Nama na nalazu spermiograma piše: teoretski dovoljno za začeće. E sad, da imam živaca pa čekam godinama hoće li to teoretski dovoljno za začeće stvarno uroditi plodom… A to mi se baš ne da, ne postajem mlađa. Ja sam zdrava i nemam nikakvih problema i stvarno me ubije svaka menstruacija. Moje tijelo može i želi ali ništa se ne dogodi i tako iz mjeseca u mjesec. Baš mi je previše svega. Nekada baš potonem i čini mi se kako neću nikada dobiti dijete.
Ja sam isto imala biokemijsku početkom travnja, vjerojatno zbog lošeg spermiograma, nije se uspjelo održati. Samo tada nismo znali dijagnozu, mislila sam da je problem u meni. Uglavnom, veliki vrtlog osjećaja…😔
Vjerujem ti i maksimalno podržavam odluku. Iskreno svaka čast ženama koje psihički izdrže godinama raditi prirodno na bebi.
Kad već imate mogućnost iskoristite i želim vam svu sreću da odmah iz prve uspije.
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Cure, stvarno je lakše kad muški ima problem jer onda se to riješi potpomognutom, ali kad je ženski problem i npr ne želi zadebljati endo, manjak i loše jajne...onda je to naš puno teže. Prošla sam potpomognutu i upoznala puno cura tako da govorim iz iskustva. Doći ćete do svog cilja, sigurna sam🙏🏻
Mi smo jednom prošli potpomognutu i opet bih, ali muž ne želi opet 😥
Sretno svima u ovom ciklusu.
Piški li tko danas?
Ja upravo saznala da mi kolegica trudna.
Meni je sad faza čekanja do drugog četvrtka ili petka. Još me drži pozitiva, a onda ću se vjerojatno od ponedjeljka bediranje jer ću početi osjećati simptome pmsa
💙
Rose1 kako se nosiš s infom da ti je kolegica trudna, ne znam koliko ste bliske?
Moja je kuma trudna, zatrudnila iz drugog ciklusa pokušavanja i sad se osjećam krivo jer sam i sretna jako zbog nje a ujedno me slomilo jer joj je odmah tako lako uspjelo.
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Moje četiri prijateljice imaju problema s ostvarivanjem trudnoće. Kod dvije je problem u njima, kod jedne je sve u redu kod oboje ali ne ide godinama i kod jedne je problem u suprugu.
Jako mi je žao zbog svake od njih i zbog svih koji se bore s istim problemima jer znam kakav je odvratan osjećaj!!!
Meni nije teško čuti da je netko oko mene trudan, budem sretna jer se ne moraju boriti s ovakvim problemima. Jedva čekam rođendane djece svojih prijateljica i rodica koje imaju dječicu, odem u posjetu svima kada rode i odnesem poklone i baš sam sretna što su dobili svoje srećice. Nisam do sada osjetila ni mrvicu ljubomore prema njima i nadam se da će tako i ostati.
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Jasamja ima li nesto novo kod tebe? Je li ipak vjestica dosla ili je implantacijsko 🤞🤞
Jelušićkaa moj pije to, ne znam sta bi ti rekla, jos uvijek smo bez plusa. Bile su malo skuplje pa sam zato uzela, ali eto nama ocito ne djeluju..
Mi smo prvo dijete doslovno iz prve napravili, jedina je razlika jer smo bili mladji, a eto sad za 2. skoro vec godinu dana pokusavamo.. da sam znala da ce mi trebat duze, svakako bi krenula ranije, ali ko bi znao..
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Linda koliko znam treba minimalno 3 mjeseca piti to sve koliko traje sazrijevanje spermica. ako nam sad ne uspije kupujem.
Ja ću piskiti tamo za 5-6 dana tek jer mi je samo jedan testic ostao.
Ma nije to neka ljubomora kao ona trudna a ja ne već neki grozan osjećaj što uopšte bilo ko mora prolazit kroz razočarenja i u nekim trenucima ljutnja jer sve što sam željela u životu sam kroz trnje i patnjom dobila pa sad i ovo. I sreća i tuga sreća jer se meni drage osobe ostvare kao majke i tuga što ja prolazim kroz ovo da bih postala majka..
Tu njenu curicu redovno osjetim kad stavim ruku na stomak i jedva čekam da se rodi da je razmazim na max zaista mogu reći da je iskreno volim samo sam tužna zbog sebe. Možda me i sad uhvatilo jer sam 4 dc..
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Jasamja ima li nesto novo kod tebe? Je li ipak vjestica dosla ili je implantacijsko 🤞🤞
Jelušićkaa moj pije to, ne znam sta bi ti rekla, jos uvijek smo bez plusa. Bile su malo skuplje pa sam zato uzela, ali eto nama ocito ne djeluju..
Mi smo prvo dijete doslovno iz prve napravili, jedina je razlika jer smo bili mladji, a eto sad za 2. skoro vec godinu dana pokusavamo.. da sam znala da ce mi trebat duze, svakako bi krenula ranije, ali ko bi znao..
Vještice još nema, rozog u tragovima 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Linda koliko znam treba minimalno 3 mjeseca piti to sve koliko traje sazrijevanje spermica. ako nam sad ne uspije kupujem.
Ja ću piskiti tamo za 5-6 dana tek jer mi je samo jedan testic ostao.
Nama su isto rekli 3 mj minimalno potrebno za bilo kakvu terapiju da djeluje kod oba pola.
Srećnoo jedva čekam testić 🤞🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Da, minimalno 3 mjeseca da bi se mogli bilo kakvi rezultati pokazati.
Mi ponavljamo kada bude 3 mjeseca i nekih 10 dana. Ne znači tih 10 dana ništa nego mi se prijateljica udaje pa čekam da prođu svatovi u slučaju da nalaz bude loš, da si ne pokvarim raspoloženje u svatovima😂
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji