Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    01. Rujan 2022. 12:25

September

Tratinčica123

SeeptembeeerOMG, ROZNA CRTA!😍😍😍
    Ja ju vidim! Ovo bi moglo odlično za 2 dana!👍🥰🥰
    Lh ti super izgleda..😉

Muž odradio spermiogram, bit će nalaz u utorak ili srijedu, možda možda prije.🤷‍♀️
    Ja nisam izvadila betu, navodno nije bilo nikoga da mi izvadi, a kao vade do 9h. Dok smo mi završili ovdje, bilo je preko 10h..
    Pičimo sad kući, ako dođem do 14.30h barem, a moguće, otici cu u polikliniku kod nas da nalaz bude sutra.👍

Vidjet cemo da, tek mi je 9 dpo. E pa ako si isla na Sveti Duh imas odmah 5 min autom polikliniku Breyer. Ja tamo uvijek idem i u roku od par sati dodju rezultati

Moglo bi ovo biti odličnoo😍😍
    Nisam vam stigla tu pisati, zaista onda nisam tražila dalje. Mi smo svakako sada na putu kući...😕😕

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Aneee
    01. Rujan 2022. 12:40

September da vidi se i to roza sjenica...iste i ja imam lh i hcg 😁 mislim da je ovo trudnoca. Čestitam 😁
    Jučer na 10dpo mi ništa nije bilo, danas nisam piskila. Sutra ću opet

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ella..
    01. Rujan 2022. 12:44

September

m_a_t_e_a

Čestitke Bella i September 😊 svim ostalima trudilicama sretno u iščekivanju plusića.
    Btw možete i mene slobodno staviti na iduću listu 😄

Ja jos nemam plus 😄 ali kad si vec rekla ipak moram napisat da sam sad na 9 dpo radila test i ima neka sjena 😧 tesko mi je uslikat ali uzivo ju vidim cim pogledam u test i roza boje je. Necu se previse nadat ali vidjet cu jos sutra i prekosutra ako ce tamnit i onda prekosutra vadit betu. Nemam vise zivaca za te testove tako da cu sigurno vadit betu u subotu. Ali nikad nisam imala ovakvu sjenu

I ja sam jutros pišnula jer zašto ne kad već imam test jel🤣
    I ja vidim sjenu, ne znam više jesam luda ili šta,  izluditi s tim sjenama.  Daj slikaj svoju nekako  
    Evo moje https://ibb.co/72jYs28
    U roku 2min sam vidjela već 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    01. Rujan 2022. 12:46

Ella..

September

m_a_t_e_a

Čestitke Bella i September 😊 svim ostalima trudilicama sretno u iščekivanju plusića.

Ja jos nemam plus 😄 ali kad si vec rekla ipak moram napisat da sam sad na 9 dpo radila test i ima neka sjena 😧 tesko mi je uslikat ali uzivo ju vidim cim pogledam u test i roza boje je. Necu se previse nadat ali vidjet cu jos sutra i prekosutra ako ce tamnit i onda prekosutra vadit betu. Nemam vise zivaca za te testove tako da cu sigurno vadit betu u subotu. Ali nikad nisam imala ovakvu sjenu

I ja vidim sjenu, ne znam više jesam luda ili šta, izluditi s tim sjenama. Daj slikaj svoju nekako
    Evo mojehttps://ibb.co/72jYs28

September  sad sam vidjela da si stavila sliku i vidi seeee🥰😊🤗🙏

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• ružica
    01. Rujan 2022. 12:46

September vidimo crtu!!
    Da li si lh piškila kad i hcg ili je od prije?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Ella..
    01. Rujan 2022. 12:49

https://ibb.co/0Gm20Qj
    Evo moja LH od danas 🙄🙄

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

September
    01. Rujan 2022. 12:51

Samo mi nemojte jos cestitat jer ako na kraju ispadne da je lazna bit cu u depresiji 😅 ovaj mjesec ne uzimam ni progesteron tako da cu odmah u subotu vadit progesteron i betu za svaki slucaj. 
    Ella ja nesto vidim ali te sjene ce nas izludit tako da cekamo jos par dana i onda cemo bit sigurne :)
    Ruzica u isto vrijeme ali te lh trakice nista ne znace, znaju mi pred menstruaciju bit tamne ali imam ih doma preko 30 pa zasto ne 😄 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Garawa¤
    01. Rujan 2022. 12:51

Ella..

September

m_a_t_e_a

I ja vidim sjenu, ne znam više jesam luda ili šta, izluditi s tim sjenama. Daj slikaj svoju nekako

Ovdje se vidi. 
    Kakva je uživo? Roza? 
    I lh ti vuče na peak.. ili si trudna ili M skoro stiže.  (Meni je znao biti peak dan prije M ) 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tratinčica123
    01. Rujan 2022. 12:53

Ella..

September

m_a_t_e_a

Vidim i kod tebe, i baš boje kakve treba bit😍😍

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

September
    01. Rujan 2022. 12:53

Ella..

https://ibb.co/0Gm20Qj
    Evo moja LH od danas 🙄🙄

A joj, ne znam sta bi rekla 😆 mozemo mi sad ovo sve analizirat ali moze bit trudnoca i ne mora. Znam kako je 😒 samo sta ja u vise od 2 i pol godine koliko pokusavamo nisam vidjela tu drugu crticu i ovo je prvi put da sam radila test, a da mi srce nije udaralo ko ludo haha

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.