Vi koje jos niste dobile,drzim fige mozda ipak ima nade dok god ne dode m..a ostale sretno u drugom krugu idemo zajedno. Nadam se da će bar nekima biti sretan idući mjesec 🤞 vrijeme je vec da se pokrene val 😁
Nisam ni ja znala to da lh trakica tamni kad trebaš dobit. Svaki dan naučiš nešto novo.. Meni po kalendaru m treba doćpred rođendan hajde da sebi poklonim ➕ ovaj mjesec 😂 krajem sledeće sedmice krećem sa lh trakicama pa ćemo vidit kud će me odvesti
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Nisam ni ja znala to da lh trakica tamni kad trebaš dobit. Svaki dan naučiš nešto novo.. Meni po kalendaru m treba doćpred rođendan hajde da sebi poklonim ➕ ovaj mjesec 😂 krajem sledeće sedmice krećem sa lh trakicama pa ćemo vidit kud će me odvesti
Ni ja nisam to imala pojma 🤣🤣🤣
Sretnooooo i da dobiješ najljepši poklon 🙏🏻
💙
Žene ja sam mislila ujutru piskiti kineza i samo jednog imam. Sutra sam 10 DPO da li mislite da je rano. Danas me baaas ziga dole i rez a i dole.. 🤞
Žene ja sam mislila ujutru piskiti kineza i samo jednog imam. Sutra sam 10 DPO da li mislite da je rano. Danas me baaas ziga dole i rez a i dole.. 🤞
Ne znam šta bih ti rekla pripremi se da je vrlo lako moguće da bude lažno negativan. Ako baš ne možeš čekati pišni sutra ako ne dobiješ za 4 dana uradi još jedan. Držim fige da bude pozitivan odmah sutra 🤞
Rose to bi mi bio najljepši poklon u životuu
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Hmm, slažem se da bi mogao biti lažno negativan. Ili pričekaj barem do 12DPO ili piši sutra pa kupi još neki test za kasnije 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Znaci mogal bi pokazati lažno negativan. A ništa pricekat ću onda srijeduu do tada ako bude šta trebalo bi pokazati nema šta. Do tada googlati simptome 😂😂
Ja bi isto pričekala, 10dpo mi je baš rano…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Hvala vam pricekat ću jos koji dan onda...
Ivy gdje su novosti? Jesi piskila testic?
2. dan kašnjenja a oba testa (LH, HCG) negativna, čista bjelina😖
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji