Zbunjuje me to jer je bilo dva dana crveno krvarenje, znaci boja ko i menstruacija, samo gleduci sad mozda ne u toj mjeri ko inace, da nismo dobili dijagnozu u kojoj sam mozda nasla 4 slucaja da su zene ostale prirodno trudne vec bi bila kod ginekologa, s druge strane vjerujem u Bozje cudo i znam da je njemu moguce sto nijednom doktoru nije i da kod Boga nema nemoguce, ali osjecam neki strah i nervozu, prije nego sam dobila sam stvarno na trenutke bila imala osjecaj da sam sto posto trudna...
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Mrzim te glupe komentare! Stvarno ne vjerujem tko sve radi takav posao i kako su uopće završili fakultet.
Da je to tako jednostavno već bi odavno narađale hrpu djece a ne bi se mučile mjesecima pratiti svaku promjenu i svaki grčić. Užas!
Meni moja ginekologica ne želi poslati nalaz papa testa jer sam rekla da mi treba kako bih se pripremila za MPO. Smatra da mi to ne treba, da trebam biti strpljiva i da će se trudnoća dogoditi. Kao da nisam i previše strpljiva bila u ovih godinu dana.
Morat ću joj očito slati poruke i zvati dok mi ne pošalje. A onda naći nekog drugog ginekologa…
Ma daj, pa što je njoj??? Di ta živi??? Pa tko je sve doktor?! Uzas
💙
I meni je sve cudno ovaj mj, ja sam dobila menstruaciju u sub na 31 dan, ali samo sam imala u sub i nedelju, s tim da sam oba dva dana bila na poslu i ulozak mi je izdrzao 8 sati bez da ga mjenjam i nije jos bio ono potpuno puni kako inace biva, u sub sam imala onako ko pritisak malo na dnu stomaka i grceve ali ni slicno mojim menstrualnim bolovima kakve inace imam prvi i drugi dan , i inace me dan prije menstruacije prestanu boljeti grudi, a sad nikako, nije da me bole nego su mi napuhane, osjetlkive i ko da imam neko strujanje kroz bradavice.. uz to imam isto neke cudne mucnine al bez povracanja, i jucer samo smedjkasti iscjedak na ulosku i roskasti kad se obrisem, jucer sam vec stavila dnevni, jutros vec nista, i sad osjecam skakljanje na dnu stomaka.. i onda si mislim kako se moje tijelo poigrava sa mnom, kad sam najosjetljivija…
Daj pišni🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Meni to ne zvuči baš kao menstruacija
💙
Diidia i Ivyyyy pišnite, ništa vas ne košta, dobro test samo, ali vrijedi ako ćete nakon toga znati na čemu ste. A možda vas neočekivano obraduje 🤞🤞🤞
Jelušićkaa daa, sad će ovi DPO trajat vječno🙈🙈 ja se u tim danima pokušavam zatrpat poslom da kao ne mislim i da brže prođe, ali se onda uhvatim kako već 10 DPO gledam da piškim test pa se razočaram🤣🤣🙉
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
I meni evo danas 2 kapi krvi, 2 dana išla normalno i od sinoć ništa. Inače mi traju po 3-4 dana, od kad se ta biokem desila toliko mi se sve poremetilo i to me užasno ubija u pojam..
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ja sad išla u wc, ili stiže M ili imam implantacijsko 🤷
Prilikom brisanja bilo je nečeg rozog na papiru.
Iako mislim da je M u pitanju jer sam danas osjetila klasične bolove prije M.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sad išla u wc, ili stiže M ili imam implantacijsko 🤷
Prilikom brisanja bilo je nečeg rozog na papiru.
Iako mislim da je M u pitanju jer sam danas osjetila klasične bolove prije M.
Moj best friend chat GPT kaže da je teško gotovo nemoguće razlikovati bolove pred menstruaciju od implatacijskih. Pričekaj koji dan već sutra bi trebalo pojačati krvarenje ako je menga, držim palčeve da neće i da ćeš imati plusić 🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Jasamja zvuči obecavajuce i kod tebe. Sretno i pisni koj test kad budeš mislila da bi moglo. 😃😃
Šta kaže chat? Implatacija kao menstrualni bolovi? Ali koji intezitet jer ja uvijek pomalo osjećam kao da trebam dobiti pa sve do M.😏
Da ne kopiram čitav odgovor jer je opširan ukratko chat kaže da su mogući bolovi u dubini materice, ne traju dugo tj nisu konstantni i tupi su. Sad šta mu god to značilo. Ja osjećam bolove od par dana pred menstruaciju do nekih 3-4 dpo zbog endometrioze pa mi sve to isto. I brinuli su me kao mora da nisam trudna kad boli i onda me chat utješio da može da boli i ako jesam pa eto 😂
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Znaci znamo da ništa ne znamo i da su simptomi t isto kao i pms. Znaci ostaje nam cekat 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji