Stigla 2. Beta 687,4 je. Narucila se na pregled 13.09. Tko ce docekati do onda🤔🤗
Super beta 😍😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala curkama koje su odgovorile na pitanje o nabavi LH trakica... Napravila sam narudžbu, čekam da stignu i čekam novi ciklus da ih isprobamo 😊
💃🏼 27 god.
🕴🏼 34 god.
👶🏻 2020. 👣
Čestitke Bella i September 😊 svim ostalima trudilicama sretno u iščekivanju plusića.
Btw možete i mene slobodno staviti na iduću listu 😄
💃🏼 27 god.
🕴🏼 34 god.
👶🏻 2020. 👣
Čestitke Bella i September 😊 svim ostalima trudilicama sretno u iščekivanju plusića.
Ja jos nemam plus 😄 ali kad si vec rekla ipak moram napisat da sam sad na 9 dpo radila test i ima neka sjena 😧 tesko mi je uslikat ali uzivo ju vidim cim pogledam u test i roza boje je. Necu se previse nadat ali vidjet cu jos sutra i prekosutra ako ce tamnit i onda prekosutra vadit betu. Nemam vise zivaca za te testove tako da cu sigurno vadit betu u subotu. Ali nikad nisam imala ovakvu sjenu
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Ja jos nemam plus 😄 ali kad si vec rekla ipak moram napisat da sam sad na 9 dpo radila test i ima neka sjena 😧 tesko mi je uslikat ali uzivo ju vidim cim pogledam u test i roza boje je. Necu se previse nadat ali vidjet cu jos sutra i prekosutra ako ce tamnit i onda prekosutra vadit betu. Nemam vise zivaca za te testove tako da cu sigurno vadit betu u subotu. Ali nikad nisam imala ovakvu sjenu
🙏🙏
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Slikaj nekako. Budemo mi to 🧐🤭
I drzim 🤞 da tamni.
Slikaj nekako. Budemo mi to 🧐🤭
I drzim 🤞 da tamni.
Evo na prvoj slici je dolje lh da se ne zabunite 😄 a kad uvecam slike nista ne vidim. Uzivo se bas lijepo vidi ali kazem nekako bi mi to sve bilo nevjerojatno i ne zelim se razocarat tako da cu u subotu sigurno znat :) ja planiram na ivf sljedeci tjedan pa eto mozda mi se dogodilo cudo
https://ibb.co/Cv766NW
https://ibb.co/W57Nxt3
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Seeptembeeer OMG, ROZNA CRTA!😍😍😍
Ja ju vidim! Ovo bi moglo odlično za 2 dana!👍🥰🥰
Lh ti super izgleda..😉
...
Muž odradio spermiogram, bit će nalaz u utorak ili srijedu, možda možda prije.🤷♀️
Ja nisam izvadila betu, navodno nije bilo nikoga da mi izvadi, a kao vade do 9h. Dok smo mi završili ovdje, bilo je preko 10h..
Pičimo sad kući, ako dođem do 14.30h barem, a moguće, otici cu u polikliniku kod nas da nalaz bude sutra.👍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
SeeptembeeerOMG, ROZNA CRTA!😍😍😍
Ja ju vidim! Ovo bi moglo odlično za 2 dana!👍🥰🥰
Lh ti super izgleda..😉
…
Muž odradio spermiogram, bit će nalaz u utorak ili srijedu, možda možda prije.🤷♀️
Ja nisam izvadila betu, navodno nije bilo nikoga da mi izvadi, a kao vade do 9h. Dok smo mi završili ovdje, bilo je preko 10h..
Pičimo sad kući, ako dođem do 14.30h barem, a moguće, otici cu u polikliniku kod nas da nalaz bude sutra.👍
Vidjet cemo da, tek mi je 9 dpo. E pa ako si isla na Sveti Duh imas odmah 5 min autom polikliniku Breyer. Ja tamo uvijek idem i u roku od par sati dodju rezultati
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji