Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivaaa30
    25. Rujan 2025. 09:19

Hvala ti❤️❤️

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

jasamja
    25. Rujan 2025. 09:23

ivaaa30

Ma ja se stvarno ničemu ne nadam više. Godinu dana nade, suza, razočarenja. Stvarno dođe taj trenutak kada čovjeku postane svejedno. Više ne tražim simptome, ne tempiram odnose. Ovi kinezi obično sjene bacaju, meni ni to😂
    Spremamo se za potpomognutu, nadam se da će nam uspjeti tim putem. Čekam sredinu 10. da muž ponovi spermiogram, do tada ćemo odraditi ostale pretrage.
    Prirodnim putem znam da neću dobiti dijete i već se mirim s tim. Puno sam bolje u glavi nego ljetos kada smo tek saznali.

Draga iva sretno vam bilo i da što prije dođete do svog željenog cilja ❤️ 😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ivyyyy
    25. Rujan 2025. 09:27

Draga Iva, nasom dijagnozom jos manje sanse imamo za prirodnu trudnocu, ali vec sam neki dan u postu napisala, ja sa potvrdom doktora imam jos vecu vjeru u Boga i neki takav osjecaj u sebi da ce nam Bog dati cudo, da je to tesko objasniti jer uvijek razmisljam proglasit ce me ljudi ludom🙈 
    Ne odustaj, cuds postoje i mozda vec sutra dobijes osmjeh na lice 🤗🤗

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 09:47

Ja se isto svaki dan molim svetoj Riti, za dar začeća i zdravu bebicu🥰 nadam se da će se jednoga dana molitve uslišati i da ću dobiti svoju Ritu. Na ovaj ili na onaj način. Do tada mi treba snage i strpljenja, kojih ponekad zafali. 
    Drage žene želim vam svima da se ostvarite kao majke i dobijete svoje jako željene bebice. Neka vam se svaka borba isplati.
    Hvala na lijepim riječima i podršci❤️

Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    25. Rujan 2025. 10:03

Evo ja se upravo vratila od endokrinologa, malo me utješio pa da prenesem. Drage žene vidim da vam partneri imaju neku dijagnozu kako kojoj. Ima i moj, na terapijama je još mjesec dana ako ne pomogne ništa krećemo u podpomognutu tako smo odlučili. Ja uzimam zdravo za gotovo a sad mi reče endo da sam srećna kakvi su muškarci danas da uopšte hoće da se pregleda i da prihvati i radi na tome da bude bolje. Žene srećne ste sa svojim muževima i daće Bog bebče.
    Ivaaa30 ako ne ovaj mjesec iskreno vam želim svu sreću u Češkoj i da sve brzo izgurate, da nam se trudna što prije vratiš.
    Svima nam treba strpljenja a to je najteže, uspjeće svaka naša borba kad tad mora uspjeti. Držite se ❤️

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 10:12

Kažu kako je lakše kada je muški faktor u pitanju, da ga je lakše popraviti nego ženski ali ne bih se složila. Pročitala sam ovdje na forumu kako većinom spermiogram ostane isti ili se čak pogroša, unatoč terapijama. 
    Meni se ne da gubiti još vremena, tako da kada skupimo sve nalaze krećemo u postupak. Iskreno, sumnjam da će se spermiogram popraviti, ako i bude pomaka opet ne vjerujem da će se popraviti na normalne vrijednosti jer je prošli bio daleko od normale. 
    Samo se nadam da će potpomognuta uroditi plodom, da se ne mučimo bezveze. Ipak je veliki financijski trošak, a da ne govorim o emocionalnom i psihičkom aspektu svega toga i težini koju cijela situacija nosi. Plus, treba to sve uskladiti s poslom, obavezama i svakodnevnim životom. 
    Kako mi u narodu kažemo: Tko preživi, pričat će!

Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    25. Rujan 2025. 10:20

Ivaaa30 apsolutno se slažem s tobom. Unatoč suplementima bitan je način života hajd ti živi danas bez stresa, kuvaj 5 zdravih obroka dnevno, spavaj redovno...nije baš izvodivo. 
    Kod nas je situacija takva da mu spermiogram nije toliko loš, na granicama s normalnim pa smo zato krenuli prvo s terapijom. Nalaze smo krenuli raditi u 7. mj jer sam tad promijenila ginekologa, prethodna mi je samo govorila da se opustim.
    Sa mojom i njegovom dijagnozom+ moje dijagnoze koje nisu vezane za reproduktivni sistem rečeno nam je da nije nemoguće ali da se pripremimo da nam treba vremena. Koliko je to vremena ne znam.
    Takođe mi je rečeno da je za njegov nalaz veoma moguća biokem trudnoća jer tijelo odbacuje tu jajnu ćeliju oplođenu deformisanim spermićem. Psihički je to najveći pritisak sve kao trebaće vremena a niko me pita koliko vremena treba da puknem psihički kad vidim krv svaki mjesec...

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Didiia
    25. Rujan 2025. 10:28

Još je i moj muž kao dijete izlječen od raka, operisan i bio je dugo na zračenjima što može biti razlog dijagnozi a i ne mora. Generalno smo oboje bolesni a i nismo, ja imam dijagnoze koje me ne mogu ubit samo mi zagorčavaju život kao ta endometrioza.. Sve u svemu sam pod ljekovima i kod ljekara stalno.. I kad god pitam može li to da utiče na začeće najčešći odgovor "može a i ne mora"

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    25. Rujan 2025. 11:17

Nama na nalazu spermiograma piše: teoretski dovoljno za začeće. E sad, da imam živaca pa čekam godinama hoće li to teoretski dovoljno za začeće stvarno uroditi plodom… A to mi se baš ne da, ne postajem mlađa. Ja sam zdrava i nemam nikakvih problema i stvarno me ubije svaka menstruacija. Moje tijelo može i želi ali ništa se ne dogodi i tako iz mjeseca u mjesec. Baš mi je previše svega. Nekada baš potonem i čini mi se kako neću nikada dobiti dijete.
    Ja sam isto imala biokemijsku početkom travnja, vjerojatno zbog lošeg spermiograma, nije se uspjelo održati. Samo tada nismo znali dijagnozu, mislila sam da je problem u meni. Uglavnom, veliki vrtlog osjećaja…😔

Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    25. Rujan 2025. 11:24

Vidim dosta ovih koji su išli u potpomognute vode da su muskima davali proxeed vitamine navodno da su najbolji. Ima li tko iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani