Čestitke Anisel93 nadam se da je to to, ipak je ovo već 2.test.
ivaaa30 ja se nadam da ste popravili i da ćete uskoro ugledati plusić prirodno. Nada uvijek postoji koje ste suplemente uzimali da popravite rezultate?
Anisel93 šta ženo malo bolje??? Pa to je prava crtica!!! Jaaaao čestitam ti, neka sve uredno prođe. Baš mi je drago😍😍😍😍
Nina37 hvala ti na lijepim željama. Da, nada uvijek postoji.
Muž uzima Fertil plus (preporuka doktora), cvjetni polen, selen, maca kapsule (preporuka doktora), koenzim q10, biljne kapi za regulaciju hormona i magnezij.
Ja za svaki slučaj uzimam biljne kapi, cink/selen, koenzim q10 i magnezij.
U četvrtak idem raditi papu i na pregled da vidimo je li kod mene i dalje sve OK
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Hvala curke, još ne vjerujem, ali nadam se da je to to! :)
Još ću ostati na temi i malo vas pratiti i želim vam svima puuuuno sreće da čim prije ugledate svoje plusiće! ❤️
👱♀️31 👨38
👦06/2022
#2 Pokušavamo od 02/2025
Neka te Anisel93, baci nam trudničke prašine✨💫
Evo moje današnje LH, 11dc
https://ibb.co/fdcZRnkR
Pokušavamo od 10.2024.
Dosta je to suplemenata, javi za rezultate njegove a i svoje, držim fige
E žene, kad bi mi znale dobitnu formulu.. Anisel93 imas neku preporuku, sta si radila drugacije ovoga puta?
Dosta je to suplemenata, javi za rezultate njegove a i svoje, držim fige
E žene, kad bi mi znale dobitnu formulu.. Anisel93 imas neku preporuku, sta si radila drugacije ovoga puta?
Bila sam na redovitom sistematskom i ginekologinja mi je rekla da tu večer idemo u akciju jer vidi 22 mm folikul. Pokušavala sam više kuhati jer inače jedem dosta na poslu po pekari jer mi je kilaža na gornjoj granici oko prekomjerne težine. E da, zadnja dva mjeseca sam pila prenatale Premama Duo, možda je i to pomoglo. Ali osim toga, stvarno ništa posebno...
👱♀️31 👨38
👦06/2022
#2 Pokušavamo od 02/2025
Da, dosta suplemenata ali smo sve dozirali da unosimo potrebnu dnevnu dozu svega.
Nadam se da će pomoći.
Joj i mi pokušavamo zdravije jesti i više se kretati, što zbog trudnoće što općenito zbog zdravlja…
Pokušavamo od 10.2024.
Pozdrav svim curama, posebno ovima s kojima se znam s teme. Želim podijeliti lijepu vijest, ja sam u 8. Tjednu trudnoće zahvaljujući IVFu u KBCSM.
Od drage EllaMS sam dobila paket za praćenje ovulacija, a pošto sam sad mrvicu sigurnija da mi neće više trebati, želim ih proslijediti dalje nekoj od vas. U pitanju su dva paketa s ovulacijskim i trakicama za trudnoću- ja sam ih koristila al ih ima još jako puno. Javite mi koja želi pa ostavim mail u potpisu. Sretno svima🤍
Trakicehttps://ibb.co/5X69jNYg
🎉🎊🎉🎊 Neka je mirno i školski do kraja 🙏🏻
💙
Hvala cure, kao što ste rekle, prvi je dan najgori, sad idemo dalje 💪🏻🙏🏻
💙
Nije mi vrag dao mira pa sam napravila još jedan test (nisam našla CB digital) pa sam uzela ovaj neki first sign…
Ne usudim se još radovati, ali sad se malo bolje vidi.
Evo slika:https://ibb.co/RTBYqtKG
Čestitke, top, top
To je to🎉🎉🎉
Samo mirno i opušteno
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji