Meni nije problem pit cajeve ali to stalno hodanje u wc i nigdje nemozes maket iz kuće. Ali eto sve bi čovjek istrpio da hoće pomoći. Sretno Didia.
Ja na 5DPO mogu samo reč da jos uvijek osjećam da sam vlažna tamo dole. Pa eto jedino to...
Jelušićkaa ma nije meni problem čaj kao čaj, pijem ih svaki dan imam česte upale mjehura i mokraćnih kanala, imala sam i kamenje pa sam svašta gadno pila i nije mi problem ali je ovaj čaj baš kao zemlja a treba pit 1l dnevno 😵💫
Vlažno je dobro za implantaciju još malo i testić 🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ja sam pila kapi od herbamedicanatural, nisam čaj jer čajeve ne volim.
Kapi dođu u bočici, piju se tri puta dnevno, ukapaš svaki put po 30 kapi u pola čaše vode…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Znači ništa.. A stalno mi ispadaju iskustva ali nigdje naći iskustva žena mimo njihove stranice..
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
I meni je sve cudno ovaj mj, ja sam dobila menstruaciju u sub na 31 dan, ali samo sam imala u sub i nedelju, s tim da sam oba dva dana bila na poslu i ulozak mi je izdrzao 8 sati bez da ga mjenjam i nije jos bio ono potpuno puni kako inace biva, u sub sam imala onako ko pritisak malo na dnu stomaka i grceve ali ni slicno mojim menstrualnim bolovima kakve inace imam prvi i drugi dan , i inace me dan prije menstruacije prestanu boljeti grudi, a sad nikako, nije da me bole nego su mi napuhane, osjetlkive i ko da imam neko strujanje kroz bradavice.. uz to imam isto neke cudne mucnine al bez povracanja, i jucer samo smedjkasti iscjedak na ulosku i roskasti kad se obrisem, jucer sam vec stavila dnevni, jutros vec nista, i sad osjecam skakljanje na dnu stomaka.. i onda si mislim kako se moje tijelo poigrava sa mnom, kad sam najosjetljivija...
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
I meni je sve cudno ovaj mj, ja sam dobila menstruaciju u sub na 31 dan, ali samo sam imala u sub i nedelju, s tim da sam oba dva dana bila na poslu i ulozak mi je izdrzao 8 sati bez da ga mjenjam i nije jos bio ono potpuno puni kako inace biva, u sub sam imala onako ko pritisak malo na dnu stomaka i grceve ali ni slicno mojim menstrualnim bolovima kakve inace imam prvi i drugi dan , i inace me dan prije menstruacije prestanu boljeti grudi, a sad nikako, nije da me bole nego su mi napuhane, osjetlkive i ko da imam neko strujanje kroz bradavice.. uz to imam isto neke cudne mucnine al bez povracanja, i jucer samo smedjkasti iscjedak na ulosku i roskasti kad se obrisem, jucer sam vec stavila dnevni, jutros vec nista, i sad osjecam skakljanje na dnu stomaka.. i onda si mislim kako se moje tijelo poigrava sa mnom, kad sam najosjetljivija…
Ja bi na tvom mjestu napravila test, ovo mi zvuči dosta obećavajuće, 😁🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
I meni je čudan ciklus, nikakvih simptoma… Ili sam se samo umorila od praćenja istih pa više ništa ne doživljavam.
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Ali dva dana je bila normalna boja krvi, samo mozda manja kolicina, s obzirom na nasu dijagnozu ja ni ne radim test na trudnocu, ali me dosta ovo zabrinilo, jer mene vec 2 i po sedmice grudi jako bole
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Ali dva dana je bila normalna boja krvi, samo mozda manja kolicina, s obzirom na nasu dijagnozu ja ni ne radim test na trudnocu, ali me dosta ovo zabrinilo, jer mene vec 2 i po sedmice grudi jako bole
Čuda se dešavaju 😉🙏🏽 pisni test za svaki slučaj. Ako bude negativna možda su ti se hormoni malo pobrkali. U svakom slučaju sretno i javi 💕
Ivyyyy ja bih uradila test, simptomi su dobri a i krvarenje ne zvuči kao menstrualno. Sretno 🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji