Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    17. Rujan 2025. 07:15

Drage moje, samo da vam nesto ispricam i mozda vam to da neke snage za sve.. 
    mi vec 4 godine pokusavamo ostvariti trudnocu, ja sam u tom periodu se jako promjenila  i negdje nakon godine dana, su me ulovili jaki napadi panike, anksioznost i to do te mjere da sam svaku vecer plakala i gusila se od straha i bojala se zaspati.. nekako sam se tu na tom putu okrenula molitvi i vjeri, dugo mi je trebalo da preprodim prvo te napade panike, a onda i da ce trudnoca doci kad Bog kaze da je vrijeme za to, na potpomognutu nisam nikako ni htjela i nisam ni razmisljala o tome.. ove godine nekako sam se odlucila da napravim termin ipak u Klinici pa makar samo da nam obave preglede jer moja doktorica mi je rekla da ne zna vise sto i da onda nema nista dalje.. radeci termin posaljem muza na spermiogram da skupimo papire za prvi termin, i u maju sok, mi na poslu njega zovu da dodje tamo na vadjenje krvi jer je spermiogram neocitan, dolaze nalazi krvi povisen FSH, i LH(lh minimalno), sumnja na azoospermiju, termin u klinici, doktor nas posalje privatnom andrologu i potvrde nam dijagnozu.. da vam kazem da inace bi vjv toliko plakala i bila van sebe, ali meni Bog daje tako neku snagu, ja vjerujem u cudo i da ce nasa beba doci (svjesna sam dijagnoze i ne zivim o oblacima), ali toliko imam jaku vjeru, imala sam poslje pregleda jedan upecatljiv san,a to je da sam bila kod doktora i pitao me vjerujem li Bogu, rekla sam da vjerujem i rekao mi je e onda ste trudni.. i tako zadnjih par dana imam jako upecatljive snove.. i samo da vam kazem, Bog nikome neda kriz tezi od onog sto moze nositi, a vi ste hrabre i jake, i pune snage, i zato cete drzati svoje cedo u rukama i tek onda biti svjesne da ste najjace osobe!🥹 
    I ja bez obzira na sanse prirodne trudnoce(0.01%), imam vjere i snage u Bozje cudo, i da ce nasa beba doci 🙏 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

ivaaa30
    17. Rujan 2025. 08:02

Ivyyyy ja sam nekada baš puna optimizma i mislim kako je sljedeći ciklus baš naš a onda se razočaram i potonem i mislim kako nikada neću držati svoju bebu u rukama. Ovaj naš put je baš oooogromni rollercoaster emocija i samo molim od Boga i svete Rite da mi daju snage da izdržim sve. Ipak treba uskladiti sve ovo sa životom koji živim (posao, prijatelji, obitelj). Nekada bih se pokrila i plakala cijeli dan, ali ne može. Nekada izvučem od nekud snagu, ne znam ni sama od kud više dolazi.
    Stvarno jedno teško putovanje za koje se nadam da će što prije završiti.
    I tebi želim puno sreće, da TESA uspije i da pomoću MPO uspijete dobiti bebicu, 4 godine borbe nije malo i zaslužuješ da toj borbi dođe kraj❤️

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    17. Rujan 2025. 08:36

Meni je ova godina takođe bila teška, promijenila sam nekoliko liječnika te mi govore "mlada si sve je to ok" te neki "imaš tumor na jajniku" više nisam znala šta da mislim. Od okoline isto jedni pitaju kad će beba pa sam počela bezobrazno da odgovaram drugi kažu da se opustim pa će doći a kad pitam kako to da se opustim šta to znači ćute. I vi ste to preživjele i živite, Ivyyyy ako nalaziš smirenje u Bogu neka onda bude tako neka ti da snage za dalje. Jače smo mi nego što mislimo i doći će kraj borbama, selimo se brzo na trudničke teme 🥰

👩🏽 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏽‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Linda_
    17. Rujan 2025. 10:30

Ivyyyy svaka čast na pozitivi, od srca ti želim tvoj plusić što prije ❤️

I vama cure koje iščekujete želim pozitivan šok i držim najveće palčeve za ovaj ciklus🤞

Meni je ovaj ciklus skroz čudan, prvo mi je m došla dosta ranije, sad već drugi dan imam iscjedak kao bjelanjak, a lh trakica negativna pa ne znam više što misliti, hoće li ovaj mjesec uopće biti ovulacije ili je već bila za vrijeme m, evo ne znam..

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.