jasamja- drzim fige da pokrenes pozitivan niz, i pocetak jeseni napravis jos ljepsim 🙏🤗
Ja nisam radila nikakav test jos, jucer mi je dosla i muka neka, i po sredini stomaka ko grcici lagani, jucer sam imala jos malo smedje-prljavo rozo, cak mi je u jednom trenutko na poslu doso osjecaj ko da mi se onako menga slila, ali nije..
tako da ne znam jel neki cudan ciklus, ja se bojim uraditi test, iskreno.. sama sebi govorim ma nema sanse, umislila sam nesto, a s druge strane stvarno cudno ovo..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Ivy ne znam kako ti se da muciti. Uradis test i znas je li ili nije…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Meni se isto par dana povraca, imam mucnine i ljutinu u grlu. Jucer sam uradila test i vidjeli ste da nema nista. Znaci nije od trudnoce. Uradis i znas na cemu si…
Pokušavamo od 10/2024
Piskite žene i zapocnite sretni niz 🤞🤞
Ja ovih dana pratim cervix jako je visoko samo vrskom prsta ga diram ali to radim zadnjih dana tako da ne znam kakav je kroz ciklus inače. Možda su mi samo kratki prsti ne znam. Imam taj mliječni iscjedak ništa značajno. Ostalih simptoma i nema uopće. Sise ispuhane jedino ti menzes bolovi pomalo...
Mi smo bili kod doktora Hauptmana u Zagrebu prije mjesec dana (spec. urolog/androlog), za mušku neplodnost - proguglajte ga. Supruga je pitao jedino je li puši. Ništa drugo, ni hrana ni alkohol. Jedino cigarete. Da je to najgori neprijatelj i ako puši da ostavi cigarete ako želi popraviti spermiogram…
Pa eto, pripazite i na to
Aha znaci cigarete su veliki problem.. moj ih je bio ostavio taman negdje prije ljeta, sad se vratio ipak nije mogao izdrzat, posao, stres sve skupa i pokleknuo je 😒
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Jasamja kad je novi termin za testic? 🫠🤞 svaka cast na izdrzljivosti. Ja zadnjih par ciklusa odlucim kao sutra ujutro radim i onda dode m, nema veze sto trebam dobit za 3 dana, ona dode , kao da mi porucuje sto se uopce nadas 🙈 ali mi bar spasi test da ne trosim bezveze 🤣
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Jasamja kad je novi termin za testic? 🫠🤞 svaka cast na izdrzljivosti. Ja zadnjih par ciklusa odlucim kao sutra ujutro radim i onda dode m, nema veze sto trebam dobit za 3 dana, ona dode , kao da mi porucuje sto se uopce nadas 🙈 ali mi bar spasi test da ne trosim bezveze 🤣
Sutra ili nedjelju, ako ne krene 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Srecice čestitam 😁 nadam se da si pokrenula val pozitivnih testova na ovoj temi sada 🙂🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Linda_ eto po doktoru cigarete su veliki neprijatelj plodnosti. Moj muž ne puši pa opet ima grozan spermiogram, ali eto kažem što nam je on baš naglasio…
Pokušavamo od 10/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji