Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • missD
    27. Rujan 2025. 21:51

I ja cekam ovulaciju, krenula sam s trakicama, tamne lagano ali jos nije peak iako mi je 15.dc danas. Pokrivamo sve ove dane 🤭 Sretno nam svima🤞

👩‍🦰29
    Endometrioza, PCO izgled jajnika
    02/25 Hormoni uredni
    08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Rose1
    28. Rujan 2025. 07:45

Jasamja ma joj, grlim i idemo dalje 🙏🏻💪🏻
    Iva, Ivy sretnooooo, javljajte

💙

Jelušićkaa
    28. Rujan 2025. 08:13

Ajmo gdje su testici daj te nam malo pozitivne energije za ovo kisnk jutro 😅
    Mene od jutros tako nekako ziga odozdo uh neznam kao da ću dobiti eto. Danas 9DPO. Nadam se i dalje da je dobar znak. Cervix i dalje visoko..

ivaaa30
    28. Rujan 2025. 09:34

https://ibb.co/hxrG5JjT
    bijele i LH i HCG
    Obično mi pred menstruaciju 5 dana LH trakica tamni, bude skoro kao peak dan prije menstruacije. Ovaj ciklus ni to. Nema naznake krvi, nemam ni neke velike bolove, nema smeđarenja. Ne znam šta se događa🫣🤔

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Linda_
    28. Rujan 2025. 09:42

Sretno cure u očekivanju ovulacije i u pokrivanju 🤗 
    Ja još moram čekati, tek krajem tjedna se mogu testirati 🙈

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Rose1
    28. Rujan 2025. 10:43

Jelušićkaa

Mene od jutros tako nekako ziga odozdo uh neznam kao da ću dobiti eto. Danas 9DPO. Nadam se i dalje da je dobar znak. Cervix i dalje visoko..

Ja se uopće ne kuzim u to s cerviksom

💙

Jelušićkaa
    28. Rujan 2025. 10:46

Rose1

Jelušićkaa

Ja se uopće ne kuzim u to s cerviksom

Ni ja 🤣 tek sam počela ali vdiim da ga samo vrskom prsta dohvacam.
    pretpostavljam da je to ono  "visoko".

jasamja
    28. Rujan 2025. 11:02

ivaaa30

https://ibb.co/hxrG5JjT
    bijele i LH i HCG
    Obično mi pred menstruaciju 5 dana LH trakica tamni, bude skoro kao peak dan prije menstruacije. Ovaj ciklus ni to. Nema naznake krvi, nemam ni neke velike bolove, nema smeđarenja. Ne znam šta se događa🫣🤔

Ja jutros isto napravila LH trakicu i dosta je tamna, dakle mogu očekivati M da uskoro stiže. Eto, naučila sam nešto novo danas 😉
    Žao mi je zbog negativnog testa 😔 možda ima još nade 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ivaaa30
    28. Rujan 2025. 11:37

Meni uvijek od 9 dpo do menstruacije tamni, i kad je najtamnija dobijem menstruaciju idući dan. Ovaj ciklus očito jako čudan, obje trakice bijele… nemam pojma kada će menstruacija, ali po HCG vidim da će doći😖

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

jasamja
    28. Rujan 2025. 11:47

ivaaa30

Meni uvijek od 9 dpo do menstruacije tamni, i kad je najtamnija dobijem menstruaciju idući dan. Ovaj ciklus očito jako čudan, obje trakice bijele… nemam pojma kada će menstruacija, ali po HCG vidim da će doći😖

Koliko vidim svima nam je ovaj ciklus čudan 😂🤦
    Nadam se sa će nan onda idući svima biti trudan 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani