Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    24. Rujan 2025. 21:14

Strpljen spašen 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 07:46

Jutro žene kako ste? Vi koje ste DPO ima li kakvih simptoma??
    Kod mene su oni blagi menstrualni bolovi...

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 07:53

Dobro jutro❤️
    Evo ja osjetim blage menstrualne grceve, po kalendaru M treba doci u nedjelju. Ocito me na vrijeme upozorava da stize😖

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 08:02

ivaaa30

Dobro jutro❤️
    Evo ja osjetim blage menstrualne grceve, po kalendaru M treba doci u nedjelju. Ocito me na vrijeme upozorava da stize😖

Kad misliš piskiti?

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 08:05

Ma ne znam…
    Znam da neću dobiti plus a opet me strah bjeline na testu. Užasni osjećaji🤯😢

Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 08:14

ivaaa30

Ma ne znam…
    Znam da neću dobiti plus a opet me strah bjeline na testu. Užasni osjećaji🤯😢

Navijam za tebe. Sibni nam sliku kad budeš piskila 🙏🏽🤞🤞

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 08:26

https://ibb.co/60PpL1RR
    Bjelina bjelinine bjeline ⚪️

Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 08:35

ivaaa30

https://ibb.co/60PpL1RR
    Bjelina bjelinine bjeline ⚪️

Vidjet ćemo ima jos 3 dana.

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 08:48

Ma ja se stvarno ničemu ne nadam više. Godinu dana nade, suza, razočarenja. Stvarno dođe taj trenutak kada čovjeku postane svejedno. Više ne tražim simptome, ne tempiram odnose. Ovi kinezi obično sjene bacaju, meni ni to😂
    Spremamo se za potpomognutu, nadam se da će nam uspjeti tim putem. Čekam sredinu 10. da muž ponovi spermiogram, do tada ćemo odraditi ostale pretrage.
    Prirodnim putem znam da neću dobiti dijete i već se mirim s tim. Puno sam bolje u glavi nego ljetos kada smo tek saznali.

Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 09:05

ivaaa30

Ma ja se stvarno ničemu ne nadam više. Godinu dana nade, suza, razočarenja. Stvarno dođe taj trenutak kada čovjeku postane svejedno. Više ne tražim simptome, ne tempiram odnose. Ovi kinezi obično sjene bacaju, meni ni to😂
    Spremamo se za potpomognutu, nadam se da će nam uspjeti tim putem. Čekam sredinu 10. da muž ponovi spermiogram, do tada ćemo odraditi ostale pretrage.
    Prirodnim putem znam da neću dobiti dijete i već se mirim s tim. Puno sam bolje u glavi nego ljetos kada smo tek saznali.

Šta da ti kažem. Najbolje to sve ide kad čovjek prihvati i krene dalje u borbu. Nadam se da ce ta vaša borba uroditi plodom i to vam želim od srca. Samo se sjetim kad sam ja rodila i onako u anesteziji sam plakala ko kišna godina i da su me svi redom grlili od doktora tako sam tuzno izgledala ali plakala sam od sreće sva ta borba i sve.... Nakon 3 godine da konačno dobijem svoje dijete. To isto želim i vama i da places od sreće 😘😘 a do tada pokusajite pa nikad se ne zna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani