Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:44

Kami.lica

_

Kami.lica

Pepermint

Kami.lica

Vidite da ima i luđih od mene 🤣🤣🤣

Ma ja mislim da ovdje vrijedi ono " sto trazis to i dobis" tako da. Ja sam malo citala unazad i cudi me da vec netko nije prije odreagirao na taj nacin kao Dijana84. Ali sta ces. Svatko dobije sto je i zasluzio. Kad tad. Mozda da malo smiris strasti? Jer pretjerujes vec sad. Kroz komentare vidim da si postigla sto si htjela i evo zamolila bi te ako nemas sta pametno reci vezano za ovu temu koja je da odes negdje drugdje sijat svoju negativu. Ajde pusti nas male ljude da se ovdje jadamo medusobno i pokusamo doc do onog sto mi smatramo i zelimo. A ti ako ne zelis isto sto i mi idi trazi i ostvaruj svoje zelje drugdje.

Ovo što je ona napisala moze samo bolesna osoba. A i vi ste bolesne ako vam je to normalno. Zajebancija je jedno, prijetnje i psovanje roditelja su drugo. I tu se prelazi granica.

Od kud ti znaš gdje su naše granice?
    Ti si mi nekoliko puta djecu spomenula.. i nazvala ih privjescima.. gdje je tvoja granica dušo???

U tuđe se ništa ne dira.. a ti si se dobro zaigrala..

Jesam ja ikome mater psovala i proklinjala? Prijetila tvom muzu, djeci? Privjesak je simpatičan naziv. Nije uvreda ni prijetnja.
    Slobodno je podrzavajte, to o vama dovoljno govori. 🤗

Diraš u nečiju djecu.. 
    Halo oo .. to je svetinja.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 17:45

Gnjido jedna vidces ti 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:45

Lula jalova nije uvreda nego opis za nekoga tko ne moze imati djecu

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 17:46

Kami.lica

Dijana84

Glupaco glupa nevaspitana scim se ti zajebavas i nasladujes mukama ovih zena dabogda te sve stiglo

Nevaspitana? Esad sam sigurna da je sayuri 🤭

Možda sam i ja 🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 17:46

Kami.lica

Lulajalova nije uvreda nego opis za nekoga tko ne moze imati djecu

Pa dobro, ako tebi nije to uvreda, ok. I to je ono najblaze sto si ti pisala. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:47

kiki13

Kami.lica

_

Kami.lica

Pepermint

Kami.lica

Vidite da ima i luđih od mene 🤣🤣🤣

Ma ja mislim da ovdje vrijedi ono " sto trazis to i dobis" tako da. Ja sam malo citala unazad i cudi me da vec netko nije prije odreagirao na taj nacin kao Dijana84. Ali sta ces. Svatko dobije sto je i zasluzio. Kad tad. Mozda da malo smiris strasti? Jer pretjerujes vec sad. Kroz komentare vidim da si postigla sto si htjela i evo zamolila bi te ako nemas sta pametno reci vezano za ovu temu koja je da odes negdje drugdje sijat svoju negativu. Ajde pusti nas male ljude da se ovdje jadamo medusobno i pokusamo doc do onog sto mi smatramo i zelimo. A ti ako ne zelis isto sto i mi idi trazi i ostvaruj svoje zelje drugdje.

Ovo što je ona napisala moze samo bolesna osoba. A i vi ste bolesne ako vam je to normalno. Zajebancija je jedno, prijetnje i psovanje roditelja su drugo. I tu se prelazi granica.

Od kud ti znaš gdje su naše granice?
    Ti si mi nekoliko puta djecu spomenula.. i nazvala ih privjescima.. gdje je tvoja granica dušo???

U tuđe se ništa ne dira.. a ti si se dobro zaigrala..

Jesam ja ikome mater psovala i proklinjala? Prijetila tvom muzu, djeci? Privjesak je simpatičan naziv. Nije uvreda ni prijetnja.
    Slobodno je podrzavajte, to o vama dovoljno govori. 🤗

Sad si slaba na jezicini kad te neko oplete? Znamo svi sta si pisala i kako i sta si time mislila, kasno ti je za ulizivanje.
    Natezi se ti lipo s Dijanom, a mi cemo nastavit po svome.

Ne budi bezobrazna 🤗

• Kami.lica

_

Kami.lica

Dijana84

Glupaco glupa nevaspitana scim se ti zajebavas i nasladujes mukama ovih zena dabogda te sve stiglo

Nevaspitana? Esad sam sigurna da je sayuri 🤭

Možda sam i ja 🤭

Ti si Hrvatica 🤗

Garawa¤

Kami.lica

Ne postoji naziv za to koji nije pogrdan? Ti si ga koristila s namjerom da se netko osjeća loše.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:48

Što se mene tiče, Sayuri moze do sutra vrijeđati. Samo sebe truje. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 17:48

_

Kami.lica

Ne postoji naziv za to koji nije pogrdan? Ti si ga koristila s namjerom da se netko osjeća loše..

Ispričavam se za privjeske 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.