Mora nekome! Odavno nije bilo ➕
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Iva držim jako palčeve da spermiogram bude bolji 🤞🤞🤞
Od simptoma prijavljujem da sam juče na svakom koraku osjetila jak miris kikirikija 😂 ali neću da se hvatam za simptome, tijelo svakako ne želi da surađuje što se toga tiče.. Uostalom ne mogu simptomi ovako rano 😂
Sad lagano koliko može pa da zaredamo plusiće
Kod mene pritisak negdje nisko u trbuhu jutros kad sam isla na posao. Zamisljanje simptoma krenulo 🤣💪
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Koliko god se opiremo umišljanju simptoma i osluškivanju tijela, džaba! Čim nešto osjetimo hvatamo se za to. I sama sam takva. Svaki ciklus si kažem da neću pratiti, neću osluškivati, ne briga me… I opet pratim, osluškujem, briga me… Valjda nas jednom neće prevariti simptomi🤞🏼
I hvala na lijepim željama! I ja se nadam da će se bar malo popraviti, čisto da nam da malo svjetla na kraju tunela. I vama želim sreću, tko ponavlja spermiogram i tko hvata peak, radi HCG itd🥰
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
U pravu si, ali kad se nešto drugačije desi odmah primjećuješ..za taj miris nisam mislila da je simptom dok mi muž nije rekao da on ne osjeti ništa.
I ja svaki ciklus kažrm neću se nadati, neću očekivati pa sad uhvatim sebe da se nadam..ne možeš protiv toga izgleda
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Sve hoću da pitam a smetnem se.. Da li se neka od vas žena muči s migrenama? Ja se jako bojim sada jer mi je terapija kad krene napad sumatriptan, lijek nije dovoljno istražen i za sad se misli da nema rizika za ranu trudnoću. Meni napad često krene pogotovo u zadnje vrijeme i moram ga popit inače povraćam i boli me užasno po dva dana. Doktori su rekli u ono što na netu piše, nisam našla nikog u istoj situaciji da podijelimo iskustva.
Da li uopšte imate neke terapije za neke druge stvari, ne znam kako to sve utiče, nekako kad ne ide hvataš se za svaku sitnicu..
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji