Nedajte se žene naravno da bude razocarenja i padova ali treba ustari i ne odustati!!! Možda je bas ovaj nakaradni mjesec taj mjesec nikad ne znaš i ne odustati ! Toliko je bilo slucajeva da samo jedan odnos u mjesecu donese plusic 😍
Evo npr ja sam dobila gnojnu anginu i na sumamedu sam ali se ne predajem. Želja za djetetom je veća of svega. Danas sam se krenula testirati mislim da ce za koji dan i peak.
https://ibb.co/Z66L60k8
Pozdrav žene, nova sam ovdje nadam se da me primate u društvo 😁
Naime muž i ja pokušavamo već 11 mjeseci i ništa imala sam jednu biokemijsku. Imam endometriozu i tad mi je bio visok tsh sad sam na euthyroxu pa je ok.
Trakice sam počela korostit zadnja 3-4 mj i nikako da uhvatim peak a kad mjerim bazalnu fino poraste poslije mog izračuna ovulacije. Ne znam je li do mene ili trakica..
Inače su mi i ciklusi redovni 29-30 dana.
Je li imala neka takvo iskustvo? Kad piškite na trakice ima li veze doba dana? U svako doba sam pokušala 😅
Pozdrav Didiia, dobro nam došla! 😚
Što se tiče trakica, preporuka je da se koriste nakon 10h ujutro, iako sam ja puno puta peak uhvatila i s prvim jutarnjim urinom. Dok ih koristim kasnije u danu, pijem manje tekućine nekoliko sati i idem manje na WC, kako bi urin bio koncentriraniji. Koje trakice koristiš?
Ja koristim Easy@Home s iherb-a i zasad su mi se pokazale super, a i cjenovno su super. 😊
👩❤️👨 - pokušavamo od 10/24
👨33 👩 31
06/25 - Oligoasthenozoospermia, 09/25 ⌛
Pozdrav Didiia, dobro nam došla! 😚
Što se tiče trakica, preporuka je da se koriste nakon 10h ujutro, iako sam ja puno puta peak uhvatila i s prvim jutarnjim urinom. Dok ih koristim kasnije u danu, pijem manje tekućine nekoliko sati i idem manje na WC, kako bi urin bio koncentriraniji. Koje trakice koristiš?
Ja koristim Easy@Home s iherb-a i zasad su mi se pokazale super, a i cjenovno su super. 😊
Pozdrav draga, naravno da primamo i da sto prije odes 😂
Ove su sa aliexpresa i meni su ok. Bitno da dođe sto vise za sto manje parica jer stalno se to piski. 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji