Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Rujan 2025. 09:29

Jako mi je drago zbog naših trudnica ❤️
    Dobro nam došle nove cure i da čim prije i mi ugledamp plusiće🙏🏻

💙

Rose1
    16. Rujan 2025. 09:34

jasamja

Sve sve isto od riječi do riječi, baš ovo kako si rekla, živim život prema ciklusu i trakicama 🤮
    Ako nam sada ne uspije dajem još šansu femisan A kapima ili nečem drugom što sada ne mogu pronaći na fejsu, a izbacivalo mi se prije neko vrijeme, isto neke prirodne kapi gdje su žene pisale da su ostajale trudne odmah nakon prvog korištenja nakon dugih mjeseci neuspjeha, a onda odustajem.

Ma točno da, baš živimo za te te ovulacije i onda pozitiva i čekanje i onda tuga i tako i krug😭 nekoliko mojih prijateljica i ja smo bile zajedno trudne i onda sam ja imala pobačaj i baš mi bude teško vidjeti tu dječicu jer si pomislim da bi moj bebač imao 3godine. Ružno za reći, ali vjerujem da kužite što mislim. Od tada par biokemijskih i ništa. Muž ne želi opet IVF jer je njemu to stres tako da eto. Zahvalna sam na svom prvom pobjedniku 💪🏻💙...ali ipak bih htjela još jedno 🙏🏻
    Ja sam one neke tinkture pila par mjeseci pa sam ljeti pauzirala. Mislim da ću tome dati još jednu šansu 

💙

Rose1
    16. Rujan 2025. 09:49

I čitsm sad unatrag malo..
    Tako ja uvijek tražim neke znakove pa se lovim, bila je duga, pa mi ptice israle cijeli auto, pa me beba zvala mama pa u kući pauk s milijun beba..ma svašta si ja umislim 🤣🤣🤣 a od znakova tipa mučnina, grudi i tih sranja...sad radim na tome da ne mislim
    Aktivnije se bavim sportom i pokušavam što manje misliti (naravno da i dalje previše mislim)

Sad kad sam zatrpala Forum, idem raditi 🤣🤣🤣

Puse svima i lijep dan

💙

ivaaa30
    16. Rujan 2025. 10:14

Ma koliko god se trudimo da ne mislimo o tome, ne ide. Preko tjedna sam zauzeta i ne stignem misliti ni o čemu ali me vikendom sve misli stignu. Iako sam umorna od svega i dalje postoji neka nada i želja za borbom.
    Iskreno se nadam da će nam svima nade i želje uroditi plodom što prije. Ovakav život i bol ne želim nikome! 

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

jasamja
    16. Rujan 2025. 10:44

Baš tako, uvijek nam je u podsvijesti to, koliko god se trudimo ne misliti o tome. Recimo ja radim u trgovini gdje dolazi puno trudnica i mama sa bebama i to me baš zna slomit 😔
    Recimo sad sam već 2 dana ok, malo mi se glava smirila, valjda ću ostat smirena i pozitivna i kad test bude negativan. 
    Sve je dobro dok je sunce vani 😉🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    16. Rujan 2025. 10:45

Anisel93 kako si nam ti? Jesi bila na prvom pregledu? 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ivaaa30
    16. Rujan 2025. 10:59

jasamja, možda test baš iznenadi pa bude pozitivan🤞🏼
    Ja radim u školi s djecom (ironija života) pa se često pitam hoću li ja jednoga dana imati svoje, koje će predmete voljeti, koji mu neće ići, koje će hobije imati, što će ga zanimati. 😞😞

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.