Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    25. Rujan 2025. 14:37

Didiia

Rose1kako se nosiš s infom da ti je kolegica trudna, ne znam koliko ste bliske?
    Moja je kuma trudna, zatrudnila iz drugog ciklusa pokušavanja i sad se osjećam krivo jer sam i sretna jako zbog nje a ujedno me slomilo jer joj je odmah tako lako uspjelo.

Pa drago mi je zbog nje i svakoga, ali se pitam zašto baš ja probleme, ali sam zahvalna na svom dječaku pa je sve lakse 🙏🏻

💙

Linda_
    25. Rujan 2025. 17:01

jasamja

Linda_

Jasamja ima li nesto novo kod tebe? Je li ipak vjestica dosla ili je implantacijsko 🤞🤞

Jelušićkaa moj pije to, ne znam sta bi ti rekla, jos uvijek smo bez plusa. Bile su malo skuplje pa sam zato uzela, ali eto nama ocito ne djeluju..

Mi smo prvo dijete doslovno iz prve napravili, jedina je razlika jer smo bili mladji, a eto sad za 2. skoro vec godinu dana pokusavamo.. da sam znala da ce mi trebat duze, svakako bi krenula ranije, ali ko bi znao..

Vještice još nema, rozog u tragovima 🤞

Wohooo, veselim se tvom testicu, pokreni pozitivan val 🥳🥳🥳

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Linda_
    25. Rujan 2025. 17:02

Didiia

Jelušićkaa

Linda koliko znam treba minimalno 3 mjeseca piti to sve koliko traje sazrijevanje spermica. ako nam sad ne uspije kupujem.
    Ja ću piskiti tamo za 5-6 dana tek jer mi je samo jedan testic ostao.

Nama su isto rekli 3 mj minimalno potrebno za bilo kakvu terapiju da djeluje kod oba pola.
    Srećnoo jedva čekam testić 🤞🤞

Moj pije od 5mj ove god, zasad jos nista ali eto nadam se da ce prodjelovat 🤣🤣

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Didiia
    25. Rujan 2025. 18:02

Rose1 baš to ono pitanje zašto baš meni tako, zašto svima koji žele nije lako..

Linda evo moj pije 2 mj već vidjećemo za mjesec dana je li se šta popravilo. Do tad lh trakice a i hcg test čekaju u ormariću nema odustajanja

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Didiia
    25. Rujan 2025. 18:06

Btw moj muž je dugo pušio, kad smo se uselili zajedno prije 2 god meni je smetalo jer nisam pušač pa je prešao na električnu. Ta ulja isto imaju nikotina u suštini i dalje je štetno al mu se nikako ne ostavlja iako i ja i doktori kažemo da treba da ostavi ako hoće bolji nalaz. Sinoć je nešto presjeklo i rekao je da ostavlja, bacio u smeće tu cigaru. Ne znam valkda sam ga izludila time šta sve prolazim zarad djeteta pa da pridoda malo 😂

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 18:09

Mi smo bili kod doktora Hauptmana u Zagrebu prije mjesec dana (spec. urolog/androlog), za mušku neplodnost - proguglajte ga.  Supruga je pitao jedino je li puši. Ništa drugo, ni hrana ni alkohol. Jedino cigarete. Da je to najgori neprijatelj i ako puši da ostavi cigarete ako želi popraviti spermiogram…
    Pa eto, pripazite i na to

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

• srecica2208
    25. Rujan 2025. 19:24

Drage mame i sve one koje cete postatii, ima pitanjee🙈

Znaci bila sam 10.09. kod ginekologa (4. Po redu) da mi lijepo utvrdi nalaze hormona i svega na kojima sam ja laicki mogla zakljuciti manjak vit D i IR. Ona govori sve drugo je dobro, nastavite s terapijom (D. vital ampule i Inovo tablete od 7. Mj), ajmo vidjeti UZV. I govori ona meni vi imate PCOS, ovaj mjesec niste ni imali ovulaciju (to je bio 22. Dan ciklusa) i ja sokirana jer kao opet nova “dijagnoza” jer vec 8-9 mjeseci pokusavamo. Doslovno sam se osjecala kao da mi je netko samar odvalio.

Danas, 6 dana kasni ali ja vec odustala jer mi je prethodna dva mjeseca kasnio po 10-14 dana, al reko sad popodne ajde da napravim test. Kad ono I I , trakica najobicnija
    Ja u soku, ne mogu vjerovati, ajde da napravim jos jedan i on takoder pozitivan, jos jedan first sign koji sam imala iz DM i on isto.

Ok, nakon svih sokova od pojedinih ginekologa, ne znam dal da se radujem ili ne. Utjesite me malo❤️

Da napomenem, od simptoma samo na dodir bolne grudi i boli me nisko dolje s vremena na vrijeme. I jedu mi se par dana zelene ukiseljene rajcice koje nigdje ne mogu naci😂😂😂

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 20:02

Tko ce to znati moj M nit puši nit pije pa opet nam je trebala vječnost ko zna koliko ce i sad trebati. Jedino sto radi u kombinezonu pa mu je doktor preporučio da "hladi jaja" o da oni ne vole toplinu. Pa eto 😅

Srecice šta imaš mislit zeno bozja veseli se, skaci, vristi i opusti se vidiš da se dešavaju čuda kad se najmanje nadamo 😘 sretno da ti bude

jasamja
    25. Rujan 2025. 23:31

Cure moje, ako do ujutro ne dođe prava M napravit ću test, za ekipu 😉🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Rujan 2025. 06:40

Ipak nisam pokleknula 😉 
    Čekam i dalje da vidim u kojem će se smjeru odvijati situacija 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani