Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    23. Rujan 2025. 10:36

Didiia žao mi je, znam kako se osjećaš 😔
    Od tuguju par dana a onda hrabro naprijed 😁🤞 ajme koji glupi komentar 😡😡
    Linda super trakica, sretno u pokrivanju ovih dana, nadam se tvom plusu za 2 tjedna 😁🤞
    Kod mene ništa specijalno. Čekam da krene M kroz par dana nadam se. Jučer sam kupila čaj pd vrkute, pa ću njega krenut pit kako treba na zadnji dan M, pa se nadam dobitnom ciklusu idući mjesec 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ivaaa30
    23. Rujan 2025. 10:41

Mrzim te glupe komentare! Stvarno ne vjerujem tko sve radi takav posao i kako su uopće završili fakultet.
    Da je to tako jednostavno već bi odavno narađale hrpu djece a ne bi se mučile mjesecima pratiti svaku promjenu i svaki grčić. Užas!
    Meni moja ginekologica ne želi poslati nalaz papa testa jer sam rekla da mi treba kako bih se pripremila za MPO. Smatra da mi to ne treba, da trebam biti strpljiva i da će se trudnoća dogoditi. Kao da nisam i previše strpljiva bila u ovih godinu dana.
    Morat ću joj očito slati poruke i zvati dok mi ne pošalje. A onda naći nekog drugog ginekologa…

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    23. Rujan 2025. 11:02

Ivaaa30 je l moguće? Pa to je tvoj papa pobogu tvoj nalaz.. Budi dosadna i mijenjaj ginekologa pod obavezno! Katastrofa šta sebi dopuštaju "stručne" osobe..

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

jasamja
    23. Rujan 2025. 11:29

ivaaa30

Mrzim te glupe komentare! Stvarno ne vjerujem tko sve radi takav posao i kako su uopće završili fakultet.
    Da je to tako jednostavno već bi odavno narađale hrpu djece a ne bi se mučile mjesecima pratiti svaku promjenu i svaki grčić. Užas!
    Meni moja ginekologica ne želi poslati nalaz papa testa jer sam rekla da mi treba kako bih se pripremila za MPO. Smatra da mi to ne treba, da trebam biti strpljiva i da će se trudnoća dogoditi. Kao da nisam i previše strpljiva bila u ovih godinu dana.
    Morat ću joj očito slati poruke i zvati dok mi ne pošalje. A onda naći nekog drugog ginekologa…

Papa test bi trebao biti učitan i na e građani. Provjeri si 🤞
    Stvarno nemam riječi na ovu tvoju situaciju 😡😡😡🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ivaaa30
    23. Rujan 2025. 11:41

Nisam iz Hrvatske, iz BiH sam. Samo mi je napisala da je sve u redu i ne želi poslati nalaz. Čekam već 4 dana🙄

Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    23. Rujan 2025. 11:47

ivaaa30

Nisam iz Hrvatske, iz BiH sam. Samo mi je napisala da je sve u redu i ne želi poslati nalaz. Čekam već 4 dana🙄

U istom smo sosu sa haos državom..kod nas jedino dosadan moraš biti, zovi i smaraj nema ti druge

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    23. Rujan 2025. 12:08

Ma hoću. Čekamo svakako sredinu 10. da muž ponovi spermiogram i do tada moramo odraditi još par pretraga. Ako stvarno ne pošalje, morat ću biti dosadna… 

Pokušavamo od 10/2024

ivaaa30
    23. Rujan 2025. 12:11

Još da napomenem da kod ginekologa idem privatno, tako da sam taj papa test platila…🤬

Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    23. Rujan 2025. 12:31

Pretpostavila sam da je privatno.. Definitivno takvi najveći stres izazovu, MPO sama po sebi nosi dovoljan stres pa se još i oni nakače da budu sigurni da ga imaš dovoljno 🤬🤬
    Vidim da pokušavate od 10/24 možeš li mi reći kod nas taj proces za MPO kako ide, daju li ti nakon godine? Meni je moja lagala u nalazu da pokušavam duže kako bih mogla besplatno sve hormone da izvadim

Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

• Hanna92
    23. Rujan 2025. 12:47

Pozdrav svima.
    Zanima me kako da učitam sliku vamo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani