September Gravignost je najbolja, tako kažu, evo sretno sutra, držim fige na rukama i nogama, tebi i Garawoj, a Kiki tebi držim za sljedeći ciklus.... Sutra čekam testove...🍀🤞
Ella nadam se da će tamniti, izgleda optimistično...
Tratinčice je li došao nalaz mužu? Jesi se ti ponovno testirala??
____
Nove cure, jako je teško nekome tko nije često tu sve pohvatati, u kojoj ste fazi ciklusa, jeste radili testove, a ako stavite trakicu kakvu imamo mi starosjedioci lakše vas je pratiti, a upute za sve imate na prvim postovima 6. Dijela... https://www.fertilityfriend.com/
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Nove cure držim i vama naravno, nikome ne želim da se zadrži ovdje kao mi🍀🍀🍀🍀... Odavno smo trebale biti na boljim temama i kada vidim da su dočekale svoje pluseve srce mi bude kao kuća....😅😅😅 Svima vam želim sreću i da što prije odete na sretnije teme, ali moje stare družice su mi posebne 💜
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutro cure..
Kod mene i dalje ništa..
Ajmo testice na sunce da vidimo vaše 🙏🙏
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Dobro jutro svima 😊
Ella i September čekamo danas testove, meni vaši baš izgledaju optimistično 🥰
Garawa još je možda rano da bi bilo što pokazao?🤔
...
Nalaz od muža će biti u utorak ili srijedu, navodno je velika gužva. Rekli su možda ponedjeljak, ali ne vjeruju. Nema veze, kad bude, bude.
...
Ja sam 8.9 u četvrtak naručena kod svog dr na humanu, do tad ću imati nalaze. Muž je danas otišao izvaditi krv- kks, TSH, vitamin D, željezo, hepatitis..za sve moguće je dobio uputnice pa je otišao riješiti.
Ja nisam ponavljala test.. jučer ujutro jesam, opet onaj iz Mullera, opet dobila crtu kao i prekjučer što sam vam slala..
Meni je jučer bio 14dpo. Jučer i prekjučer smeđi iscjedak, samo na ulosku par mrljica, čak ne ni kad se obrisem. Menga bolovi pristuni i glavobolja već 9- ti dan.. ja pijem Duphaston još danas i onda 6.9 menga stiže..nije mi se nikad dogodilo da imam neki smedi iscjedak za vrijeme Duphastona.. 🤷♀️ tako da ne znam što da mislim, ali pripremila sam se za dolazak M.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dakle ovo su mi 2 testa.. prvi ranije rađen, drugi kasnije.
https://ibb.co/M2CjQRk
Ali kažem, pripremila sam se za dolazak M. Više se neću testirati. 😊
Jučer sam se isplakala, jer je svaki mjesec bilo sve savršeno i nekako ovaj sam se osjećala baš trudno. Koliko god čudno zvuči, prvi puta taj osjećaj.. no dobro 😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ajme ja sam u šoku. Pripremala sam se na trazenje sjene, a kad ono... Ne kuzim kako je tako potamnio test u 24h
https://ibb.co/ZKJ4xqc
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Ovaj gravignost ultra mi je jacine easy@home koji je osjetljivost 25. Kako je moguce da mi je tako na 10 dpo 😧 mislim da cu danas vadit betu i progesteron
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Ajme ja sam u šoku. Pripremala sam se na trazenje sjene, a kad ono… Ne kuzim kako je tako potamnio test u 24h
https://ibb.co/ZKJ4xqc
Isuse Bože 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Dobro jutro svima 😊
Ella i Septemberčekamo danas testove, meni vaši baš izgledaju optimistično 🥰
Garawa još je možda rano da bi bilo što pokazao?🤔
…
Nalaz od muža će biti u utorak ili srijedu, navodno je velika gužva. Rekli su možda ponedjeljak, ali ne vjeruju. Nema veze, kad bude, bude.
…
Ja sam 8.9 u četvrtak naručena kod svog dr na humanu, do tad ću imati nalaze. Muž je danas otišao izvaditi krv- kks, TSH, vitamin D, željezo, hepatitis..za sve moguće je dobio uputnice pa je otišao riješiti.
Ja nisam ponavljala test.. jučer ujutro jesam, opet onaj iz Mullera, opet dobila crtu kao i prekjučer što sam vam slala..
Meni je jučer bio 14dpo. Jučer i prekjučer smeđi iscjedak, samo na ulosku par mrljica, čak ne ni kad se obrisem. Menga bolovi pristuni i glavobolja već 9- ti dan.. ja pijem Duphaston još danas i onda 6.9 menga stiže..nije mi se nikad dogodilo da imam neki smedi iscjedak za vrijeme Duphastona.. 🤷♀️ tako da ne znam što da mislim, ali pripremila sam se za dolazak M.
To si trebala vaditi betu da ne prekidaš terapiju..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
September Čestitam 🥳🥳 ovo su tako lijepe crtice i tako mi je drago zbog tebe 😍😍 Bella stvai još jedan plus na listi, a realno moguće je ako se radi o ranoj impl., ako je npr bila 6 dan onda nema razloga da ne bude lijepa crtica. Da je danas drugi dan i da se beta uduplala... Samo to izvadi betu... 😉😉
Tratinčice ja sam imala smeđarenja od Dupahstona... Ja te Mullerove obavezno rastvorim zato što ogledalce baca sjene, ali sjene na ovima vidim, baš odmah. Šteta je što nisi izvadila betu jer samu sebe izluđuješ s tolikim testovima...
Garawa 11 dpo je rano, čekam još naredna dva dana testove... 🍀🍀🤞🤞
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji