Ajme koliko smo sve zajedno promijenile psihičko stanje 😔 stvarno se nadam da će nam se svima zvijezde posložiti kako treba i da je našoj patnji i mučenju uskoro kraj 🤞❤️
Moj suprug je nakon mog drugog spontanog imao baš veliki psihički pad, uopće nije jedno vrijeme htio čuti za trudnoću i mogućnost još jedne bebe.
Ja stvarno neznam što očekivati od ove ovulacije 🤷 prekjučer i jučer sam baš imala podosta iscjetka ali je bio više zelen, dakle imam gljivice/infekciju i koliko sam čitala one sprječavaju oplođivanje tako da lagano odbacujem mogućnost plusa krajem mjeseca, a i jučer i danas smo imali odnos i totalno je suho doljnje područje 😡 i baš budem ljuta zbog toga i onda si još radim veći pritisak u glavi i sve to ne vodi ničemu. Rekla sam i suprugu prije još ovaj ciklus i odustajem, nemogu više, baš sam iscrpljena i budem jako živčana kad je ovulacija jer osjećam veliki pritisak na sebe da odnos mora biti baš sada i onda sve nekako krene nizbrdo i fokus mi bude samo u tome 🤮🤮🤮
Baš sam vam se izjadala 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mi smo ovaj ciklus imali odnose svako dva dana, maloprije smo obavili akciju.
Muž kaže da je vlažno dole a ja nemam osjećaja da je. Imala sam malo iscjetka jučer i jutros, ni blizu kao zadnjih ciklusa. Tako da, pojma nemam je li ovulacija bila, je li danas ili tek dolazi.
Idući ću se potruditi popratiti, ako budem imala volje.
Godina dana pokušavanja je idući mjesec i baš sam se umorila od svega. Čini mi se kao borba s vjetrenjačama tako da mislim da lagano odustajem jer me sve ovo previše obuzelo i imam osjećaj da ne živim život nego brojim cikluse i pišam trakice…
Tako da, jasamja razumijem te u potpunosti. I ja budem ljuta na sebe, pa jesam li dobro upratila, je li ovo je li ono. U danima nakon ovulacije pazim se više nego većina pravih trudnica u odmaklim mjesecima trudnoće, pa opet ništa. 😭
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Sve sve isto od riječi do riječi, baš ovo kako si rekla, živim život prema ciklusu i trakicama 🤮
Ako nam sada ne uspije dajem još šansu femisan A kapima ili nečem drugom što sada ne mogu pronaći na fejsu, a izbacivalo mi se prije neko vrijeme, isto neke prirodne kapi gdje su žene pisale da su ostajale trudne odmah nakon prvog korištenja nakon dugih mjeseci neuspjeha, a onda odustajem.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam 3 mjeseca pila od Herbamedicanatural (instagram naziv stranice), Femina biljne kapi
Muž ih je pio dva mjeseca.
Sad pauziramo od prošlog tjedna pa ću naručiti opet za 15ak dana.
Vidjet ćemo uskoro jesu li pomogle
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Ja sam 3 mjeseca pila od Herbamedicanatural (instagram naziv stranice), Femina biljne kapi
Muž ih je pio dva mjeseca.
Sad pauziramo od prošlog tjedna pa ću naručiti opet za 15ak dana.
Vidjet ćemo uskoro jesu li pomogle
E te sam i ja danas našla 👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji