Didiia znamo svi kako je to 😔 hrabro dalje u idući ciklus,pratimo se..
Meni je najgore sad to saznanje da moram opet čekat skoro mj.dana uhh
Didiia žao mi je. Ali ej, brzo počinje odbrojavanje za novi ciklus🥰
Ostale curke sretno! Čekamo plusiće♥️
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Nova tura nova avantura 🤞
Jedva čekam da curke na odbrojavanju krenu slati slike pozitivnih testića 🥰
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
joj didia bas mi je zao ali šta je tu je. Drzi se ako ništa ništa zakasnila pa da čekaš dugo. 😘😘
Ja imam samo jedan hcg kineza pa bi ga pisnula bas ono zadnje kad bude 😂
Kod mene odbrojavanje do O, danas 11.dc. Krenuli smo s pokrivanjem pa se nadam i ja povecati broj plusica ovaj mjesec 🤞
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Juče sam dobila savjet od muškarca ginekologa koji nisam tražila btw kako samo trebamo imati seks svaki dan ako želimo dijete šta će nam lh trakice ako je ciklus 28 dana 14. dan je ovulacija nema odstupanja. Ja sam iznenađena ko sve ima licencu i radi kao ljekar nemam drugi komentar.. Taj mi komentar nije trebao na 1 dan neželjenog ciklusa 😂
missD srećnoo 🤞🥰
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ništa od mog plusića, sad opet na wc i vještica pravo ide. A stomak razvali od bolova. Brojim opet od 1 i držim fige vama da vidimo plusiće 🤞
Ma joj😥😥😥 znam kako ti je...za čas ide ovulacija i opet čekamo 😁🙏🏻
💙
Juče sam dobila savjet od muškarca ginekologa koji nisam tražila btw kako samo trebamo imati seks svaki dan ako želimo dijete šta će nam lh trakice ako je ciklus 28 dana 14. dan je ovulacija nema odstupanja. Ja sam iznenađena ko sve ima licencu i radi kao ljekar nemam drugi komentar.. Taj mi komentar nije trebao na 1 dan neželjenog ciklusa 😂
missD srećnoo 🤞🥰
Jooj gluplji komentar nisam čula odavnoo... Da je tako pola nas nikad ne bi ostalo trudno..
missD srećnoo 🤞🥰
Jooj gluplji komentar nisam čula odavnoo… Da je tako pola nas nikad ne bi ostalo trudno..
Još je on pričao nije mi se dalo slušati, da je bar tako jednostavno..
Nakon toga sam sebi naručila trakice i idemo u nove pobjede 😁
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji