada nekim mj dana i počeo me danas boliti lijevi jajnik, što nije već dugo, nezz jel moguće da to ima veze ili ne...
    Pokrili smo jučer, budemo i danas i sutra...
    Netko mi je preporučio da uzmem za suhoću  Pree Seed lubrikant - stigao, isproban i super je! 
    Jedva čekam da svadba i sav stres prođe i otić kod gin vidjeti kakvo je stanje i od kud sada problemčići kojih do sada nije bilo...

👩🏽28 🧑🏽28
    30.04.2022.❤️💍

Baćo
    07. Travanj 2022. 14:43

Imam jedno pitanje :S
    Bila sam na gin pregledu sredinom 2. mj,. 23.3 sam ih zvala (jer oni nisu mene) da provjerim jel sve ok i da li mogu radit na bebi, s tim da mi je na tom pregledu vec rekla da mogu. Tad sam zvala jer sam vidila na e građanin kako  je stigo nalaz i vidim neke x zabiljezene po papiru. Odmah sam ih zvala, a sestra je rekla da je to neka upala ali nema napomene za tabletama (pa vjv ne trebaju vaginalete) i da ce me tokom dana doktorica zvat- Zvala nije!
    Danas idem bzvze na E-građanin i vidim u komentaru da je nadodala kako je to bila upala rodnice i vulve i prepisala tablete Geonistin. Taman sam na 6dpo i nekako ne zelim sad to uzimat dok pocetka iduceg ciklusa (ako dode). Znam, trebala bi nazvati doktoricu, onda radi tek sutra jutro pa pitam vas :D: moram li sad to svakako piti ? :/ ako ih nisam popila do sad da li to znači da zbog toga nam ne ide vec 3 mj pokusavajuci jer imam neku upalu (iako ja osjecam da je sad sve ok i nema toga zbog cega sam tad isla na pregled)

Malo sam se razvezalaa, oprostite. Ali bas me to sad nekako utuklo :/

24.12.2022. 💙

Joli 🌟
    07. Travanj 2022. 15:26

Baćo Sve smo mi ovdje imale nešto i s nečim se borile, nikako nije pametno raditi na bebi s upalama u tijeku... Ja sam osobno bila dva mjeseca van opticaja, dok se nisam riješila ureaplazme. Po meni ti je sve druge neodgovorno ponašanje prema svom tijelu, a i ne želiš u strahu započeti trudnoću, tek si 6 dc, još nisi imala O, propustit ćeš jedan ciklus pokušavanja, a može ti i to biti prepreka.
    Simba koja tema, koja str... Ja nisam, nemam vremena... Čekam ponedjeljak i nadam se IVF-u...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 15:28

Hello ženice🥰 
    Je nam zamrla tema, moramo je malo podic, ima nas jos ne-trudnih, drzimo se🤣💪🏻
    Simba kod mene nema bas nista, zamrla sam skroz. Kako sam prosle godine optimisticno radila sve pretrage, istrazivala, sad totalna suprotnost🤦🏼‍♀️ Jednostavno mi se vise nista neda😬
    Trebam napravit uskoro uzv, papu, briseve pa se narucit na HSG, al za mjesec dana cu doc u Zagreb pa cu to odradit kod svoje ginekologice, jer mi se ne daje 3000 kn za to sve privatno😅
    Di su nam ostale curke?
    Luna, molypoly, garawa, jelusicka javite se, dajte neke sretne vijesti 🥰

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 15:31

Baćo ja stvarno ne bi davala nikakve sugestije ni savjete ako imas upalu, slusaj doktoricu, to ti je najpametnije.😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Christine
    07. Travanj 2022. 16:03

Zoe🌸

Hello ženice🥰
    Je nam zamrla tema, moramo je malo podic, ima nas jos ne-trudnih, drzimo se🤣💪🏻
    Simba kod mene nema bas nista, zamrla sam skroz. Kako sam prosle godine optimisticno radila sve pretrage, istrazivala, sad totalna suprotnost🤦🏼‍♀️ Jednostavno mi se vise nista neda😬
    Trebam napravit uskoro uzv, papu, briseve pa se narucit na HSG, al za mjesec dana cu doc u Zagreb pa cu to odradit kod svoje ginekologice, jer mi se ne daje 3000 kn za to sve privatno😅
    Di su nam ostale curke?
    Luna, molypoly, garawa, jelusicka javite se, dajte neke sretne vijesti 🥰

Zoe slažem se da je tema slabo aktivna, evo i mene je zanimalo što će cure reći na moje LH trakice ali dobila sam samo jedan odgovor pa i dalje nisam 100% sigurna što da mislim o svemu. Preostaje mi samo čekati 10ak dana do M ili do pozitivnog testa za trudnoću ☺ naručila sam LH trakice sa 10miu/ml, prije toga sam koristila 20miu/ml i kad je testna po jacini bila jako blizu kontrolnoj. 3x tijekom dana je bila iste jacine i onda dam otisla spavati. Sutradan s drugim urinom je crtica skroz posvijetlila. Ako imas volje pogledaj stranicu-dvije unazad prilozila sam sliku, pa mi reci misljenje 😘

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 16:07

Christine slazem se s Kiki, rekla bi da je ovo od 4.4. to👌🏻
    Tipa ja nikada nisam ulovila onaj pik kad crta vristi, al mi bude ovako kao tebi i to je to, potvrdjeno vise puta UZV-om😊 jel pratis cervikalnu sluz? Ako imas egg white rastezljivu sluz to je to💪🏻

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 16:09

Preporucam ti aplikaciju premom, meni je odlicna
    Slikas trakice pa ti ocita vrijednost, i broji ti DPO dane po trakicama.😊
    Instliras aplikaciju i svoje trakice slikas pod Test - others 😄

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Christine
    07. Travanj 2022. 16:13

Zoe🌸

Christine slazem se s Kiki, rekla bi da je ovo od 4.4. to👌🏻
    Tipa ja nikada nisam ulovila onaj pik kad crta vristi, al mi bude ovako kao tebi i to je to, potvrdjeno vise puta UZV-om😊 jel pratis cervikalnu sluz? Ako imas egg white rastezljivu sluz to je to💪🏻

Pratila sam da i nisam primjetila, kod mene je to očito u malim količinama. Jedino sam primjetila dan dva (taman tako na 4.) da je na donjem vešu ostalo onako sjajno od iscjedka i nisam uspjela rastegnuti jer je toliko malo bilo. Ali sam kroz cijeli dan osjetila vlažnost. Počela sam mjeriti bazalnu temperaturu ali toplomjer baš za bazalnu je došao 04.04. i sutradan sam počela. To izgleda ovako:
    05.04.- 36,29
    06.04. - 36,31
    07.04. - 36,42

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Zoe🌸
    07. Travanj 2022. 16:18

Christine ja bazalnu ne mjerim vise, kad sam ju mjerila bi mi tek skocila temp 3-4 dana nakon O. Moras bar nekoliko ciklusa mjerit da bi znala kako tvoja funkcionira. Nadam se da ce sutra jos malo skociti il preksutra, pa bi ti to bila potvrda👌🏻

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.