Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina37
    28. Rujan 2025. 13:11

Vi koje jos niste dobile,drzim fige mozda ipak ima nade dok god ne dode m..a ostale sretno u drugom krugu idemo zajedno. Nadam se da će bar nekima biti sretan idući mjesec 🤞 vrijeme je vec da se pokrene val 😁

Didiia
    28. Rujan 2025. 14:55

Nisam ni ja znala to da lh trakica tamni kad trebaš dobit. Svaki dan naučiš nešto novo.. Meni po kalendaru m treba doćpred rođendan hajde da sebi poklonim ➕ ovaj mjesec 😂 krajem sledeće sedmice krećem sa lh trakicama pa ćemo vidit kud će me odvesti

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Rose1
    28. Rujan 2025. 18:43

Didiia

Nisam ni ja znala to da lh trakica tamni kad trebaš dobit. Svaki dan naučiš nešto novo.. Meni po kalendaru m treba doćpred rođendan hajde da sebi poklonim ➕ ovaj mjesec 😂 krajem sledeće sedmice krećem sa lh trakicama pa ćemo vidit kud će me odvesti

Ni ja nisam to imala pojma 🤣🤣🤣
    Sretnooooo i da dobiješ najljepši poklon 🙏🏻

💙

Jelušićkaa
    28. Rujan 2025. 19:46

Žene ja sam mislila ujutru piskiti kineza i samo jednog imam. Sutra sam 10 DPO da li mislite da je rano. Danas me baaas ziga dole i rez a i dole.. 🤞

Didiia
    28. Rujan 2025. 20:12

Jelušićkaa

Žene ja sam mislila ujutru piskiti kineza i samo jednog imam. Sutra sam 10 DPO da li mislite da je rano. Danas me baaas ziga dole i rez a i dole.. 🤞

Ne znam šta bih ti rekla pripremi se da je vrlo lako moguće da bude lažno negativan. Ako baš ne možeš čekati pišni sutra ako ne dobiješ za 4 dana uradi još jedan. Držim fige da bude pozitivan odmah sutra 🤞

Rose to bi mi bio najljepši poklon u životuu

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

jasamja
    28. Rujan 2025. 20:30

Jelušićkaa

Hmm, slažem se da bi mogao biti lažno negativan. Ili pričekaj barem do 12DPO ili piši sutra pa kupi još neki test za kasnije 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Jelušićkaa
    28. Rujan 2025. 20:33

Znaci mogal bi pokazati lažno negativan. A ništa pricekat ću onda srijeduu do tada ako bude šta trebalo bi pokazati nema šta. Do tada googlati simptome  😂😂

ivaaa30
    28. Rujan 2025. 20:36

Ja bi isto pričekala, 10dpo mi je baš rano…

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    28. Rujan 2025. 21:13

Hvala vam pricekat ću jos koji dan onda...
    Ivy gdje su novosti? Jesi piskila testic?

ivaaa30
    29. Rujan 2025. 07:47

2. dan kašnjenja a oba testa (LH, HCG) negativna, čista bjelina😖

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani