Ja sam sad ponovno krenula sa trakicama jer sam jučer krenula osjećati ovulacijsku bol, i čini se da se ovulacija bliži, jer je današnja trakica najtamnija do sada u ovom ciklusu tako da sam ja ponovno u lovu na LH 🤞 evo i slikice 😉
.
https://ibb.co/PzwVf5pF
Super,ovo je za par sati peak ja bi rekla 😁 ponovi predvečer 🤞
Odustala sam od hvatanja peaka ovaj mjesec. Neku noć sam sanjala da sam trudna tj da sam dobila pozitivan test. Bila sam baš sretna a kad sam se probudila cijeli svijet mi se srušio. 😞
Tako da sam odustala od trakica za ovaj ciklus. Pojma nemam je li bila ovulacija niti hoće li biti…
Imamo odnose svako drugi dan. Iskreno, umorila sam se od svega. Krenula sam raditi pa nemam kada previše ni razmišljati o svemu, na sreću😊
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
U fazi čekanja smoza kojih tjedan dana cu se opet jadat 🤦
Budemo zajedno onda 😉
Jučer vozim sa posla prema kući, nebo puno oblaka i između svih jedan u obliku fetusa 😂🤦 neznam šta to znači hahahaha
Znači da puno mislis o tome🤣a mozda je i dobar znak s neba 😉
Previše nažalost. Baš sam danas razmišljala o tome kako od prvog spontanog svu svoju energiju ulažem u trudnoću, a ona nikako da se ostvari do kraja. Valjda bude jednom, nadam se 🤞
Ivaaa30 nadam se da će ti taj san donijeti sreću, zaslužila si 🫶
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
U fazi čekanja smoza kojih tjedan dana cu se opet jadat 🤦
Budemo zajedno onda 😉
Jučer vozim sa posla prema kući, nebo puno oblaka i između svih jedan u obliku fetusa 😂🤦 neznam šta to znači hahahaha
Znači da puno mislis o tome🤣a mozda je i dobar znak s neba 😉
Previše nažalost. Baš sam danas razmišljala o tome kako od prvog spontanog svu svoju energiju ulažem u trudnoću, a ona nikako da se ostvari do kraja. Valjda bude jednom, nadam se 🤞
Ivaaa30 nadam se da će ti taj san donijeti sreću, zaslužila si 🫶
jasamja dijelim osjećaje, isto mi je. Ali bit će, ne oduatajemo ❤️
Meni je 5 dan ciklusa, čekam da prođe, pa se bacamo na trakice. Počela sam piti čaj od vrkute pa eto vidjet ćemo 😂
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji